Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eylülün2. haftası tatile gidicem.. Tatil dönüşü ekimin 2. haftası gibi olurum ameliyatı.
Yalnız yarın doktor randevum var sorucam ona ameliyat olana kadar yineded değerlendireyim mi diye
canım eylülün2. haftası tatile gidicem.. Tatil dönüşü ekimin 2. haftası gibi olurum ameliyatı.
Yalnız yarın doktor randevum var sorucam ona ameliyat olana kadar yineded değerlendireyim mi diye
Anladım canım güzelce dağıt kafanı ,nereye gideceksiniz peki konudan bağımsız ama biz kaş kalkan Fethiye civarları düşündük ama geçen bir haber okudum yasaklar kalktığı icin sadece Antalya’ya 1 milyon turist gelmiş o yüzden biraz geri cektim kendimi

☺ Bende olsam muhtemelen tutamazdım kendimi , hiçbir şey olmadığını bildiğim ay bile adetim Bir gün bile gecikse test yapıyorum umarım iyi haberler verirsiniz bize
SAbah adet oldum iğneden sonraki 16. Günde yani 14. Günde gördüğüm silik çizgide yalandı tüm gün yıkıldım ağlamaktan bu seferki benim için en ağır hayalkırıklığıydı . Allah bu imtihanımızda sabırlar versin bize

Canım , çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah.. her geçen ay daha çok umutlanıyor insan İnan bir sonraki ay daha çok umutlanacaksın ama kendini üzme dua edelim ve çabalayalım bir gün bizde çiçekleneceğiz inanıyorum

Canm benm bat 10.09.2020 olarak degistirirmisin catlatma ignesi oldumda

Benimde T rahim ama bir doktor içi gayet geniş yani hacim iyi diyor, diğeri yok diyor...
İkisinin tek ortak noktası operasyon öncesi deneme yapılması yönünde, bende bugün şöyle bir karar aldım :)
Sürekli değişiyor zaten kararlarım...

Bu ameliyat sonrası spiral takılıyormuş 1 ay kadar kalıyornuş içeride...

Aralığa kadar denemelere başlıyacam doğal yollar ile, Eylülde başlayacam hemen :)
Eylül, Ekim ve Kasım denemelerden başarısız olursam Aralık ayında olucam operasyonu niyetim bu yönde

ben 3 kere burun ameliyatı geçirdim, ağrım sızım olmadı bunu bilemiyorum tabi, daha korkutucu geliyor bana nedense

Marmaris taraflarına gideriz yüksek ihtimal ile canım... Biz genelde bir yerde kalmıyor gezerek tatil yapıyoruz

Merhaba, yumurtlama dönemini değerlendirdim ancak henüz bir belirti yok Dun adet baslayacakmis gibi kramp girdi kisa sureli ve bugün yumurtalik kisminda kıpırtı gibi inceden hissedilir bir hareketlilik oldu o kadar. İnsallah gebelik belirtisidir Pazar günü test yapmayı planlıyorum, silik de olsa çıkar mı acaba sonuc simdiden?

İnşallah canım, şimdi histeroskopi ameliyatı beni düşündüren, acaba ağrılı mı, nasıl birley ona tırsıyorum
Ben histereskopi oldum canim polip alindi 15-20dk surdu belden uyusturdular ve hic aci hissetmedim ameliyat sonrasi rahmimde kasigimda hic agri olmadi nerdeyse sadece anestezi sonrasi 4gun asiri bas agrisi cektim o kadar cok kolay bi islem ben cok korkuyodum korkmaya bile degmez sonundaki alacagin guzel haberleri dusun guc al buarada ne.icin olacaktin histeroskopiyi

Erken dönem gebelik testlerinde var ise çıkar diye tahmin ediyorum

belden uyuşturmada genellikle baş ağrısı oluyor, ben genel anestezi tercih edicem.
Peki spiral takıldı mı sizede, histeroskopi ameliyatı sonrası spiral takılıyormuş bir süre sonra çıkarılıyor muş

T rahim nedeni ile genişletilecek

Doktorum ozellikle spinal tercih etti ameliyatimi ekrandan izledim. Yoo hic duymadim oyle bir sey hic korunmadim bile ameliyat sonrasi kanamam bittigi gibide iliskiye izin verdj

Kızlar reglime 9 gün var. Değişik şikayetlerim olduğı için erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Yorumlar mısınız jnci

Eklentiler

• F27AF0FC-56C5-4D3C-9EE9-A936C5F36DBD.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…