Geçmiş olsun canım
canım miyom bende var 2 cm. daha önce miyom ameliyatı oldum ama yine çıktı, hamileliğe engel değil ama hamilelik esnasında büyüme yapıyor.Benim de 5 yaşında kızım var kardeş istiyor ama olmuyor :) miyom varmış bende soğan kürü deneyeceğim bu ay adetimin 2. Günü suan miyom engel olmuyordur inşallah gebelige
Sogan kürü deneyeceğim bu ay ben adetimin 3. Günü bugün esime de keçiboynuzu kürü hazirliycam bakalım hayırlısı artıkcanım miyom bende var 2 cm. daha önce miyom ameliyatı oldum ama yine çıktı, hamileliğe engel değil ama hamilelik esnasında büyüme yapıyor.
Canimm sen ekliymişsinBenide ekler misiniz 6-7 eylül bat :))
Zamanını Allah bilir ancak bol bol dua ediyorum hepimiz için, bütün gebe kalmak isteyenlere.. Zamanında gelecekler inşallah. Yinede umutsuz olma :) Mesela bende bu ay Yumurtlama zamanında kasık ağrısını hissettim bu ay herif eve gelene kadar ağrı falan kalmadı amaKizlar benim onemli gunlerde sadece 2 kere iliski oldu benim sansim sifir cunki gecen aylarda adet bittikten sonra tedavilerle birlikte 20 gun falan her gun iliski olmustu tutturamadik o yuzden sansim yok benim adet olunca igne tedavisine basliycaz 6 ay klomen kullandim hamile kalmadim tum tahliller iyi cikti sizden bu ay bol bol hamile haberleri bekliyorum arkanizdan da ben gelicem ekim ayinda canlar
inşallah canım dediğim gibi bütün gebe kalmak isteyenler için dua ediyorum. Artık eylül olmazsa ekim böyyle gidersenden çok ümitliyim bu ay canimm insallah yarin guzel haberlerinle gelirsin
İnşallah canim bende hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versinZamanını Allah bilir ancak bol bol dua ediyorum hepimiz için, bütün gebe kalmak isteyenlere.. Zamanında gelecekler inşallah. Yinede umutsuz olma :) Mesela bende bu ay Yumurtlama zamanında kasık ağrısını hissettim bu ay herif eve gelene kadar ağrı falan kalmadı ama
inşallah canım dediğim gibi bütün gebe kalmak isteyenler için dua ediyorum. Artık eylül olmazsa ekim böyyle gider Seninde az kaldı sayılır değerlendirebildiniz mi? Birde olmazsa ovulasyon testi mi denesem diyorum. Sen hiç kullandın mi kuzum
Tamam kuzum fark etmemişim kusura bakma lütfenCanimm sen ekliymişsin
Canimm olma ihtimali yuksek icerde 24 saat yasiyorlarmis cunku hayirlisi olsun insallahYaa kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim peapp programına göre 23 ağustos ovülasyon görünüyordu. Ama ben 22 ağustosta ve 24 ağustosta ilişki yaşadım. Olma ihtimali yinede yüksek dimi? İlla 23 ü mü olmalıydı ayy çok pişman oldum keşke 1 gün ara vermeseydim dedim
Ya bende bilmiyorum onun için sormuştum
İnşallah canim bende hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin
Bende eger bu ay olmazsa ovulasyon testi alicam ama hic kullanmadim nasil kullaniliyor onu da bilmiyorum bakalimm
Bu ay iyi degerlendirdik biz bakalimm hayirlisi ise insallah bunay guzel hberler aliriz
Canimm olma ihtimali yuksek icerde 24 saat yasiyorlarmis cunku hayirlisi olsun insallah[/Q
kızlar ben 3 aydır ovulasyon testı kullandm yumurtlama gununu catlamayı hepsını tespıt edıyo ee hamıle kaldınmı dersenız hayır ama benım durumum farklı adetım duzensızdı sımdı duphastonla duzenlıyoruz 4 ay kullanıcam ılacı hamıle kalmamada yardımcı olucagını soledı insallah hepımızın dılegı olur kızlar :)Ya bende bilmiyorum onun için sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?