- 25 Temmuz 2017
- 524
- 390
- 23
- 31
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Testim negatif mi sizcedeBenimde bat 4 Eylül mayıstan beri bıktım usandım heveslenmekten
canim bence cizgi belirgin gbi ama bi test dha yap derimBu teste bi bakar mısınız ?? 3 günüm var bata
İnşallah hamilesindir canım kan testi içini rahatlatacaktırBelirgin olsun diye renkleriyle oynadım
Ama sonra yok oldu çizgi 15-20 dk yacanim bence cizgi belirgin gbi ama bi test dha yap derim
Canim benimde 7 eyluldu dun yaptim cikmadi erken yapmisimdir doye umutlaniyorum. Sen bilirsinBen pkoluyum adetin birinci günü doktora gideceğim yarın tarlusala baslamam gerekiyor.kendi gelmez yine..bu ay hsg çekildi bir umut belki vardır diye yarın test yapicam acaba erken mi olur bat 7 Eylül
Ya ayni beni anlatmissin. Bende pco yok. Sen adetin 3. Gunu hormon testlerine baktirdinmi. Fsh/lh orani 2 olmali diyolar hep benim esit ikiside. Senin pco muayenede mi belli oldu.Bat 5 Eylül kaldi 3 gun ebru destan kurleri yaptim bu ay. 6 ci bebek denemem pko var ama duzenli adetler tuylenme kilo yok . Bir kerede şaşsın sasirayim yaaa okadar yillardir yatak dosek komalik edici sancilar cekiyorum gunum de gecmiyor umutlanmama firsatta yok bu duzene sevineyim mi delireyim mi bilemiyorum bir hevesle test aliyorim olacagim gun yapiyorum misler gibi tek cizgi cikiyor sonra saatler gecmiyor test neyine dona bak diyor orda degil burdayim uzulmeyede fırsat birakmiyor al sana sanci al sna
5 agusyos demek iatesin herhalde canimEvet biraz karışık oldu 2 gün geçmiş gözüküyor şu an ama 4 eylül de geçerse daha doğru olmaz mı sonuçta bat bir tahmin doktorlar bile sat soruyorlar
:/ ne diyim bilmiyorumki. Doktora gitmismiydin. Kacinci denemeydi listede goremedim ben seniYine gördüm kırmızı kartı
Canim hic bilemiyorum ama akinti hep oluyo cogu akiyo yani bencede.Kızlar ya birşey sormak istiyorum biz esimle ilişkiye girdigimizde benden bir sürü beyaz akıntı geldi yani fazlasıyla islakti nedendir acaba ? Ben ilk defa o kadar gördüm içinde birikmiş çıkamamış olabilir mi ?
3 deneme canım gitmedim:/ ne diyim bilmiyorumki. Doktora gitmismiydin. Kacinci denemeydi listede goremedim ben seni
Normal diyolar valla senin yasadigini yakin zamanda yasadigim icin. Birqz daha sabret canim. Ben bu ayda olmazsa esimle birlikte doktora gidicem. Ben daha once gittim ama beebek maksatli degildi. Bi de bu amacla gidelim bakalm ilac fln verir belki3 deneme canım gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?