- 18 Temmuz 2017
- 303
- 347
- 103
Ben de pepapp' tan takip ediyorum tatlim. Bi de arada güzel mesajlar atıyor mutlu ediyor. :)Pepp ap diye program var ben ordan takip ediyorum verimli donemi bu ay olmazsa ovulasyon testi alacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de pepapp' tan takip ediyorum tatlim. Bi de arada güzel mesajlar atıyor mutlu ediyor. :)Pepp ap diye program var ben ordan takip ediyorum verimli donemi bu ay olmazsa ovulasyon testi alacağım
Canimmm hamile misinnn?Inşallah kizlar benimde BAT 1 eylül :)
Hayirlisi canim benim umitleri tuketmek morali bozmak yok insallah diger aya guzel haberler alicaksingünaydın cnm malesef herhangi bişey yokumudum tükendi artık hastalandım
Hayır canim uğur getirsin diye yaptim :)Canimmm hamile misinnn?![]()
Kızlar siz ne zamandır deniyorsunuz ? Bizim 6 ay oldu Eylül'de 7. Ay olucak. İnşallah Eylül uğurlu gelir hepimize.
Benim eşimde de sperm hız sorunu ve sayı problemimiz vardı bende geçen sene kimyasal gebelik yaşadım o zaman da bilmiyorduk sorunun ne olduğunu sebepsiz infertelite deniliyordu. Allahım paralıyordum kendimi niye düştü ne sebep oldu acaba benim yumurtadaki foleküller mi boş rahim şeklinde mi problem var vs bir sene sonra öğrendik ki eşimde varikosel var ve muhtemelen bundan kaynaklı düşük oldu.Kimyasal yasadigimda esim askerdeydi bir gece yarisi tek başımaydım kabus gibi bir geceydi forumdan edindigim bilgilerle hemen anladim zaten kimyasal oldugunu.Haftasonu tatiliydi ptesiyi beklemek zorunda kaldim. DR da umursamadı hı tamam su an sorun yok yeniden kalirsin dedi gecti. Esim olsa daha iyi bir dr a giderdik.Ben sperm hizi dusuklugune bağlıyorum baska problem yok cunku
Bazen sebebi ogrenmek uzun suruyor canim evet.Biz en baştan biliyorduk.Su anda tedavi devam ediyor bir suru takviye gida kür kullaniyoruz .Siz ne yapıyorsunuz duzelmesi icin.Benim eşimde de sperm hız sorunu ve sayı problemimiz vardı bende geçen sene kimyasal gebelik yaşadım o zaman da bilmiyorduk sorunun ne olduğunu sebepsiz infertelite deniliyordu. Allahım paralıyordum kendimi niye düştü ne sebep oldu acaba benim yumurtadaki foleküller mi boş rahim şeklinde mi problem var vs bir sene sonra öğrendik ki eşimde varikosel var ve muhtemelen bundan kaynaklı düşük oldu.
eşim ameliyat oldu iki ay oldu neredeyse. Soğuk pres keçi boynuzu pekmezi, keçi boynuzu kürü, evicap 200ml e vitamini yani. Bunları kullanıyoruz inş işe yarıyordur. 16 Eylül'de test yapıcaz bakalım ne durumda acaba ???Bazen sebebi ogrenmek uzun suruyor canim evet.Biz en baştan biliyorduk.Su anda tedavi devam ediyor bir suru takviye gida kür kullaniyoruz .Siz ne yapıyorsunuz duzelmesi icin.
Ben de 29 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Biz de aslında 1 yıl dolmadan yapmayalım diye konuşuyorduk hep. Sonra aklımız çocukta kaldı acaba denesek mi fln derken 4 ay geçti olmadı. Eşim test yaptırdı 4 ayın sonunda. Testin sonucunu alınca zaten neye uğradığımızı şaşırdık. Şaşkınlıktan çok üzüntü daha fazla oldu ikimizde de. 2 aydır ilaçlar, kürlerle devam ediyoruz işte. Eylülde de olmazsa tekrar test yaptırcaz bakalım. Umudumu kaybetmiyorumBizde haziranda korunmayı bıraktık. eylül 4.ayımız olacak yani. 4 yıllık evliyiz. Hiç çocuk düşünmüyorduk. Hep 30da çocuk yaparım derdim. yaşımın 30 olması ile deli gibi çocuk istemeye başladım. hep ilk ayda hemen gebe kalırım sanırdım. bilseydim olmayacak daha erken bırakırdım korunmayı. doktor herşey normal yıl sonuna kadar dene dedi. ilk defa bu ay yumurtlama zamanını takip edip düzenli ilişkiye girmeyi denicez. geçen aylar rastgele deneme yapıyorduk. bakalım artık inşallah eylül uğurlu gelir hepimize.
dk hapı iciyormustunuz galiba bende 3 yıl ictim ikinci cocuk dusununce biraktim 2 aydir benimde yumurtlama doneminde baslatan adete kadar kasikta agri batma vs. oluyor..bu ay da olmadi bebis artik nasip eylule insallahKızlar, benim bata cok var daha ama sol kasığımda belirgin bir ağrı var yumurtlama döneminde olabilirmiyim desem daha once hic boyle birsey hissetmemistim. Ben Bilemedim bi fikriniz var mi?
Ekledim canimm :)benide eklermisiniz 18 eylul bat