- 18 Ağustos 2020
- 127
- 143
- 33
Battasiz o zmanCanım 14'ü mü seninki? Benimki de 14'ü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Battasiz o zmanCanım 14'ü mü seninki? Benimki de 14'ü
Tekar yumurtluyor olabilir misin acaba adetin yakınmış gebelik testi de yaptin mı?Benim gibi olan yok mu adete 1 hafta kalan test yapan
InşallahInsallah gelmez canim
Ayni idrarlami denedinYa ben bugün ovulasyonda pik gördüm. Eski kullandığım matkadan 2tane kalmıştı onu da denedim bakalım onda ne çıkacak diye ama pik değil. Acaba hangisi doğru hangisi yanlış. Umarım yeni aldığım doğrudur
Canim benim çok teşekkür ederim isteyen herkes tez zamanda sağlıkla kavussun bebeğine inşallahYaaa canim coook sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tez bir vakitte kalbini duyarsınız inşallah coook sevindim ya senin adına❤
İnşallahbatdaşım hayırlı haberler alırız inşallahhh
Malesef bugünde test yaptım negatif bat 16Eylulun 9nda sonra gebelik ogrenen yokmu bu ay cok ii gidiyodu kaldimi bole
Test yapıyorum negatif cıkıyor ama üç gündür sabahları midem bulanıyor başka belirtilermde varGünaydın kızlar bol bol hamiş haberleri aldığımız bir gün olur umarım
Başka hangi belirtiler var? Bata 3 gün varmış test için erken olabilir dahaTest yapıyorum negatif cıkıyor ama üç gündür sabahları midem bulanıyor başka belirtilermde var
Ara ara kasık agrısı ve akıntı az da olsa hergün olduBaşka hangi belirtiler var? Bata 3 gün varmış test için erken olabilir daha