Anlayamadım canım?Test yaptın kesin sonuçç
Hamilelik varmı yokmu demiştiniz onun için gebelik testi ni kastedmiştimAnlayamadım canım?
Malesef yokTest yaptın kesin sonuçç
Hayırlısı olsun inş.en tez vakitte kavuşursunuzMalesef yok
Etikette değilim amma geçenay ilk kez ovu testi denedim pik tuttu fln dedim hüsran soluğu doktorumda aldım hemen jinekolojik muayene yumurta takibine başladı dün 20 mm lik yumurtam gelişmiş hemen ovitrelle vuruldum 3 gün değerlendircez 3 eylülde dananın kuyruğu kopacak eğer tutmazsa aşılama düşünüyoruz
Inşallah teşekkürlerHayırlısı olsun inş.en tez vakitte kavuşursunuz
Evet hatta doktorum ayın 30 una kadar yapmamamı tavsiye etti ama ben tam 14 ünde kendimi tutamayıp yapacağıma okadar Emin’imle yani Salı günüÇatlatma iğnesi mi bahsettiğiniz ? Eğer çatlatma iğnesi ise 14 güne kadar yanıltıcı sonuç verebildiği icin 14 günden sonra test yapılması öneriliyor diye duymuştum ama umarım sonuç pozitiftir ve hamilesinizdir ☺
Evet hatta doktorum ayın 30 una kadar yapmamamı tavsiye etti ama ben tam 14 ünde kendimi tutamayıp yapacağıma okadar Emin’imle yani Salı günü
Merhaba , negatif gibi görünüyor ama gecikmeniz yoksa gebelik mevcut bile olsa idrarda şu an belli olmaz .. Beklenen adet gününüz geçerse bakmanızı tavsiye ederim , güzel sonuçlar almanız dileklerimleMerhaba iyi geceler kızlar test yaptım gecikmem yok 30 Temmuz son adet tarihim bi bakarmısınız
Merhaba yok gecikmem adetime 6 gün var dahaMerhaba , negatif gibi görünüyor ama gecikmeniz yoksa gebelik mevcut bile olsa idrarda şu an belli olmaz .. Beklenen adet gününüz geçerse bakmanızı tavsiye ederim , güzel sonuçlar almanız dileklerimle
Sanki var gbi canım silik cizgi gördüm ben ama sanki idrarı da fazla damlatmissin gibi yarın tekrar test yapın yada direk kan testi verin . Inşallah vardırMerhaba iyi geceler kızlar test yaptım gecikmem yok 30 Temmuz son adet tarihim bi bakarmısınız
İnşallah canım, şimdi histeroskopi ameliyatı beni düşündüren, acaba ağrılı mı, nasıl birley ona tırsıyorumİnanmıyorumne kadar farklı görüşler var kime güvenecegimizi şaşırır olduk canım ben rahim filminden 3 gün önce ve sonrasında 3 gün antibiyotik kullanmıştım.. en azından doğru teşhis konulmuş canım , hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda atlatır ve güzel haberler alırsın
Ayyy hadi inşallah.... Güzel haberler gelecek gibi hissettim bir anEtikette değilim amma geçenay ilk kez ovu testi denedim pik tuttu fln dedim hüsran soluğu doktorumda aldım hemen jinekolojik muayene yumurta takibine başladı dün 20 mm lik yumurtam gelişmiş hemen ovitrelle vuruldum 3 gün değerlendircez 3 eylülde dananın kuyruğu kopacak eğer tutmazsa aşılama düşünüyoruz
hadi inşallah...Canım Cuma günü test yapacam çatlatma iğnesi olalı 13. Gün gölge gibi silik çıktı inşaallah bebektir iğne etkisi değildir
İnşaallah yani net adet tarihim belli oldu 28 Ağustos ile 1 Eylül arasıhadi inşallah...
Topiğimiz sakinlerimizde henüz hamilelik haberi alan yok...
En erken bat tarihi olan kişilerden birisin.. Senden alırız haberi inşallah.