- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Hadi bakalım canim insallahhh:)kızlar ben 3 aydır ovulasyon testı kullandm yumurtlama gununu catlamayı hepsını tespıt edıyo ee hamıle kaldınmı dersenız hayır ama benım durumum farklı adetım duzensızdı sımdı duphastonla duzenlıyoruz 4 ay kullanıcam ılacı hamıle kalmamada yardımcı olucagını soledı insallah hepımızın dılegı olur kızlar :)
Kızlar?Selam kızlar. Eşim bugün emodexin 3. Kutusunu almaya gittiğinde eşime opstravent diye bir ilaç tavsiye etmiş eczacı. Sizin bir bilginiz var mı ? Kullanıp da olumlu sonuç alan fln duydunuz mu ? Emodex kullanıyoruz diye şimdi bozmayın devam edin demiş ama olmazsa bakalım onu deneyelim diyorum.
Yaa canim hadi insallah 23 eylule hayirlisi ileKızlaryeni bat 23 eylül..
İnşallah canimm ya...allah gönlüne gore versin..Ben Ağustos ayında regl oldum bugün 4. Günüm umarım eylül ayında gebe oluruz sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Bat 6-7 eylül görünüyor :)
İnşallah canimm ya...allah gönlüne gore versin..
İnşallah canim ya inşallah...:)Merhaba kızlar benide alın aranıza. Ben yeni adet oldum ama bu ay ikinci çocuk için çalışmalara başlıyoruz. Bir sonraki bat 22 Eylül benim. İlk aydan şansımız ne olur bilmiyorum ama Allah hepimize nasip eder inşallah güzel haberler paylaşırız
Batlar yakın 23ü benimde:) ınsallah canım..Merhaba kızlar benide alın aranıza. Ben yeni adet oldum ama bu ay ikinci çocuk için çalışmalara başlıyoruz. Bir sonraki bat 22 Eylül benim. İlk aydan şansımız ne olur bilmiyorum ama Allah hepimize nasip eder inşallah güzel haberler paylaşırız
Ben hiç böyle bişey duymadım canım ya. Varsa da bilmiyorum yani. Bence denemeye başladığın için psikolojik olarak gecikiyor olabilir. Oldum olucam olmayayım derken o etkiliyor diye biliyorum. Benim de 28 günde bir oluyor. Ama denemeye başladığımızdan beri hep 2-3 gün gecikiyor öyle regl oluyorum.Kızlar haziran ayında denemeye başladık. Normalde adetim düzenli sayılır. 30-31 günde 1 olurum. Haziran ayında deneme sonrası temmuz ayı adetim 35. Gün geldi yani 6 temmuz. Ağustos ayı adetim ise 32. Gün geldi 6 ağustos. Adet tarihimde bu şekilde dalgalanmaların olması vücudumun gebeliğe hazırlandığının bir göstergesi olabilir mi acaba? Fikri olan var mı ya da böyle şeyler yaşayıp gebe kalan? Çok merak ediyorum
Bende öyle düşünüyorumBen hiç böyle bişey duymadım canım ya. Varsa da bilmiyorum yani. Bence denemeye başladığın için psikolojik olarak gecikiyor olabilir. Oldum olucam olmayayım derken o etkiliyor diye biliyorum. Benim de 28 günde bir oluyor. Ama denemeye başladığımızdan beri hep 2-3 gün gecikiyor öyle regl oluyorum.
Bugu dr a gittim bende sorun görünmüyor esimde hız morfoloji sorunu var dr degistirdik yeni gittigimiz yer tup bebek merkeziydi ben esimin sonuçlarını almaya gittim adam kalkti bana tup bebek yontemlerini anlatti psikolojim alt ust oldu .Kadin doguma da göründüm hamile falan degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?