- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
- 133
geçen ay çok fazla belirti yaşadım 1 hafta öncesinde testte de çıkmıştı gebelik ama bu ay sıfır testte negatif 5 günüm kaldıKızlar günaydınn,
SON 3 GÜN KALDI
Bir belirtim yok... Göğüste hassasiyet devam diyor. Sadece kasıklarımda aşırı bir ağrı var arada giren. Sanki bir şey basınç yapıyor gibi. Dün sol tarafıma sancı girip duruyordu. Şimdi sağda var sanki iğne batıyor alta doğru... Başka da bir belirti yok. Vücut ısım 36.9 37 derece arası... Normalde 36.6 36.7 dır. Başka da bir şey yok. Sizler nasılsınız ?
Hiç belli olmuyor gerçekten de... Vücut kandırıyor sanki. Bu ay kesin hamileyim diyorsun ama bi bakıyosun adet olmuşsun... Nasıl anlamamız gerekiyor hiç bilmiyorum. Düşündükçe belirti arıyorsun ve yaşadığın her belirti hamileliğe çıkıyor... Düşünmememiz lazım ama çok zor.geçen ay çok fazla belirti yaşadım 1 hafta öncesinde testte de çıkmıştı gebelik ama bu ay sıfır testte negatif 5 günüm kaldı
Normal test yapmismiydin canimBen kan vermeye geldim kizlar simdi
Insallah en yakin zamanda pozitif gorursun canimTest yaptım canım aslında hiç test yapan biri değilim ama burda 2 hafta önceden yapmaya başlayanları görünce hadi ilk gün yapim bari dedim tabii ki negatif
Ekledim tatlimBeni de ekler misiniz lütfen bat 20.09
Ahh inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bana özel dua et lütfenInsallah en yakin zamanda pozitif gorursun canim
4 gun cok erken daha ben 2 gun kala silik cizgi ile ogrendim ve hic belirtim yoktubat 4 gün kaldı dayanamadım sabah test yaptım negatif ve belirti sıfır sanırım bu ay olmadı :)
Gecmis olsun canim kan testi yaptirsaydin emin olmak icin eger suphen varsaYıne ben bat 9 eylül adet olmadm hala bugun son ilişki ustunden 12 gun gecti test yaptm negatıf ama gelen gıden yok . ve ayagımı ıncıttım hamilelik süphesi var dıye bı haftadır beklydm ayagım alçıda filim için bugun gidecem artk ümidi kestm kadın doguma da gidecrm
Hiç ümidim kalmadıki canımEn iyisi bugun git kan ver. Kafan rahat olsun. Her defa boyle neqatif testler bizi umutsuzluga goturuyor. Belki her ay boyle testler yapmasak umudumuz bu kadar erken tukenmez. Yipranmayiz
Benim 7 günüm kaldı sıfır belirtiKızlar günaydınn,
SON 3 GÜN KALDI
Bir belirtim yok... Göğüste hassasiyet devam diyor. Sadece kasıklarımda aşırı bir ağrı var arada giren. Sanki bir şey basınç yapıyor gibi. Dün sol tarafıma sancı girip duruyordu. Şimdi sağda var sanki iğne batıyor alta doğru... Başka da bir belirti yok. Vücut ısım 36.9 37 derece arası... Normalde 36.6 36.7 dır. Başka da bir şey yok. Sizler nasılsınız ?
Teşekkür ederimmmmEkledim tatlim
Hayir canim. Allahda umit kesilmez. Bak canim benim ablama doktorlar cocugun asla olmaz dedim hatta rahim kalinligin cok az tup bebek bile tutmaz dediler. 2 sene olmadim bu sozleri duyana kadar yapmadigi tedavi kalmamisdi. En sonunda pes etti. Hem doktor hem kendisi. Artik tedavi almiycam dediyi ay hamile kaldi. Şu an 3 cocugu var ve korunmadigi ay yine kaliyor. Sorunlari hala duruyor. Ama Allah gostetdi iwte doktor dediyi icin benden bile umit kesilmez. Ben 'ol' dedikten sonra dunya onumde dursa fayda etmez diyeHiç ümidim kalmadıki canım
Fazlasiyla harf yalnisim var. Bu tuslara hic alisamadim. Minjk minikHiç ümidim kalmadıki canım
Maaaallessseeefff yine ekime transferim böyle böyle kac ay daha transfer olucam acaba bilmiyorum ama üzgün değilim çünkü günlerimi değerlendiremedim zaten ümitim hepten yoktu gecen aylara göre daha rahatım boşvermiş modundayım gün saymıyorum en azından o yüzden sanki cabuk gecti günlerGunaydin kizlar
M Melodilove
@Duamkabulolsun
coldekisimyaci
Bugun sizin gununuz kizlar durumlar nasil ?
27.09.2020Batlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?