• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben 3 aydır ovulasyon testı kullandm yumurtlama gununu catlamayı hepsını tespıt edıyo ee hamıle kaldınmı dersenız hayır ama benım durumum farklı adetım duzensızdı sımdı duphastonla duzenlıyoruz 4 ay kullanıcam ılacı hamıle kalmamada yardımcı olucagını soledı insallah hepımızın dılegı olur kızlar :)
Hadi bakalım canim insallahhh:)

Selam kızlar. Eşim bugün emodexin 3. Kutusunu almaya gittiğinde eşime opstravent diye bir ilaç tavsiye etmiş eczacı. Sizin bir bilginiz var mı ? Kullanıp da olumlu sonuç alan fln duydunuz mu ? Emodex kullanıyoruz diye şimdi bozmayın devam edin demiş ama olmazsa bakalım onu deneyelim diyorum.
Kızlar?

Beni de katin lütfen.. Hayirlisiyla mutlu haberler alalim inşallah..

Merhaba kızlar benide alın aranıza. Ben yeni adet oldum ama bu ay ikinci çocuk için çalışmalara başlıyoruz. Bir sonraki bat 22 Eylül benim. İlk aydan şansımız ne olur bilmiyorum ama Allah hepimize nasip eder inşallah güzel haberler paylaşırız:anneadayı::anneadayı:

Merhaba kızlar benide alın aranıza. Ben yeni adet oldum ama bu ay ikinci çocuk için çalışmalara başlıyoruz. Bir sonraki bat 22 Eylül benim. İlk aydan şansımız ne olur bilmiyorum ama Allah hepimize nasip eder inşallah güzel haberler paylaşırız:anneadayı::anneadayı:
İnşallah canim ya inşallah...:)

Batlar yakın 23ü benimde:) ınsallah canım..

Kızlar haziran ayında denemeye başladık. Normalde adetim düzenli sayılır. 30-31 günde 1 olurum. Haziran ayında deneme sonrası temmuz ayı adetim 35. Gün geldi yani 6 temmuz. Ağustos ayı adetim ise 32. Gün geldi 6 ağustos. Adet tarihimde bu şekilde dalgalanmaların olması vücudumun gebeliğe hazırlandığının bir göstergesi olabilir mi acaba? Fikri olan var mı ya da böyle şeyler yaşayıp gebe kalan? Çok merak ediyorum

Kızlar haziran ayında denemeye başladık. Normalde adetim düzenli sayılır. 30-31 günde 1 olurum. Haziran ayında deneme sonrası temmuz ayı adetim 35. Gün geldi yani 6 temmuz. Ağustos ayı adetim ise 32. Gün geldi 6 ağustos. Adet tarihimde bu şekilde dalgalanmaların olması vücudumun gebeliğe hazırlandığının bir göstergesi olabilir mi acaba? Fikri olan var mı ya da böyle şeyler yaşayıp gebe kalan? Çok merak ediyorum
Ben hiç böyle bişey duymadım canım ya. Varsa da bilmiyorum yani. Bence denemeye başladığın için psikolojik olarak gecikiyor olabilir. Oldum olucam olmayayım derken o etkiliyor diye biliyorum. Benim de 28 günde bir oluyor. Ama denemeye başladığımızdan beri hep 2-3 gün gecikiyor öyle regl oluyorum.

Ben hiç böyle bişey duymadım canım ya. Varsa da bilmiyorum yani. Bence denemeye başladığın için psikolojik olarak gecikiyor olabilir. Oldum olucam olmayayım derken o etkiliyor diye biliyorum. Benim de 28 günde bir oluyor. Ama denemeye başladığımızdan beri hep 2-3 gün gecikiyor öyle regl oluyorum.
Bende öyle düşünüyorum

kızlar benım adete 3 gun var goguslerım yumusak bı belırtım yok oyuzden sanmıyorum ama anlamadıgım bişey var ben ovulasyn testı kullandm pozıtıfı gordum sılıklestı catladıgı gunude gördüm hatta sumuk gibi uzayan seffat akıntıda oldu hepsı oldu şimdi aynı uzayan akıntı geldi vajınamda ıslak hatta ıccamasırıma gecmıs hemde baya uzun anlayamadım ben yınemi yumurtluyorm ama adete 3 gun var nasıl olurkı boyle bısey hatta resmıde çektim sıze ayıp olmasn dıye koymuyorm ama varmı bole bsy yasayn

Çok benzer şeyleri bende yaşıyorum. Adetime ortalama 10 gün kaldı gayet ıslak gayet akıntım vs var. Hatta çok afedersiniz adet olacağım zaman hafif karın ağrısı ve ishal gibi olurum o bile başladı 10 gün önceden. Cidden anlamıyorum ya

Canım lütfen moralini yüksek tut dünyanın sonuymus gibi düşünme inan bana sende kavusacaksin en kısa zamanda sadece moralini yüksek tut öyle şeyler duyuyorum ki Allah'ın mucizesi bitmez diyorum seninde olacak Rabb'im ol deyince olacak Rabb'im en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Bugu dr a gittim bende sorun görünmüyor esimde hız morfoloji sorunu var dr degistirdik yeni gittigimiz yer tup bebek merkeziydi ben esimin sonuçlarını almaya gittim adam kalkti bana tup bebek yontemlerini anlatti psikolojim alt ust oldu .Kadin doguma da göründüm hamile falan degilim :KK43:

Back