• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar az once normal gebelik testi yaptim ilk idrarda deil beklemis idrarda deil hemen cikti cok sukur rabbim tum isteyenlere en kisa zamanda saglikli shhatli evlaatlar versin aminn dun gece kasik batmasi olmustu solumda dun sabah gene 37. 4 atesim yuksekti baska hic bir belirti olmadi
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kocağına almak nasip etsin, benimde geçen ay testlerim böyle tekrar koyulaşmıştı ama olmadı gebelik acaba kimyasal filan mı oldu ki diye düşünmeye başladım şimdi

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kocağına almak nasip etsin, benimde geçen ay testlerim böyle tekrar koyulaşmıştı ama olmadı gebelik acaba kimyasal filan mı oldu ki diye düşünmeye başladım şimdi
Bilmiyorum ki kimyasal yasamadm hic gebelik nolmasaydi bende kist mi var diye dusunucektm

Allah kavuştursun... Kötü bir durum... Hep böyle mi gidecek?
Bu üçüncü yıl canım. Inşallah 1 buçuk yıl kaldı işte. Inşallah Allah büyüktür. Nasibim o zamansa o zamanı bekleyeceğim. Sadece yaşım ilerlemeden ikinci kez anne olmak istiyordum.

Canım benim çok çok teşekkür ederi. Rabbim de evladınla sana uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. Doğru söylüyorsun takmamak gerekiyor. Kendini rahat bırkamak gerekiyor. Belki çok takıp stres yaptığımız için böyle oluyor...
Amin canım benim Allah razı olsun. Inşallah rabbim sana en kısa sürede hayırlı saglikli uzun ömürlü bir evlat nasip etsin. Bu hep böyle olmuştur. Bir sey için tüm cabani sarfedip artık vazgeçtiginde o sey sana gelirmiş. Sen kalbi cok güzel bir kadınsın. Allah seni bekletiyorsa belki de en iyisini verecektir

Kızzzlaaaarrrrr bir şey sorcam bu ovülasyonda hep kafa karışıyo benim . Bugün pik günüm birer gün boşluk bırakarak ilişki yapıyorum . Yani cuma günü ilişki oldu bugün olcak ve salı günü yapsam yeterli olur mu yarın silikleşirse eğer

Sınavlarımı bitirdim yine hamilelik rüyalarında geziyorum 🤭 Hadi Eylül bize mucizelerle gel özellikle minik olanından 🤗🥰

Kızzzlaaaarrrrr bir şey sorcam bu ovülasyonda hep kafa karışıyo benim . Bugün pik günüm birer gün boşluk bırakarak ilişki yapıyorum . Yani cuma günü ilişki oldu bugün olcak ve salı günü yapsam yeterli olur mu yarın silikleşirse eğer
Her gün ol ne gün tutacağı belli değil onun öncesinde gün aşırı ol

Back