Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ALINTI

Bir isteği, haceti olan, maksadının olması için 2 rekât Allah rızası için namaz kılar ve namaz kıldıktan sonra 7 Fatiha okuyup dua ederse isteği olur.

basladim canim hemde ayetel kürsü duasina basladim ondanda okudum ikisini birden basladim bugun bogazim yorulmus geceye yine okucam insallah
Allah kabul etsin ben de Fatiha da 41.tesbihe gectim .Ayetel Kursiye de cuma vakti basladim

ALINTI

8. Bir isteği, haceti olan, maksadının olması için 2 rekât Allah rızası için namaz kılar ve namaz kıldıktan sonra 7 Fatiha okuyup dua ederse isteği olur.
Allah kabul etsin ben de Fatiha da 41.tesbihe gectim .Ayetel Kursiye de cuma vakti basladim
canim ben dun gece 7 gunluk ayetel kürsüye basladim bugun oglende fatihaya basladim 33. sayidayim aksamda okucam
amin canim allah senin dualarını da kabul etsin insallah

Bunlari cabuk oku da aramiza dön dualar seni bekliyoo

Afilim92 canim 50. sayiya gectim sukur yarin 270 ayetel kürsü okumam lazim yarin fatihayi okuyamam şükür zorlansamda yariladim rabbim dualarimizi kabul etsin

mrb kızlar uzun zmndır burayı takip ediyordum. 1,5 yıllık evliyim korunmayı bu ay bıraktık adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım ama hcg 1.2 çıktı umutlar eylüle kaldı artık allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Ben de varım kızlar 11 eylül benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…