- 25 Temmuz 2017
- 524
- 390
- 23
- 31
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Ay masallahYok tatlım ben 4 seneyi aşkındır spiralle korunuyodum Ağustos 17 de çıkarttırdım ve hiç adet olmadım bat 4 eyluldu 4 gün geçince test yapiyim dedim ve çift çizgi çıktı
Ay neguzel bi haber Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsinKizlar oncelikle herkese selam. Sabah adet oldum diye dusunmustum cok da karnim agriyodu. Ilac iccektim dur once bi test yapiyim dedim. Cunku birkac gundur ovulasyon testlerim koyu cikiyodu. Gebelik testi yaptim pozitif kan verdim o da 260. Cok sukur Allah'a. Tabi hicbirsey belli degil Allah'ım sonunu hayir etsin onemli olan o.
Ama kizlar ben duanin gucune cok inaniyorum. Bu ay 110 kere Bismillahirrahmanirrahim yazdim ve iliski de bile cikarmadim üzerimden. ( Bu konuda farkli dusunen olabilir saygi duyarim). Meryem suresini okuyodum. Baslamistim 41 gun okunuyo cok sukur ara vermeden devam edebilicem insallah. Bundan onceki 4 ay takinti yapmiyim diye hic dua fln denememistim. Allaha bi sukur tamamina ersin insallah. Benim hikayemde boyle. Ben cocugum olmuyo demekki diye dusunuyodum. Benim gibi modu dusen varsa sakin umutsuz olmasinlar. Oluyo iste. Allah nasip etmeyecegi seyi koymazdi kalbimize
Cnm ya çok net belli olmuyo belkide yüklerken felan görüntü kaybı olmuş olabilir sen kendin daha net gorursun.
Bence sen test yapmalısın benimde üç gün önceden çıkmıştıMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim de bat 12 Eylül beklemedeyim
Nasıl gidiyo ilk günler hamisler bende bu sıkıntı yok hala adet olacakmisim gibi karnımbirde sigara kullanıyorum bırakmak üzereyim insallah
Bende gitmedim henüz kadın doğuma acelede etmiyorum 22 sine randevu aldım ilkinde hemen gitmiştim bunda tecrube Var :)Ben adetime 6 gün kala öğrendim cnm daha adet günüm geçmedi salı gittim beta 11 çıktı pazartesi bidaha gidicem beta ya baktiricm ama daha kadın doğuma gitmedim 1 hafta sonra inşallah gidicem orayada kasıklarda ağrı var benim başkada bişey yok
Cnm bnmde bat o tarih bnce çıkmaz diye dusunuyorm sıcak şeyler ic bnce limonlu felanYa arkadaşlar ben çok kötü grip oldum bademciklerim çok kötü ilaç kullanmam lazım ama daha bat 18 eylül benim şimdi test yapsam belli olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?