Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar siz ne zamandır deniyorsunuz ? Bizim 6 ay oldu Eylül'de 7. Ay olucak. İnşallah Eylül uğurlu gelir hepimize.

Benim batım 4 gün önce oldu. Hastalandım ve doktor yarından tekrar klomene saldı. Artk umutlar eylül 15 ne . Her ayın grupları hamile gelişimini takib ederken ben hastalanıp grupu terk edip yeni grupta sıfırdan başlamak zorunda kalmam çok zoruma gidiyor

hayirli cumalar kizlar,

tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacim var. bu arada yeni sayilirim burda :)

adetim 3 gecti, test bu sabah negative cikti. daha bugün hafiften ara ara bel sancim tutuyor onun disinda hic birseyim yok tas gibiyim masALLAH :rapci:normalde adetten önce bilirsiniz karinda biraz sislik olur yada orda birsey varmis gibi bir his olusur, gögüzler hassaslasir filan, bende bunlarin hicbiri yok bu ay. sadece bugün bir iki kez belimde sanci oldu birde ara sira beyaz seffaf yumurta aki gibi akintim var. sizce hala ümit var mi?

Kızlar siz ne zamandır deniyorsunuz ? Bizim 6 ay oldu Eylül'de 7. Ay olucak. İnşallah Eylül uğurlu gelir hepimize.

Bizde haziranda korunmayı bıraktık. eylül 4.ayımız olacak yani. 4 yıllık evliyiz. Hiç çocuk düşünmüyorduk. Hep 30da çocuk yaparım derdim. yaşımın 30 olması ile deli gibi çocuk istemeye başladım. hep ilk ayda hemen gebe kalırım sanırdım. bilseydim olmayacak daha erken bırakırdım korunmayı. doktor herşey normal yıl sonuna kadar dene dedi. ilk defa bu ay yumurtlama zamanını takip edip düzenli ilişkiye girmeyi denicez. geçen aylar rastgele deneme yapıyorduk. bakalım artık inşallah eylül uğurlu gelir hepimize.

Kimyasal yasadigimda esim askerdeydi bir gece yarisi tek başımaydım kabus gibi bir geceydi forumdan edindigim bilgilerle hemen anladim zaten kimyasal oldugunu.Haftasonu tatiliydi ptesiyi beklemek zorunda kaldim. DR da umursamadı hı tamam su an sorun yok yeniden kalirsin dedi gecti. Esim olsa daha iyi bir dr a giderdik.Ben sperm hizi dusuklugune bağlıyorum baska problem yok cunku
Benim eşimde de sperm hız sorunu ve sayı problemimiz vardı bende geçen sene kimyasal gebelik yaşadım o zaman da bilmiyorduk sorunun ne olduğunu sebepsiz infertelite deniliyordu. Allahım paralıyordum kendimi niye düştü ne sebep oldu acaba benim yumurtadaki foleküller mi boş rahim şeklinde mi problem var vs bir sene sonra öğrendik ki eşimde varikosel var ve muhtemelen bundan kaynaklı düşük oldu.

Benim eşimde de sperm hız sorunu ve sayı problemimiz vardı bende geçen sene kimyasal gebelik yaşadım o zaman da bilmiyorduk sorunun ne olduğunu sebepsiz infertelite deniliyordu. Allahım paralıyordum kendimi niye düştü ne sebep oldu acaba benim yumurtadaki foleküller mi boş rahim şeklinde mi problem var vs bir sene sonra öğrendik ki eşimde varikosel var ve muhtemelen bundan kaynaklı düşük oldu.
Bazen sebebi ogrenmek uzun suruyor canim evet.Biz en baştan biliyorduk.Su anda tedavi devam ediyor bir suru takviye gida kür kullaniyoruz .Siz ne yapıyorsunuz duzelmesi icin.

