Bende yerimi alayım
İnşallah aslında bat tarihimiz Eylül 2 olduğu için kesin biz Ağustos ortasında yumurtlar ve ağustos sonu gibi hamile kalmış oluruz.Bende yerimi almışım
İnşallahhh Eylül topiği şansımız olsun
Ayyyyy inşallahhhhhhİnşallah aslında bat tarihimiz Eylül 2 olduğu için kesin biz Ağustos ortasında yumurtlar ve ağustos sonu gibi hamile kalmış oluruz.
02.09.2020Merhaba Arkadaşlar,
Ben Nisan ayından Mayıs Ayına, Mayıs'dan Haziran'a ordan Temmuz ayı topiğine postalandım.
Reglimin geç gelmesi nedeni ile Ağustos topiğine giremedim bile :):):)
Veeeee Eylül topiğimiz hayırlı olsun :):):)
Adını yazdırmak isteyen arkadaşlar lütfen ama lütfen beni etiketliyerek (B)eklenen (A)det (T)arihinizi topiğe yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun....
TOPİK SAKİNLERİ BEKLENEN ADET TARİHLERİ;
01.09.2020 --> T Tuta92
02.09.2020 --> A Ansumjora
02.09.2020 -->jnci
[/QUOTE
ekledm sizi :):):02.09.2020
inşallah gelmezsinBende şurda 10 gün sonra gelirim herhalde yanınıza..
Teşekkür ederim yeni olduğum icin henüz kullanmayı bilmiyorumekledm sizi :):):
Hiç önemli değil... Bu çağda çok karoşık bir site sizde haklısınız... Keşke daha kullanışlı yapsalarTeşekkür ederim yeni olduğum icin henüz kullanmayı bilmiyorum
Keşke.. ama olsun başarı yolunda çekilen çile kutsaldırHiç önemli değil... Bu çağda çok karoşık bir site sizde haklısınız... Keşke daha kullanışlı yapsalar
bu ay aşılama icin gonal-f kullanmaya basladım dün itibariyle
büyük geçmiş olsun canım... Tahmini olarak bir tarih veebilirseniz ekleyebilirim sizi. Mesela son 3 ayda ortalama kaç günde bir regli oldunuz2 saglikli kizim var, 3 tanede kaybim 2 oglum ve 1 kizimi erken dogumla kaybettimbende araniza katilmak istiyorum ama benim adetim duzensiz o nedenle hayirlisi diyorum insallah saglikli birtane daha bebegim olur❤