Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kiminin 5 gun onceden ble silikte olsa cikio 3 gun kala fln bakalim bence ahh bakmakta zor gelio nekadar hep tek cizgi gormekten bakasim yok maffoluorum uzuntuden allahm yardimcimiz olsun allahima bin sukur 1 evladim var ama ikinciye ugrasiorum ilkinde 19 yasindaydm hic anlamadim dikkat etmedim belirtilere fln 3 senedir istioruz ikinciyi esimde bende

..

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-08-23-37-07.png
    135,4 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2017-09-08-23-37-07.png
    135,4 KB · Görüntüleme: 80
Yok tatlım ben 4 seneyi aşkındır spiralle korunuyodum Ağustos 17 de çıkarttırdım ve hiç adet olmadım bat 4 eyluldu 4 gün geçince test yapiyim dedim ve çift çizgi çıktı
Ay masallah ne kadar sanslisin bebisin seni hic bekletmemis

Ay neguzel bi haber Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Arkadaşlar bende şu an akıntı ve vücut sıcaklığı dışında bir belirti yok. Ben adetten önce de hiç belirti yaşamam. Şu anda da kayda değer bir belirti yok. Hamile olmamaktan korkuyorum.

merhaba arkadaşlar ağustosta kırmızı görünce eylüle kaldık bat 29 eylül..
gecen aykı yumurtlama takıbım olmadı bu ayda devam edıoruz ama bu ay sanırım bır farklılık olarak doktorum çatlatma ıgnesı verıcek.yumurtam sağlıklı buyuyor fakat çatlamasında sıkıntı var sanırım..esıme de kecı boynuzu kuru yapmayı düşünüyorum aranızda bunun faydasını gören var mı?

Nasıl gidiyo ilk günler hamisler bende bu sıkıntı yok hala adet olacakmisim gibi karnım birde sigara kullanıyorum bırakmak üzereyim insallah

Ben adetime 6 gün kala öğrendim cnm daha adet günüm geçmedi salı gittim beta 11 çıktı pazartesi bidaha gidicem beta ya baktiricm ama daha kadın doğuma gitmedim 1 hafta sonra inşallah gidicem orayada kasıklarda ağrı var benim başkada bişey yok

Nasıl gidiyo ilk günler hamisler bende bu sıkıntı yok hala adet olacakmisim gibi karnım birde sigara kullanıyorum bırakmak üzereyim insallah

Bende gitmedim henüz kadın doğuma acelede etmiyorum 22 sine randevu aldım ilkinde hemen gitmiştim bunda tecrube Var :)

Ya arkadaşlar ben çok kötü grip oldum bademciklerim çok kötü ilaç kullanmam lazım ama daha bat 18 eylül benim şimdi test yapsam belli olur mu acaba?

Ya arkadaşlar ben çok kötü grip oldum bademciklerim çok kötü ilaç kullanmam lazım ama daha bat 18 eylül benim şimdi test yapsam belli olur mu acaba?
Cnm bnmde bat o tarih bnce çıkmaz diye dusunuyorm sıcak şeyler ic bnce limonlu felan

Kizlar benim de bat 18 eylul, 3 aydir korunmuyoruz, 2 ay hamile kalmadim, insallaaah bu ay olmustur, benim icin dua edin kizlar

Benim bugün damla damla kanamam oldu. Sanırım adet oluyorum kızlar hamile haberi alanlara çok sevindim herkese hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…