Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eylülün2. haftası tatile gidicem.. Tatil dönüşü ekimin 2. haftası gibi olurum ameliyatı.
Yalnız yarın doktor randevum var sorucam ona ameliyat olana kadar yineded değerlendireyim mi diye
canım eylülün2. haftası tatile gidicem.. Tatil dönüşü ekimin 2. haftası gibi olurum ameliyatı.
Yalnız yarın doktor randevum var sorucam ona ameliyat olana kadar yineded değerlendireyim mi diye
Anladım canım güzelce dağıt kafanı ,nereye gideceksiniz peki konudan bağımsız ama biz kaş kalkan Fethiye civarları düşündük ama geçen bir haber okudum yasaklar kalktığı icin sadece Antalya’ya 1 milyon turist gelmiş o yüzden biraz geri cektim kendimi 😔

☺ Bende olsam muhtemelen tutamazdım kendimi , hiçbir şey olmadığını bildiğim ay bile adetim Bir gün bile gecikse test yapıyorum 🙈 umarım iyi haberler verirsiniz bize 🤲🏻
SAbah adet oldum iğneden sonraki 16. Günde yani 14. Günde gördüğüm silik çizgide yalandı tüm gün yıkıldım ağlamaktan bu seferki benim için en ağır hayalkırıklığıydı . Allah bu imtihanımızda sabırlar versin bize

SAbah adet oldum iğneden sonraki 16. Günde yani 14. Günde gördüğüm silik çizgide yalandı tüm gün yıkıldım ağlamaktan bu seferki benim için en ağır hayalkırıklığıydı . Allah bu imtihanımızda sabırlar versin bize
Canım , çok üzüldüm 😔 hayırlısı olsun inşallah.. her geçen ay daha çok umutlanıyor insan İnan bir sonraki ay daha çok umutlanacaksın ama kendini üzme dua edelim ve çabalayalım bir gün bizde çiçekleneceğiz inanıyorum 🌸😘

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Nisan ayından Mayıs Ayına, Mayıs'dan Haziran'a ordan Temmuz ayı topiğine postalandım.
Reglimin geç gelmesi nedeni ile Ağustos topiğine giremedim bile :):):)

Veeeee Eylül topiğimiz hayırlı olsun :):):).

Adını yazdırmak isteyen arkadaşlar lütfen ama lütfen beni etiketliyerek (B)eklenen (A)det (T)arihinizi topiğe yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun....

TOPİK SAKİNLERİ BEKLENEN ADET TARİHLERİ;
01.09.2020 --> Annehayalim Annehayalim
01.09.2020 --> @SEVCAN_84
01.09.2020 --> @Dh120910
01.09.2020 --> ulhikay ulhikay
01.09.2020 --> @sutlaacc
01.09.2020 --> T Tuta92
02.09.2020 --> @Chern30
02.09.2020 --> A Ansumjora
02.09.2020 --> E efulimm1
03.09.2020 --> @yubucukp
04.09.2020 --> @Sudenuurr
04.09.2020 --> @nurhan2734
04.09.2020 --> @akan_h
04.09.2020 --> jnci jnci
07.09.2020 --> @Paresilaaa
07.09.2020 --> @sinemimsi35
07.09.2020 --> @Duruuu
08.09.2020 --> @sz ask
08.09.2020 --> @Dilhansah
08.09.2020 --> @Nevra27
10.09.2020 --> @Aleyna0825 .
10.09.2020 --> @Allss
10.09.2020 --> @Uzaygemisi35
11.09.2020 --> @Sessizperi123
11.09.2020 -->@bengbengg
11.09.2020 --> Ayseee1987 Ayseee1987
11.09.2020 --> @HemsireHanim263
11.09.2020 --> @Camelwhite
12.09.2020 --> @Arelarven
12.09.2020 --> @Banazlim64
13.09.2020 --> @nilay123
14.09.2020 --> @Name06
15.09.2020 --> Selinos Selinos
17.09.2020 --> @TOBEORNOTTOBE1
18.09.2020 --> @Enaenaa
22.09.2020 --> @brtn03
23.09.2020 --> @Zeytngoz
25.09.2020 --> @hilal231112
25.09.2020 --> @
Zeynagul
Canm benm bat 10.09.2020 olarak degistirirmisin catlatma ignesi oldumda😘

Bende ameliyat olmadan boşuna hormon falan almak istemedim ama tam T olmadığı biraz daha geniş olduğu için denemek istiyorum dedi zaten başladım ama siz en doğru olanı yapıyorsunuz bence bizim burası küçük bi yer olduğunda 2 tane iyi doktor var ikisininde görüşü aynı olunca başladım ilaca

Benimde T rahim ama bir doktor içi gayet geniş yani hacim iyi diyor, diğeri yok diyor...
İkisinin tek ortak noktası operasyon öncesi deneme yapılması yönünde, bende bugün şöyle bir karar aldım :)
Sürekli değişiyor zaten kararlarım...

Bu ameliyat sonrası spiral takılıyormuş 1 ay kadar kalıyornuş içeride...

