• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar az once normal gebelik testi yaptim ilk idrarda deil beklemis idrarda deil hemen cikti cok sukur rabbim tum isteyenlere en kisa zamanda saglikli shhatli evlaatlar versin aminn dun gece kasik batmasi olmustu solumda dun sabah gene 37. 4 atesim yuksekti baska hic bir belirti olmadi
Ay maşallah cok sevindim canım bata kaç gün vardı

Normalde kendimi 22 eylul diye yazdirmistim listeye ama Bu ay erken yumurtladim 2 eylulde pikti bugun belli oldu test az once yaptigimdan daha koyu oldu suan
Bende baya belirti var şimdiye kadar böyle hiç olmamıştı ama 3 gün kala test yaptım bugün negatif :(

Normalde kendimi 22 eylul diye yazdirmistim listeye ama Bu ay erken yumurtladim 2 eylulde pikti bugun belli oldu test az once yaptigimdan daha koyu oldu suan
Maşallah 3 gün kala baya koyu cıkmış tebrik ederim darısı başımıza 🤗🤲💞

Kizlar az once normal gebelik testi yaptim ilk idrarda deil beklemis idrarda deil hemen cikti cok sukur rabbim tum isteyenlere en kisa zamanda saglikli shhatli evlaatlar versin aminn dun gece kasik batmasi olmustu solumda dun sabah gene 37. 4 atesim yuksekti baska hic bir belirti olmadi
Hayirli olsuuuun 🥰 ne zamandir deniyosun

Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin :KK49:

Merhaba kızlar çarşamba ayın 16 sı adet olmam gerekiyor cuma günü ve dün test yaptım silik çizgi yaptıktan 15 dk sonra belirdi var mı yok mu tereddütteyim sonradan beliren çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var mı

Merhaba kızlar bat 15 eylül sizce test yapsam çıkar mı dün gece aşırı derecede kasık agrım oldu

Kizlar yumurtlamada bence tam piki beklemeyin baktiniz pike cok yaklasti hemen deneyin pik gunu ve sonraki gunlerde deneyin cunku ben gecen ay tam pik olmadan yapmadm pik olincada tutmadi

2 eylul pik yapti 3 eylil siliklesti yumurtladim yani yumurtlama akintisi 1 eylulden once olmustu sanirim daha sonra 10 eylul 11 12 eylul hergun saat 5de yaptim git gide t cizgisi koyulasmaya basladi. Hatta dunku ovulasyon testinde t cizgisi cden erken belirdi bugunde kahverengi akinti oldu normal gebelik yaptim cikti

Merhaba , sat 26 Ağustos ve bağ İçin 21 eylülü bekliyorum kaydederseniz sevinirim ...

Back