Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Tabi ki 1,5 senedir istiyorduk. Aşılama vs de dememiştik. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım ilerleyen günlerde de pozitif olarak devam eder
Umarım 1,5 senedir istiyorsanız ve üstün sabırlı bir insan değilseniz kendimden yola çıkarak söylüyorum tam gününüzü beklemekte cok zorlanırsınız eğer gebelik testi doğru ise ve idrarda bile çıktı ise kanda Kesin çıkar bence baktırın ve içiniz Rahat etsin güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ah kesinlikle sabırlı değilim. Bu ay tatil yapıyoruz diye takip etmiyorum umursamıycam demiştim sadece. İlk kez ovulasyon testi vs yapmadım vitamin kullanmadım. İnatla test yapmıycam diye de ısrar ettim fakat O kadar saçma sorunlar yaşadım ki. Ya ciddi bir rahatsızlığım var ya da depresyona falan giriyorum dedim bugün. Eşim de bence bi test yapalım bir kere daha böyle hissetmiştin diyince gidip aldık. Kan testi için sanırım acele etmeden bekliycem umarım hepimizin her zaman güzel haberleri gelir

Stres yapmamak çok ise yarıyorun vücut bulmuş hali olacaksınız o halde Umuyorum herşey gönlünüzce olur ve ilk güzel haberi sizden alalım , iyi akşamlar

24 Eylül

ben de varım. 17 aydır olmuyor bizim. Klomen denedik, 2 kez aşılama denedik olumsuz sonuc aldık. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık sadece iki gündür iğnelerimi yapıyorum. Inşallah bu sefer olur. Bat 24 eylül bu ay transfer yapılırsa.

01.09.2020 --> X xnobodyx
01.09.2020 --> Annehayalim
01.09.2020 --> SEVCAN_84
01.09.2020 --> D Dh120910
01.09.2020 --> ulhikay
01.09.2020 --> sutlaacc
02.09.2020 --> Chern30
02.09.2020 --> A Ansumjora A Ansumjora
02.09.2020 --> E efulimm1

Kızlar var mı gelen giden, umarım regli gelmemiştr.
Nedir durumunuz??

Benimde yarın ama hala bir şey yok, bu ay rahim filmi, mantar tedavisi filan derken korunduk.. Ağır ilaçlar kullandım umarım bu ay da diğer aylar gibi pas geçer, ilk defa olmamış olmasını istiyorum. Çünkü çok ağır ilaçlar kullandım kullanmayada devam ediyorum

BEn maalesef 27ağıstos adet oldum yeni bitti yarın rahim filmim var , yeni bat 28 eylül yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…