• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim yumurrtlama testi pik artirmaya devam ediyo dun oncesi ve bugunun testleri bakalim yarin siliklesicek mi adete 6 gun kaldi

Eklentiler

• IMG_20200912_174154.jpg
    IMG_20200912_174154.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20200911_171027.jpg
    IMG_20200911_171027.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 91
Bu ay adet gunum gelmeden test yapmicam dedim gunumu bekliyorum ama son 3 gun kala gebelik testi yapabilirim elimde fazla ovulasyon var yarin gene yapicam bakalim siliklesicek mi gecen ay adetten 1 gun once ovulasyon yapmistim cok silik cikmisti

Ya ben bugün ovulasyonda pik gördüm. Eski kullandığım matkadan 2tane kalmıştı onu da denedim bakalım onda ne çıkacak diye ama pik değil. Acaba hangisi doğru hangisi yanlış. Umarım yeni aldığım doğrudur

Yaaa canim coook sevindim😍😍😍Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻 tez bir vakitte kalbini duyarsınız inşallah 😍🙏🏻coook sevindim ya senin adına😍
Canim benim çok teşekkür ederim isteyen herkes tez zamanda sağlıkla kavussun bebeğine inşallah

Yerlesme kanamasi yasaninca normal gebelik testinde cikarmi az once kanama gordum kahverengi acaba kist mi gebelik mi

Kizlar az once normal gebelik testi yaptim ilk idrarda deil beklemis idrarda deil hemen cikti cok sukur rabbim tum isteyenlere en kisa zamanda saglikli shhatli evlaatlar versin aminn dun gece kasik batmasi olmustu solumda dun sabah gene 37. 4 atesim yuksekti baska hic bir belirti olmadi

Eklentiler

• IMG_20200913_102902.jpg
    IMG_20200913_102902.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 69
Back