Canım bir iki kez değerlendirebildim yumurtlama haftasında bakalım kısmet. Turizm sektöründe çalışıyorum bu ara hem çok stresli hem yorucu bir dönemdeyim artık hayırlısı
Canım işlem esnasında ağrı olmaz zaten mutlaka anestezili olacaktır diye düşünüyorum ama lokal mi olur genel mi bilmiyorumİnşallah canım, şimdi histeroskopi ameliyatı beni düşündüren, acaba ağrılı mı, nasıl birley ona tırsıyorum
Canım hiç belirti yok tahmini yumurtalama günümde gün aşırı üç kez değerlendirdim akıntım var sadece beyaz gibi
Kuzum beklemedeyim... doktorun dedigi tarihten once catlamam oldu... doktor 13 14 15 dedi ama biz 11 12 14 16 olarak degerlendirdik... Rabbim saglikla güzel haberler nasip etsin
canım eylülün2. haftası tatile gidicem.. Tatil dönüşü ekimin 2. haftası gibi olurum ameliyatı.Canım işlem esnasında ağrı olmaz zaten mutlaka anestezili olacaktır diye düşünüyorum ama lokal mi olur genel mi bilmiyorumsonrasında hafif krampların olur en fazla bence ki onu da her ay yaşıyoruz zaten adet olmadan önce .. o yüzden pozitif düşün pozitif olsun herşey daha yaşımız genç en azından derdimiz ne onu biliyor ve çabalıyoruz.. ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun İşlemi canım ?
hmmm senden bir umutladım ben .)Canım hiç belirti yok tahmini yumurtalama günümde gün aşırı üç kez değerlendirdim akıntım var sadece beyaz gibi
ekledim sizi
Tesekkur ederim ☺ekledim sizi
Banada T rahim dediler 2 ay önce ama 3-4 ay klomenle deneyelim böyle hamile kalıp rahmi genişleyip sağlıklı hamilelik geçirenlerde var dedi doktor hamile kalmazsan öyle ameliyat dedi size direk ameliiyat mı dedilerYalnız değilsiniz bende nisandan beri geziyorum.. ve 2 gün önce rahim filminde rahmimin T şeklinde olduğunu öğrendim... resmen kısırmışım :):):):
Ameliyat olmam gerekiyormuş ama çok bunaldım biraz beynimi dinlendirmeye ihtiyacım var
Banada T rahim dediler 2 ay önce ama 3-4 ay klomenle deneyelim böyle hamile kalıp rahmi genişleyip sağlıklı hamilelik geçirenlerde var dedi doktor hamile kalmazsan öyle ameliyat dedi size direk ameliiyat mı dediler
inşallah.. Ekledim sizideTesekkur ederim ☺
genel aneztesi ile yapılıyor canım, evet ameliyat ağrısız olur ama iyileşme sürecinde neler yaşarım kim bilir...Canım işlem esnasında ağrı olmaz zaten mutlaka anestezili olacaktır diye düşünüyorum ama lokal mi olur genel mi bilmiyorumsonrasında hafif krampların olur en fazla bence ki onu da her ay yaşıyoruz zaten adet olmadan önce .. o yüzden pozitif düşün pozitif olsun herşey daha yaşımız genç en azından derdimiz ne onu biliyor ve çabalıyoruz.. ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun İşlemi canım ?
Gordum sagolun umarim bu ay ve bu topik ugurlu gelir allah hayirli evlatlar nasip etsin rabbim gonlumuze gore en guzelini ve en iyisini nasip etsin insallahinşallah.. Ekledim sizide
Valla inşallah canım hafif bir akıntı geldi açık kahve gibi adet oldum sandım ama olmadım dahahmmm senden bir umutladım ben .)
Bende ameliyat olmadan boşuna hormon falan almak istemedim ama tam T olmadığı biraz daha geniş olduğu için denemek istiyorum dedi zaten başladım ama siz en doğru olanı yapıyorsunuz bence bizim burası küçük bi yer olduğunda 2 tane iyi doktor var ikisininde görüşü aynı olunca başladım ilacaZaten T rahim hamileliğe engel değil, zor olsa da hamile kalınabiliyor, Ancak erken dönemde düşük riskiniz çok ama çok fazla tüm makaleleride araştırın bu şekilde hamile kalan kadınların %70 i düşük ile sonuçlanıyor.
Bana da bir doktor söyle dedi, deneyelim hamile kal düşük olursa işimize gelir bir sonraki hamilelik için rahim az da olsa genişlemiş olur dedi.
"sağlıklı bir genişliğe gelmek için kaç düşük yapmam lazım olur mu öyle şaçma şey" dedim kendi kendime.
Düşünsenize zor bela hamile kalacaksınız ve düşük ile sonuçlanma ihtimali çok ama çok yüksek, risk burda da bitmiyor diyelim ki tutunda ve düşmedi bu sefer de erken doğum riski başlıyor. Bu riski almaktan ise ameliyat olur sağlıklı bir rahim ile sağlıklı bir gebelik yaşarım dedim ve kuzenimin doktoruna gittim aşırı memnunum adamda, iyiki geldin bu rahimle işimiz çok zor olurdu küçük bir operasyon ile halledecez herşeyi dedi.
Neden bilinçaltıma düşük yapmış olmak gibi bir tecrübe ihtimalini katayım, operasyon başka, iyi ve kötü terazisi yapıp buna karar verdik doktorumla. Ekim ayında kısmetse olucam
Hemşireyim canım ben kadın doğumda hiç çalışmadım ama ameliyat sonraları ile ilgili Genel bir görüş belirtmem gerekirse ilk gün işlem yerinde ağırların olur sonrasında ağrı kesicilerle desteklersin..sadece sende biliyorsun hassas bir bölge olduğu icin enfeksiyon açısından dikkatli olman gerekecek , antibiyotik başlanır muhtemelen .. içini ferah tut herşey yoluna girecekgenel aneztesi ile yapılıyor canım, evet ameliyat ağrısız olur ama iyileşme sürecinde neler yaşarım kim bilir...
Beni iyişelirken de bayıltsalar ne güzel olur du :)