Bilmiyorum bende anlayamadım. Bu ay planlamayı bırakmıştık aslında. Predictor early adında testi alıp yaptımE bu pozitiff.
9 gün kala nasılda çıkmış
Tebrik ederim
Silik çizgi görüyorum pozitif galibaKızlar reglime 9 gün var. Değişik şikayetlerim olduğı için erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Yorumlar mısınızjnci
Tabi ki 1,5 senedir istiyorduk. Aşılama vs de dememiştik. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım ilerleyen günlerde de pozitif olarak devam ederSilik çizgi görüyorum pozitif galiba ☺ Bu kadar erken cıkmasının sebebi de erken döllenme olabilir inşallah pozitiftir eğer istiyorsanız tebrik ediyorum şimdiden
Iki mi bende diyorm bu listede nedne yokum yazdirdigimi hatrliyorm aydinlandim tskİki tane topic olmuşşans getirsin benide yazar mısın 1 eylüle☘
Kuzum pozitif buuuKızlar reglime 9 gün var. Değişik şikayetlerim olduğı için erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Yorumlar mısınızjnci
Ama çok erken değil mi bilemiyorum çok tedirgin oldum. Yine sevinip sonra üzülmek istemiyorumKuzum pozitif buuu
Canım erken gebelik testi adı üstünde gün geçtikçe koyulaşacakAma çok erken değil mi bilemiyorum çok tedirgin oldum. Yine sevinip sonra üzülmek istemiyorum
Canım erken gebelik testi adı üstünde gün geçtikçe koyulaşacak
Tam gününde yap normal testle göreceksin kopkoyu çıkacak ❤❤ Maşallahhhhh diyelimya evet çok garip oldu. Sence bi daha ne zaman test yapayım? Ya da Test yapmadan regli zamanımı mı bekleyeyim?
Yaaa çok heyecanlandımTam gününde yap normal testle göreceksin kopkoyu çıkacak ❤❤ Maşallahhhhh diyelimidrar Testinde çıktığı için kanda da çıkar istersen kan testi de yaptır rahatla
Sen bilirsin tatlım kafam rahat etsin dersen kan testi de yaptırYaaa çok heyecanlandımBurda böyle sizlerle konuşup dertleşirken pat diye böyle oldu. 8-9 gün daha sabredip bekleyeyim o zaman
Bildiğin ikinci çizgi çıkmışKızlar reglime 9 gün var. Değişik şikayetlerim olduğı için erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Yorumlar mısınızjnci
Bir şeyler yediğimde başım dönmeye başladı son 3 gündür, nabzımda ve vücut ısımda değişimler oldu. Hasta oluyorum sandım aslında ya da bedenim halsiz düşmüş falan sandım. Ama artık bugünde yine bayılıcam sanırım diyince gidip test aldık. Çünkü normalde hissetmediğim şeylerdi.Bildiğin ikinci çizgi çıkmışne gibi değişik belirtiler vardı