• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah gerek kalmaz cok zor bir surec
canim dur uzulmek icin cok erken tup bebek yaptiracak durum yok ki canim abindede sorun vardi tup bebek yaptirdilar ilk denemede 3 tane tuttu 1 aldilar bir kiz bir erkek oldu cokta saglikli buyurduler tup bebekllte sans yüksek canim insallah gerekte kalmaz insallah

canim dur uzulmek icin cok erken tup bebek yaptiracak durum yok ki canim abindede sorun vardi tup bebek yaptirdilar ilk denemede 3 tane tuttu 1 aldilar bir kiz bir erkek oldu cokta saglikli buyurduler tup bebekllte sans yüksek canim insallah gerekte kalmaz insallah
Insallah gerek kalmaz canim cok zor bir surec

Merahaba kızlar

Agustosta hamile kalmak isteyip kalamayanlar olarak inşallah eylül ayi ugurlu gelir hepimizin yuzu guler minik meleklerimize kavusuruzz Allahin izniyle :KK15: :KK15:

@saribaykus -->15 agustos :duduk:
A April wind --> 26 agustos
@lulu_bitte --> 26 agustos:anneadayı:
supurgelicadi supurgelicadi --> 27 agustos
Afilim92 Afilim92 -->28 agustos :duduk:
@Hadi Yaa --> 29 ağustos
@Cnsssss35 -->1 eylül
@evaline --> 1 eylül
Hanzademm Hanzademm --> 3 eylül
@ilkbahar_ --> 3 eylül
turko2727 turko2727 --> 3 eylül
@nilts --> 6 Eylül
@pelinimben --> 6 eylul
@Hayallidya7 -->6-7 eylül
@khaleesi41 --> 8 eylül
@Hasumran --> 10 eylül
@Defnelfin --> 11 eylül
@nazeninnazmiyesu --> 12 eylul
@Mavipatiska --> 13 eylül
@anneveoglusu --> 17 eylül
@lhuzurum --> 18 eylül
@annecikk-16 -->20 eylül
@karyaa48 --> 21 eylül
Kizlar baktim ki burda ismim yok benim bat 5 eylul eklermisin canim valla marttan beri dusunup her seyi yapiyoruz ama yok anam hamile kalamiyorum bu ay iyice salladim 2 iliskiyle ne kadar hamile kalinir bilemem olmadi eylulde bi daha deneriz napalim olana kadar devam allahin izniyle

4 gun vardi bata dun alttan muayene olmustum kanamam basladi :(

Benim de 5 yaşında kızım var kardeş istiyor ama olmuyor :) miyom varmış bende soğan kürü deneyeceğim bu ay adetimin 2. Günü suan miyom engel olmuyordur inşallah gebelige

A April wind Günaydın canimm sende durumlar nasil güzel haberlerini bekliyoruzz :KK15:
Biraz gor gordum canim kusuruma bakma:bicak: test yapmak için batı bekliyorum. Sanırım biraz fazla olsun istiyorum 2 gundur rüyalarımda gebe görüyorum kendimi. Insallah hemen gelir meleklerimiz. :KK16:

Kizlar benim onemli gunlerde sadece 2 kere iliski oldu benim sansim sifir cunki gecen aylarda adet bittikten sonra tedavilerle birlikte 20 gun falan her gun iliski olmustu tutturamadik o yuzden sansim yok benim adet olunca igne tedavisine basliycaz 6 ay klomen kullandim hamile kalmadim tum tahliller iyi cikti sizden bu ay bol bol hamile haberleri bekliyorum arkanizdan da ben gelicem ekim ayinda canlar

Kizlar benim onemli gunlerde sadece 2 kere iliski oldu benim sansim sifir cunki gecen aylarda adet bittikten sonra tedavilerle birlikte 20 gun falan her gun iliski olmustu tutturamadik o yuzden sansim yok benim adet olunca igne tedavisine basliycaz 6 ay klomen kullandim hamile kalmadim tum tahliller iyi cikti sizden bu ay bol bol hamile haberleri bekliyorum arkanizdan da ben gelicem ekim ayinda canlar
Belli olmaz canim bi supriz olur belki insallah hepimiz guzel haberler bekliyoruzzzz :anne:

Back