Bazen sebebi ogrenmek uzun suruyor canim evet.Biz en baştan biliyorduk.Su anda tedavi devam ediyor bir suru takviye gida kür kullaniyoruz .Siz ne yapıyorsunuz duzelmesi icin.
eşim ameliyat oldu iki ay oldu neredeyse. Soğuk pres keçi boynuzu pekmezi, keçi boynuzu kürü, evicap 200ml e vitamini yani. Bunları kullanıyoruz inş işe yarıyordur. 16 Eylül'de test yapıcaz bakalım ne durumda acaba ???

Bizde haziranda korunmayı bıraktık. eylül 4.ayımız olacak yani. 4 yıllık evliyiz. Hiç çocuk düşünmüyorduk. Hep 30da çocuk yaparım derdim. yaşımın 30 olması ile deli gibi çocuk istemeye başladım. hep ilk ayda hemen gebe kalırım sanırdım. bilseydim olmayacak daha erken bırakırdım korunmayı. doktor herşey normal yıl sonuna kadar dene dedi. ilk defa bu ay yumurtlama zamanını takip edip düzenli ilişkiye girmeyi denicez. geçen aylar rastgele deneme yapıyorduk. bakalım artık inşallah eylül uğurlu gelir hepimize.
Ben de 29 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Biz de aslında 1 yıl dolmadan yapmayalım diye konuşuyorduk hep. Sonra aklımız çocukta kaldı acaba denesek mi fln derken 4 ay geçti olmadı. Eşim test yaptırdı 4 ayın sonunda. Testin sonucunu alınca zaten neye uğradığımızı şaşırdık. Şaşkınlıktan çok üzüntü daha fazla oldu ikimizde de. 2 aydır ilaçlar, kürlerle devam ediyoruz işte. Eylülde de olmazsa tekrar test yaptırcaz bakalım. Umudumu kaybetmiyorum :anneadayı:

Hanzademm Hanzademm beni de ekler misiniz listeye ağustos olmadı bugün yarın regl olucam ama eminim gebe kalmadığıma. Bat 20 eylül olacak.. takvime göre yumurtlama günlerini iyi değerlendirdim ama olmadı ilk gebeliğimde ilk ay hamile kalmıştım yine öyle olacak sandım olmadı.. hayal kırıklığı yaşadım çok ya :( hayırlısı inşallah yüzümüz Eylül'de güler . Benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarım hepimize duam

kızlar bende eylül ekim gibi aşılama yada tüp bebek düşünüyorum maalesef 7 yıllık evliyim bir düşük geçmişim var eşimler iki yıl iş nedeniyle ayrı yaşadık şimdi tekrar evimizi kurduk kısmetse bu yıl elimden geleni yapmayı düşünüyorum pko hastasıyım adet ve haliyle yumurtlama sorunum var soğan kürü yaptım adet bile olamadım klomen cevap vermiyor tek seçenek iğneler oda artık oyalanmak istemiyorum direk tüp bebek düşünüyorum

Kızlar, benim bata cok var daha ama sol kasığımda belirgin bir ağrı var yumurtlama döneminde olabilirmiyim desem daha once hic boyle birsey hissetmemistim. Ben Bilemedim bi fikriniz var mi?
dk hapı iciyormustunuz galiba bende 3 yıl ictim ikinci cocuk dusununce biraktim 2 aydir benimde yumurtlama doneminde baslatan adete kadar kasikta agri batma vs. oluyor..bu ay da olmadi bebis artik nasip eylule insallah

ben de 1 buçuk yıldır bebeğimizin olmaması üzerine doktora gittim bu ay. detaylı kan tahlili yaptırdım. Ayrıca doktorum rahim filmi(HSG) istedi. Tüplerim açıkmış, hormonlarım normal. Sadece d vitamini hafif düşük çıktı ve doktor kilo vermemin gebeliği kolaylaştıracağını söyledi. D vitamini kullanmaya başladım ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Bu ay da olmazsa yumurtlama takibine ve klomen-çatlatma iğnesine başlanacak. Belki hsg sonrası hamile kalanlardan olurum ben de bir umut...

benim bat da 8 eylül ekler misiniz :)

Back