Adete yakin boyle cikinca gebelik olurmus diye konustuk bi baska grupta insallah vardir gebelik testi yapinca yine atsana bizde ogrenmis oluruzKızlar normalde adetim bu gün olmadım hala evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç
Yarin ovu testim gelecek siparis ettim. Bizzat deneyip gorucem. Hergun denicem koyulasacakmi yoksa siliklesecekmi gorucez. İnsallah olumlu sonuc alirimAdete yakin boyle cikinca gebelik olurmus diye konustuk bi baska grupta insallah vardir gebelik testi yapinca yine atsana bizde ogrenmis oluruz
Canm attım ya ben geçen hafta yapmıştım t c den koyuydu hamileyim şuanAdete yakin boyle cikinca gebelik olurmus diye konustuk bi baska grupta insallah vardir gebelik testi yapinca yine atsana bizde ogrenmis oluruz
Adete yakin boyle cikinca gebelik olurmus diye konustuk bi baska grupta insallah vardir gebelik testi yapinca yine atsana bizde ogrenmis oluruz
Hayirli olsun canim gormemisim ben demekki ovu testide dogru sonuc veriyorCanm attım ya ben geçen hafta yapmıştım t c den koyuydu hamileyim şuan
Canim ovu testiyle ilgili etiketlemistim
Aynen canımHayirli olsun canim gormemisim ben demekki ovu testide dogru sonuc veriyor
Kaç yaşındasın acaba?Dün bakıldı işte herşey temiz güzel çıktı ben zaten 2 aylık evliyim daha biraz tembellik var dedi onun işin bana 5 ay müddet tanıdı olmaZsa aşılama dedi valla hakkımız da hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?