Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar;

T Tuta92 @jnci E efulimm1 herhangi bir şekilde ovulasyon takibi veya farklı birşey yapan var mı aranızda
Etikette değilim amma geçenay ilk kez ovu testi denedim pik tuttu fln dedim hüsran soluğu doktorumda aldım hemen jinekolojik muayene yumurta takibine başladı dün 20 mm lik yumurtam gelişmiş hemen ovitrelle vuruldum 3 gün değerlendircez 3 eylülde dananın kuyruğu kopacak eğer tutmazsa aşılama düşünüyoruz

Arkadaşlar Dün gebelik testim negatif çıkmıştı. Zaten 1 haftadır bel ve kasik ağrım vardi.Ama bugün çok şiddetli bel ve kasık ağrım .adet olucakmışım gbi bir ağrı ne olabilir acaba?. Yeniden yumurtlama mi diye şüpheleniyorum çünkü şeffaf beyazımsı gibide akıntım var ama eminde değilim saat:22.00 da ovulasyon testi yapicam insallh yumurtlamadr cnku acaba polikstk buyudumu falan diyede korkuyorum hic bukadar çok ağrımamıştı özellikle belim

Evet hatta doktorum ayın 30 una kadar yapmamamı tavsiye etti ama ben tam 14 ünde kendimi tutamayıp yapacağıma okadar Emin’imle yani Salı günü

Evet hatta doktorum ayın 30 una kadar yapmamamı tavsiye etti ama ben tam 14 ünde kendimi tutamayıp yapacağıma okadar Emin’imle yani Salı günü
Bende olsam muhtemelen tutamazdım kendimi , hiçbir şey olmadığını bildiğim ay bile adetim Bir gün bile gecikse test yapıyorum umarım iyi haberler verirsiniz bize

Merhaba iyi geceler kızlar test yaptım gecikmem yok 30 Temmuz son adet tarihim bi bakarmısınız
Merhaba , negatif gibi görünüyor ama gecikmeniz yoksa gebelik mevcut bile olsa idrarda şu an belli olmaz .. Beklenen adet gününüz geçerse bakmanızı tavsiye ederim , güzel sonuçlar almanız dileklerimle

İnşallah canım, şimdi histeroskopi ameliyatı beni düşündüren, acaba ağrılı mı, nasıl birley ona tırsıyorum

Ayyy hadi inşallah.... Güzel haberler gelecek gibi hissettim bir an

Canım Cuma günü test yapacam çatlatma iğnesi olalı 13. Gün gölge gibi silik çıktı inşaallah bebektir iğne etkisi değildir
hadi inşallah...
Topiğimiz sakinlerimizde henüz hamilelik haberi alan yok...
En erken bat tarihi olan kişilerden birisin.. Senden alırız haberi inşallah.

hadi inşallah...
Topiğimiz sakinlerimizde henüz hamilelik haberi alan yok...
En erken bat tarihi olan kişilerden birisin.. Senden alırız haberi inşallah.
İnşaallah yani net adet tarihim belli oldu 28 Ağustos ile 1 Eylül arası İnşaallah ilk hamilelik haberi veren ben olurum ardından sizlerinde alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…