Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dk hapı iciyormustunuz galiba bende 3 yıl ictim ikinci cocuk dusununce biraktim 2 aydir benimde yumurtlama doneminde baslatan adete kadar kasikta agri batma vs. oluyor..bu ay da olmadi bebis artik nasip eylule insallah
Evet doğru. Ay hadi inşallah bata 4 gün kaldi benim ama pek sanmıyorum umitli degilim bu aydan. Olmadi eylülü beklicem hayırlısıyla.

Günaydın kizlar durumlar nasil insallah hepimiz guzel haberlerle geliriz cok heyecanliyim korkuyorumda icimde firtilar disardan belli etmiyorum Allah yuzumuzu guldursun insallah

Günaydın kizlar durumlar nasil insallah hepimiz guzel haberlerle geliriz cok heyecanliyim korkuyorumda icimde firtilar disardan belli etmiyorum Allah yuzumuzu guldursun insallah
Günaydınlar efenim. Ben de verimli döneme girmiş bulunmaktayım. Hayırlısı bakalım bu ay hepimiz ismimizin yanına hamiş konduralım Gelişmelerden haberdar edin kızlar.

Bugün bı hamilelik haberi aldım dünyalar benim oldu çok mutluyum inşallah Bizde güzel haberler alırız

merhaba benide eklermisin arkadaşım geçen ağustosta aşılama tutmadı, bat 17 eylül benim

yumurtlama testim bitmişti yenileri geldi yeni döneme yeni umutlar ile başlıyorum

Beni de eklermisiniz bat 21 eylül ağustos hayallerim olmadi bakalım kismet eylüle inşallah sogan kürü deneyeceğim insallah

Bugu dr a gittim bende sorun görünmüyor esimde hız morfoloji sorunu var dr degistirdik yeni gittigimiz yer tup bebek merkeziydi ben esimin sonuçlarını almaya gittim adam kalkti bana tup bebek yontemlerini anlatti psikolojim alt ust oldu .Kadin doguma da göründüm hamile falan degilim

Canım moralini bozma ticari yaklaşımla konuşmuştur hem olumlu yönden bak en azından öyle düşünceler aklına girmeye başlasa doğru düzgn bilgi alabileceğin birileri olmayacaktı en azından soru işaretin olmamış olur.. Sen dua et bol bol aklından kötü düşünceleri uzaklaştır inşallah

2 gundur ağlıyorum cok istiyorum biliyorum bir mucize Allah ol derse olur.Ama esim kendini sucluyor yavas yavas mutlulugumuz kaybolmaya basladi cok üzülüyorum Bu arada siz hamilesiniz sanirim tebrik ederim Allah nazarlardan kotuluklerden korusun sizi ve bebeğinizi

canim dur uzulmek icin cok erken tup bebek yaptiracak durum yok ki canim abindede sorun vardi tup bebek yaptirdilar ilk denemede 3 tane tuttu 1 aldilar bir kiz bir erkek oldu cokta saglikli buyurduler tup bebekllte sans yüksek canim insallah gerekte kalmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…