Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kırmızı kart yedim bu ay beşinci ayıma giriyorum artık denemelere başladığımızdan beri adetim günü gününe hatta bir gün önceden gelmeye başladı sanki koşturuyor
Üzülme cnm hiç stres yapmamaya calıs bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inş

Ayy onu bende yaşıyorum. Bi de bilmem kaç tane çocuğu olanlar akıl veriyor yok ayağını böyle kaldır yok yastık koy yok adetin 5. Günü yap yok sabah uyan yap sonra işe git. Hepsini de denedim ha ama olmuyor napiyim diye de bağıramıyorım sanki hamur yoğurmuşum da kabarmamış gibi bizim gelin tembel çıktı lafları yok mu ha ama veren Allah alan Allah Allah herşeyin en iyisini bilir demeyi de ihmal etmiyorlar tabi

Pik ve ardından 3 gün ilişki öneriliyor

Canım beni de ekler misin?
20 Eylül Bat

Beni de ekler misiniz lütfen bat 20.09

Gunaydin kizlar
M Melodilove
RESEN
coldekisimyaci
Bugun sizin gununuz kizlar durumlar nasil ?
Yıne ben bat 9 eylül adet olmadm hala bugun son ilişki ustunden 12 gun gecti test yaptm negatıf ama gelen gıden yok . ve ayagımı ıncıttım hamilelik süphesi var dıye bı haftadır beklydm ayagım alçıda filim için bugun gidecem artk ümidi kestm kadın doguma da gidecrm

Bu üçüncü yıl canım. Inşallah 1 buçuk yıl kaldı işte. Inşallah Allah büyüktür. Nasibim o zamansa o zamanı bekleyeceğim. Sadece yaşım ilerlemeden ikinci kez anne olmak istiyordum.

Çok Çok teşekkür ederim... Sende öylesin rabbim bir an önce tüm sevdiklerine kavuştursun inşallaahh... Ben de 26 yaşındayım bu arada 2 yıllık evliyim bakalım kısmet ama bu kadar takmayacağım bir daha ki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…