• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydınn,
SON 3 GÜN KALDI :KK12:
Bir belirtim yok... Göğüste hassasiyet devam diyor. Sadece kasıklarımda aşırı bir ağrı var arada giren. Sanki bir şey basınç yapıyor gibi. Dün sol tarafıma sancı girip duruyordu. Şimdi sağda var sanki iğne batıyor alta doğru... Başka da bir belirti yok. Vücut ısım 36.9 37 derece arası... Normalde 36.6 36.7 dır. Başka da bir şey yok. Sizler nasılsınız ?

Kızlar günaydınn,
Bir belirtim yok... Göğüste hassasiyet devam diyor. Sadece kasıklarımda aşırı bir ağrı var arada giren. Sanki bir şey basınç yapıyor gibi. Dün sol tarafıma sancı girip duruyordu. Şimdi sağda var sanki iğne batıyor alta doğru... Başka da bir belirti yok. Vücut ısım 36.9 37 derece arası... Normalde 36.6 36.7 dır. Başka da bir şey yok. Sizler nasılsınız ?
geçen ay çok fazla belirti yaşadım 1 hafta öncesinde testte de çıkmıştı gebelik ama bu ay sıfır testte negatif 5 günüm kaldı :(

geçen ay çok fazla belirti yaşadım 1 hafta öncesinde testte de çıkmıştı gebelik ama bu ay sıfır testte negatif 5 günüm kaldı :KK43:
Hiç belli olmuyor gerçekten de... Vücut kandırıyor sanki. Bu ay kesin hamileyim diyorsun ama bi bakıyosun adet olmuşsun... Nasıl anlamamız gerekiyor hiç bilmiyorum. Düşündükçe belirti arıyorsun ve yaşadığın her belirti hamileliğe çıkıyor... Düşünmememiz lazım ama çok zor.

Yıne ben bat 9 eylül adet olmadm hala bugun son ilişki ustunden 12 gun gecti test yaptm negatıf ama gelen gıden yok . ve ayagımı ıncıttım hamilelik süphesi var dıye bı haftadır beklydm ayagım alçıda filim için bugun gidecem artk ümidi kestm kadın doguma da gidecrm 😑
Gecmis olsun canim kan testi yaptirsaydin emin olmak icin eger suphen varsa

Kızlar bende kırmızıları gördüm sayılır dünden beri kahverengi akintim vardı şimdi biraz daha kırmızıya donmuş normalde bat yarındı bugünden başladı bu ay gidip tedaviye başlasam mı başlamasam.mi kararsizim.ama başlamayacaksam eğer bu ay gebelik topikten ayrılıp diyet topigine katılacağım bu ay zayiflayacam uzgunum kızlar bu ayda negatif 😔

Kızlar günaydınn,
Benim 7 günüm kaldı sıfır belirti :KK43: Göğüslerim hafif hassas ama zaten hep oluyor :mad::mad::mad:

merhabalar bende hamile olduğumu dusundum bir hafta once ve muayenemde yumurtlamak uzere oldugumu ogrendim..aslinda benim durumum biraz farkli ben iki seneden fazladir adet gormedim.oncesinde hamileligide eklersek 3 yıl..2 yil emzirdim ve goremedim kestikten iki ay sonra suphelendim ve doktora gidince öğrendim kismet içime dogdu meger bu donemde yumurtam catlamak uzereymis rahimde kalinlasmis..ovulasyon testide yaptım cumartesi gunu pik yapmıştı biz carsamba cuma cumartesi ve pazar yani dunu degerlendirdik...fakat bugun test yaptigimda ovulasyon silikti..yani yumurta catlamismi..birde dun sabah oglene dogru baya kasik agrilari hissettim ama..offf doktor bana dediki bunun kasik agrisi yada akintisiyla direkt ilgisi yok kasik agrisi var diye yumurta catladi diyemezsin dedi..cok endiseliyim çünkü artik daha gec kalmak da istemiyorum ..Allah en dogrusunu bilir ol derse olur ama acaba bu sabah da deneme yapmalıydik yani aksam cok mu geç kalmis oluruz..yani cumartesi oglen pik gordum..oyle dusunun bugune kadar her aksam değerlendirdik ama hani deniyorya pik ten sonraki gunlerde catlama olucak diye..sperm 24 saat acaba gercekten canlı kalip dolleyebiliyormu..ya ne garip duygular ..sanki ilk kez yasiyorum..sizlerin heyecanini bend3 paylasmak istiyorum..beni de eklermisiniz lutfen..ancak tam tarih veremiycegim icin 30 eylul diyelim cunku ilk olacak benim🙂..

Hiç ümidim kalmadıki canım :KK43:
Hayir canim. Allahda umit kesilmez. Bak canim benim ablama doktorlar cocugun asla olmaz dedim hatta rahim kalinligin cok az tup bebek bile tutmaz dediler. 2 sene olmadim bu sozleri duyana kadar yapmadigi tedavi kalmamisdi. En sonunda pes etti. Hem doktor hem kendisi. Artik tedavi almiycam dediyi ay hamile kaldi. Şu an 3 cocugu var ve korunmadigi ay yine kaliyor. Sorunlari hala duruyor. Ama Allah gostetdi iwte doktor dediyi icin benden bile umit kesilmez. Ben 'ol' dedikten sonra dunya onumde dursa fayda etmez diye

Gunaydin kizlar :KK39:
M Melodilove
@Duamkabulolsun
coldekisimyaci coldekisimyaci
Bugun sizin gununuz kizlar durumlar nasil ?
Maaaallessseeefff yine ekime transferim böyle böyle kac ay daha transfer olucam acaba bilmiyorum ama üzgün değilim çünkü günlerimi değerlendiremedim zaten ümitim hepten yoktu gecen aylara göre daha rahatım boşvermiş modundayım gün saymıyorum en azından o yüzden sanki cabuk gecti günler 😊

Back