canim dur uzulmek icin cok erken tup bebek yaptiracak durum yok ki canim abindede sorun vardi tup bebek yaptirdilar ilk denemede 3 tane tuttu 1 aldilar bir kiz bir erkek oldu cokta saglikli buyurduler tup bebekllte sans yüksek canim insallah gerekte kalmaz insallah
Insallah gerek kalmaz canim cok zor bir sureccanim dur uzulmek icin cok erken tup bebek yaptiracak durum yok ki canim abindede sorun vardi tup bebek yaptirdilar ilk denemede 3 tane tuttu 1 aldilar bir kiz bir erkek oldu cokta saglikli buyurduler tup bebekllte sans yüksek canim insallah gerekte kalmaz insallah
insallah canimmmmInsallah gerek kalmaz canim cok zor bir surec
Eklendi canimm :) hayirlisi insallah bu ay ugurlu olsunmerhaba benide eklermisin arkadaşım geçen ağustosta aşılama tutmadı, bat 17 eylül benim
yumurtlama testim bitmişti yenileri geldi yeni döneme yeni umutlar ile başlıyorum
Ekledin canimm :)Beni de eklermisiniz bat 21 eylül ağustos hayallerim olmadi bakalım kismet eylüle inşallah sogan kürü deneyeceğim insallah
Kizlar baktim ki burda ismim yok benim bat 5 eylul eklermisin canim valla marttan beri dusunup her seyi yapiyoruz ama yok anam hamile kalamiyorum bu ay iyice salladim 2 iliskiyle ne kadar hamile kalinir bilemem olmadi eylulde bi daha deneriz napalim olana kadar devam allahin izniyleMerahaba kızlar
Agustosta hamile kalmak isteyip kalamayanlar olarak inşallah eylül ayi ugurlu gelir hepimizin yuzu guler minik meleklerimize kavusuruzz Allahin izniyle
@saribaykus -->15 agustos
A April wind --> 26 agustos
@lulu_bitte --> 26 agustos
supurgelicadi --> 27 agustos
Afilim92 -->28 agustos
@Hadi Yaa --> 29 ağustos
@Cnsssss35 -->1 eylül
@evaline --> 1 eylül
Hanzademm --> 3 eylül
@ilkbahar_ --> 3 eylül
turko2727 --> 3 eylül
@nilts --> 6 Eylül
@pelinimben --> 6 eylul
@Hayallidya7 -->6-7 eylül
@khaleesi41 --> 8 eylül
@Hasumran --> 10 eylül
@Defnelfin --> 11 eylül
@nazeninnazmiyesu --> 12 eylul
@Mavipatiska --> 13 eylül
@anneveoglusu --> 17 eylül
@lhuzurum --> 18 eylül
@annecikk-16 -->20 eylül
@karyaa48 --> 21 eylül
gebelık içinmi muayene oldunuz4 gun vardi bata dun alttan muayene olmustum kanamam basladi
Evet nisanda kimyasal yasamistim bir sorun var mi diye gitmistimgebelık içinmi muayene oldunuz
gününmü geçti cnm,olsun kısmet herşeyEvet nisanda kimyasal yasamistim bir sorun var mi diye gitmistim
Hayirlisi olsun zaten hamile olmadığımi dün öğrenmiştim ama bu kanama korkuttu adet gibi degil yara var demisti. Acaba onu mu zedeledi cok agriyordugününmü geçti cnm,olsun kısmet herşey
Biraz gor gordum canim kusuruma bakma
Geçmiş olsun canım4 gun vardi bata dun alttan muayene olmustum kanamam basladi
Belli olmaz canim bi supriz olur belki insallah hepimiz guzel haberler bekliyoruzzzzKizlar benim onemli gunlerde sadece 2 kere iliski oldu benim sansim sifir cunki gecen aylarda adet bittikten sonra tedavilerle birlikte 20 gun falan her gun iliski olmustu tutturamadik o yuzden sansim yok benim adet olunca igne tedavisine basliycaz 6 ay klomen kullandim hamile kalmadim tum tahliller iyi cikti sizden bu ay bol bol hamile haberleri bekliyorum arkanizdan da ben gelicem ekim ayinda canlar
senden çok ümitliyim bu ay canimm insallah yarin guzel haberlerinle gelirsinBiraz gor gordum canim kusuruma bakmatest yapmak için batı bekliyorum. Sanırım biraz fazla olsun istiyorum 2 gundur rüyalarımda gebe görüyorum kendimi. Insallah hemen gelir meleklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?