Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah gerek kalmaz cok zor bir surec

Insallah gerek kalmaz canim cok zor bir surec

Kizlar baktim ki burda ismim yok benim bat 5 eylul eklermisin canim valla marttan beri dusunup her seyi yapiyoruz ama yok anam hamile kalamiyorum bu ay iyice salladim 2 iliskiyle ne kadar hamile kalinir bilemem olmadi eylulde bi daha deneriz napalim olana kadar devam allahin izniyle

4 gun vardi bata dun alttan muayene olmustum kanamam basladi

Benim de 5 yaşında kızım var kardeş istiyor ama olmuyor :) miyom varmış bende soğan kürü deneyeceğim bu ay adetimin 2. Günü suan miyom engel olmuyordur inşallah gebelige

A April wind Günaydın canimm sende durumlar nasil güzel haberlerini bekliyoruzz
Biraz gor gordum canim kusuruma bakma test yapmak için batı bekliyorum. Sanırım biraz fazla olsun istiyorum 2 gundur rüyalarımda gebe görüyorum kendimi. Insallah hemen gelir meleklerimiz.

Kizlar benim onemli gunlerde sadece 2 kere iliski oldu benim sansim sifir cunki gecen aylarda adet bittikten sonra tedavilerle birlikte 20 gun falan her gun iliski olmustu tutturamadik o yuzden sansim yok benim adet olunca igne tedavisine basliycaz 6 ay klomen kullandim hamile kalmadim tum tahliller iyi cikti sizden bu ay bol bol hamile haberleri bekliyorum arkanizdan da ben gelicem ekim ayinda canlar

Belli olmaz canim bi supriz olur belki insallah hepimiz guzel haberler bekliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…