Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silik çizgi görüyorum pozitif galiba ☺ Bu kadar erken cıkmasının sebebi de erken döllenme olabilir inşallah pozitiftir eğer istiyorsanız tebrik ediyorum şimdiden
Tabi ki 1,5 senedir istiyorduk. Aşılama vs de dememiştik. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım ilerleyen günlerde de pozitif olarak devam eder

Selam kızlar, size bir soru, bat dab 1 hafta 10 gün nce geken şüpheli bir lekelenmeden sonra ne zaman erken gebelik testi yapılmalı? Ya da bu dönemde kanda çıkar mı??

Bu arada ben dün adet oldum o yüzden benim bat 4 ü değil 28 i olmuş oldu otomatik. Güncelle benim tarihi tatlım A Ansumjora

D0RIS önemli olan ilişkinin üzerinden 9 gün geçmiş olması çıktıysa vardır Erken gebelik testlerinde yanılma olmuyor diye biliyorum

ya evet çok garip oldu. Sence bi daha ne zaman test yapayım? Ya da Test yapmadan regli zamanımı mı bekleyeyim?
Tam gününde yap normal testle göreceksin kopkoyu çıkacak ❤❤ Maşallahhhhh diyelim idrar Testinde çıktığı için kanda da çıkar istersen kan testi de yaptır rahatla

Tam gününde yap normal testle göreceksin kopkoyu çıkacak ❤❤ Maşallahhhhh diyelim idrar Testinde çıktığı için kanda da çıkar istersen kan testi de yaptır rahatla
Yaaa çok heyecanlandım Burda böyle sizlerle konuşup dertleşirken pat diye böyle oldu. 8-9 gün daha sabredip bekleyeyim o zaman

Bir keresinde daha böyle silik çıkmıştı. Kan testimde 172 gibi çıkmıştı ama 4 gün sonra 0,70 e düşmüştü değer. Yine aynı okur diye korkuyorum

Bildiğin ikinci çizgi çıkmış ne gibi değişik belirtiler vardı
Bir şeyler yediğimde başım dönmeye başladı son 3 gündür, nabzımda ve vücut ısımda değişimler oldu. Hasta oluyorum sandım aslında ya da bedenim halsiz düşmüş falan sandım. Ama artık bugünde yine bayılıcam sanırım diyince gidip test aldık. Çünkü normalde hissetmediğim şeylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…