Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım bende gelen yok henüz ama teSt yaptım dün negatifti

Canım değer şüpheli adetin geçtimi 2 gün sonra tekrarla inş.vardır
Sabah ilk idrarla test yaptım 3 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydi

Eklentiler

• IMG_20200902_112131.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20200902_110545.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 93
BetaHCG 5 üzerinde çıktığı zaman gebelik var diye biliyorum ben ama umarım siz de gebelik vardır
Sabah ilk idrarla test yaptım 3 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydi

Eklentiler

• IMG_20200902_112131.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20200902_110545.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 77
Canım bildiğim kadarıyla idrar testilerinin üzerinde de yazıyor hatta 5-20 dakika arasında doğru sonuç verir diyor , silik çizgiyi bende görüyorum canım inşallaahhhh hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum :)

Hayırlı olsun cnm silik çizgi var takiplerine devam et cnm

Acaba olabilir miiii

Hala daha olmadım biliyor musun?? :)
Ama ben 10 Ağustos da rahim filminden sonra doktor yönlendirmesi nedeni ile korundum. Tahmini yumurtlama günlerimde de zaten ilişki olmadı.

Mantar tedavisi nedeni ile baya ağır ilaçlar kullandım, hatta bademciklerim iltihap kaptığı için 5 gündür de iğne oluyorum. Onların etkisinden olabilir.

Yani sanmıyorum ama hamile isem bu ilaçlar yüzünden zaten sağlıklı olmaz

MaalesefBu ay da olmadı Hayirlisi artik.

Hiç belli olmaz olacağı varsa olur bu iş mucize gibi bir şey zaten en beklenmedik anda olur ya sen yine hazırlıklı ol bence

Canım ben kırmızıları gördüm ne yazık ki kaldık ekime

Hiç belli olmaz olacağı varsa olur bu iş mucize gibi bir şey zaten en beklenmedik anda olur ya sen yine hazırlıklı ol bence

Hala olmadım ben
Değerlendirmediğim halde yinede evde gebelik testi yaptım negatif. 7 gün geciktim

Bu sabah yüzümde bir iki sivilce çıktı belki bu regli belirtisidir diyerekten bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…