Aralığa kadar denemelere başlıyacam doğal yollar ile, Eylülde başlayacam hemen :)
Eylül, Ekim ve Kasım denemelerden başarısız olursam Aralık ayında olucam operasyonu niyetim bu yönde

Hemşireyim canım ben kadın doğumda hiç çalışmadım ama ameliyat sonraları ile ilgili Genel bir görüş belirtmem gerekirse ilk gün işlem yerinde ağırların olur sonrasında ağrı kesicilerle desteklersin..sadece sende biliyorsun hassas bir bölge olduğu icin enfeksiyon açısından dikkatli olman gerekecek , antibiyotik başlanır muhtemelen .. içini ferah tut herşey yoluna girecek ❤
ben 3 kere burun ameliyatı geçirdim, ağrım sızım olmadı bunu bilemiyorum tabi, daha korkutucu geliyor bana nedense

Anladım canım güzelce dağıt kafanı ,nereye gideceksiniz peki konudan bağımsız ama biz kaş kalkan Fethiye civarları düşündük ama geçen bir haber okudum yasaklar kalktığı icin sadece Antalya’ya 1 milyon turist gelmiş o yüzden biraz geri cektim kendimi 😔

Marmaris taraflarına gideriz yüksek ihtimal ile canım... Biz genelde bir yerde kalmıyor gezerek tatil yapıyoruz

Kızlar Selam,

Annehayalim Annehayalim @SEVCAN_84 @Dh120910 ulhikay ulhikay @sutlaacc T Tuta92 @Chern30 E efulimm1

Reglinize 10 günden daha kısa bir zaman kaldı, değerlendirebildiniz mi bu ayı?
Nedir son durumlarınız?
Merhaba, yumurtlama dönemini değerlendirdim ancak henüz bir belirti yok🙄 Dun adet baslayacakmis gibi kramp girdi kisa sureli ve bugün yumurtalik kisminda kıpırtı gibi inceden hissedilir bir hareketlilik oldu o kadar. İnsallah gebelik belirtisidir🤲 Pazar günü test yapmayı planlıyorum, silik de olsa çıkar mı acaba sonuc simdiden? 🤔🤔

İnşallah canım, şimdi histeroskopi ameliyatı beni düşündüren, acaba ağrılı mı, nasıl birley ona tırsıyorum :KK43::KK43:
Ben histereskopi oldum canim polip alindi 15-20dk surdu belden uyusturdular ve hic aci hissetmedim ameliyat sonrasi rahmimde kasigimda hic agri olmadi nerdeyse sadece anestezi sonrasi 4gun asiri bas agrisi cektim o kadar cok kolay bi islem ben cok korkuyodum korkmaya bile degmez sonundaki alacagin guzel haberleri dusun guc al🥰🥰 buarada ne.icin olacaktin histeroskopiyi

Merhaba, yumurtlama dönemini değerlendirdim ancak henüz bir belirti yok🙄 Dun adet baslayacakmis gibi kramp girdi kisa sureli ve bugün yumurtalik kisminda kıpırtı gibi inceden hissedilir bir hareketlilik oldu o kadar. İnsallah gebelik belirtisidir🤲 Pazar günü test yapmayı planlıyorum, silik de olsa çıkar mı acaba sonuc simdiden? 🤔🤔
Erken dönem gebelik testlerinde var ise çıkar diye tahmin ediyorum

Ben histereskopi oldum canim polip alindi 15-20dk surdu belden uyusturdular ve hic aci hissetmedim ameliyat sonrasi rahmimde kasigimda hic agri olmadi nerdeyse sadece anestezi sonrasi 4gun asiri bas agrisi cektim o kadar cok kolay bi islem ben cok korkuyodum korkmaya bile degmez sonundaki alacagin guzel haberleri dusun guc al🥰🥰 buarada ne.icin olacaktin histeroskopiyi
belden uyuşturmada genellikle baş ağrısı oluyor, ben genel anestezi tercih edicem.
Peki spiral takıldı mı sizede, histeroskopi ameliyatı sonrası spiral takılıyormuş bir süre sonra çıkarılıyor muş

T rahim nedeni ile genişletilecek :KK43:

belden uyuşturmada genellikle baş ağrısı oluyor, ben genel anestezi tercih edicem.
Peki spiral takıldı mı sizede, histeroskopi ameliyatı sonrası spiral takılıyormuş bir süre sonra çıkarılıyor muş
Doktorum ozellikle spinal tercih etti ameliyatimi ekrandan izledim. Yoo hic duymadim oyle bir sey hic korunmadim bile ameliyat sonrasi kanamam bittigi gibide iliskiye izin verdj

Kızlar reglime 9 gün var. Değişik şikayetlerim olduğı için erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Yorumlar mısınız jnci jnci

Eklentiler

• F27AF0FC-56C5-4D3C-9EE9-A936C5F36DBD.jpeg
    F27AF0FC-56C5-4D3C-9EE9-A936C5F36DBD.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 80
X