Hım benim ilk yapildiği gün kanama olmuş ona da doktorum rahim ağzın çok dar dedi 1 2 saat geldi sadece 4. Güne kadar bende sancı falan çektim belime kramplar giriyordu ama sonra geçti inşallah sende güzel sonuçlar alırsınYok canim ne kusuru ben de 4 eylul’de oldum ve ilk asilamam, ilk 24 saati cok agrili gecti bende sonra bi kahverengi akintim oldu bir kac gun gogus agrilari su an ara sira sancilarim var en çok belimde18inde test yapacagim
İnşallah o güzel haberi verirsinBen eşime söylemedim kızyoksa hayatta yaptırmaz gününe kadar. Ama gününde de Allah nasip eder pozitif çıkarsa soylemiycem yokmuş dicem sonra sürpriz yapicam ne dersiniz nasıl fikir
Valla bende evde yapacağım testi söylemeyeceğim zaten cumartesi her türlü öğrenir çünkü hastaneye o göturecek kan vermeyeAslinda seninki gecen sefer silik cikmisti ya belki yarina daha belirgin olur yap
Ben de yarin yapacaktim bitane ama esim vazgecirttibur hafta daha bekle dedi
Aynen surpriz olsun ama ben asla surpriz yapamamBen eşime söylemedim kızyoksa hayatta yaptırmaz gününe kadar. Ama gününde de Allah nasip eder pozitif çıkarsa soylemiycem yokmuş dicem sonra sürpriz yapicam ne dersiniz nasıl fikir
9. Gün erken değil mi kiKızlar ben galiba adet olcam çok sancım varher an olacak gibi hissediyorum sizce mümkün mü aşılamanın 9.cu günü
Bende 4 Eylül aşılama olduKızlar bende 3 Eylül de aşılama oldum. 5 ve 6. Günlerde göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Fakat şuan aşılama günü dahil 9. Günüm . Hiç bir belirti yok. Acaba tutmadı mı. Zaten dün 8. Gündü . Ve erken gebelik testi yaptım. Kocaman bir negatif .
Zaten gebelik de regl gibi ağrı oluyormuşKızlar ben galiba adet olcam çok sancım varher an olacak gibi hissediyorum sizce mümkün mü aşılamanın 9.cu günü
Hafif silik 2. Çizgin sankiGünaydın kızlar Eki Görüntüle 3477519
Test yaptın mı hiçBende 4 Eylül aşılama oldu
Belirti çok bende yaşayamadım yani çok erken, sadece kasık bölgesi hassas , kramp girecek gibi
Hayır cesaret edemedimTest yaptın mı hiç
2. Aşılama bu benim, yani umudum varTest yaptın mı hiç
Her özel günde kocama mutlu haber vereceğim diye bekledim yıl başı geçti yıl dönümler doğum günleri geçti nasip olmadı inşallah seninki nasip olurİnşallah o güzel haberi verirsinhepimiz veririz inşallah çok güzel olur yap valla bende eğer çıkarsa kameraya falan çekmeyi duşunuyorum gizli bir şekilde anı kalsın 2 senedir bu anı bekliyoruz hatta ayın 18 i evlilik yıl dönümüm o güne kadar beklemek istiyorum ama dayanamıyorum
Erken elbette ama… inan ki oyle bir sanci ki surekli kontrol ediyorum aceba elendim mi diye9. Gün erken değil mi ki
Canim o kadar çok pozitif olacak sanip o agriyla adet oldum ki….Zaten gebelik de regl gibi ağrı oluyormuş
Pozitif duşun yine de inşallah iyi olurErken elbette ama… inan ki oyle bir sanci ki surekli kontrol ediyorum aceba elendim mi diye
İnşallah Allahım size de nasip ederHer özel günde kocama mutlu haber vereceğim diye bekledim yıl başı geçti yıl dönümler doğum günleri geçti nasip olmadı inşallah seninki nasip olur
Insallah canim yaPozitif duşun yine de inşallah iyi olur
ağrılar normal , ne umutlan ne de ümidini kes 14. gün kan testini bekle inşallah pozitif görürsün9. Gün erken değil mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?