Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yaptım çikmadı birşey kanda çıkacağından umutlu değilim onun içinİnşallah vardır canım benim rabbim çabalarımızin karşılığını bir an önce versin![]()
Regl geçiktirmez mitabi ki devam et
Ben maalesef dün regl oldum. 2 aşılama yaptırdık tutmadı, Kasım ayında tüp bebek deneyecegiz kısmetse. Umarım sizinki tutarMerhaba bende 2 eylülde aşılama oldum
Merhaba bende 2 eylülde aşılama oldum test yaptınız mı hiç ben test yaptım silik çıktı
Ben maalesef dün regl oldum. 2 aşılama yaptırdık tutmadı, Kasım ayında tüp bebek deneyecegiz kısmetse. Umarım sizinki tutar![]()
Canim normal test mi yaptirdin yoksa erken test mi? Yine de kana baktir kesin olmasi içinİdrar testi yaptım çikmadı birşey kanda çıkacağından umutlu değilim onun içinAllahım inşallah sizinki yükselir de kucağınıza sağlıkla alırsinız bebeğinizi
![]()
Erken gebelik birazdan gideceğim kan vermeyeCanim normal test mi yaptirdin yoksa erken test mi? Yine de kana baktir kesin olmasi için
Canım benim üzülme lütfen olur mu sabret asla umudunu yitirmeBen maalesef dün regl oldum. 2 aşılama yaptırdık tutmadı, Kasım ayında tüp bebek deneyecegiz kısmetse. Umarım sizinki tutar![]()
2 den sonra mı tüp bebek yapılıyor nasıl oluyor bu işlemler bilgi verir misiniz ben aşılama bile düşünmuyordum şimdi tüp bebek derlerse kesin hayatımin sonu olurCanım benim üzülme lütfen olur mu sabret asla umudunu yitirmeHepimiz aynı şey için çabalıyoruz Rabbım inşallah tez zamanda çabalarımızın karşılığını versin
ara sıra uğra buraya
Bize haber verirsin canimErken gebelik birazdan gideceğim kan vermeye
Canim bildigim kadariyla 6 tane asilama yapan bile var tüp bebekten önce, benim doktorum bana 2´den sonra tüp bebek dusunun dedi2 den sonra mı tüp bebek yapılıyor nasıl oluyor bu işlemler bilgi verir misiniz ben aşılama bile düşünmuyordum şimdi tüp bebek derlerse kesin hayatımin sonu olurdaha fazla dayanamam herhalde
![]()
Veririm canimBize haber verirsin canim
Niye 6 tane denemiyorsunuz ki hemen tüp bebek dedi sizeCanim bildigim kadariyla 6 tane asilama yapan bile var tüp bebekten önce, benim doktorum bana 2´den sonra tüp bebek dusunun dedi
Benim doktorum da 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçeriz dedi. Biz 2 yıldır deniyoruz olmuyor zaten aşılamanın da doğal yoldan pek bir farkı yok. Yani çok fazla aşılamaya gerek de yok, o da masrafli sonuçta.Veririm canim
Sizde ne sıkıntısı vardı canımBenim doktorum da 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçeriz dedi. Biz 2 yıldır deniyoruz olmuyor zaten aşılamanın da doğal yoldan pek bir farkı yok. Yani çok fazla aşılamaya gerek de yok, o da masrafli sonuçta.
Hayırlisi olsun canım inşallah olumlu olurMerhaba arkadaşlar. Bizde de sebepsiz infertile. 2 kes yumurta geliştirme yaptık olmadı. Yarin inşallah catlatma iğnesi ovitrelle yapıp pazartesi sabah ilk aşılamayı yapacağız. İnşAllah bekleyen her kes güzel haberleri alırArtık bu defa olsun
çok yoruldum
İlk aşılamada pozitif sonuç alan var mı bekleyenlere umut olur..
Saol cnm benim inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızHayırlisi olsun canım inşallah olumlu oluralanlar var ama çogunluk negatif inşallah sen pozitif tarafda olursun
![]()
Evde test yaptım negatif kan verdim doktor kan istedi onu bekliyorum değişen birşey olmaz da bekliyoruzSaol cnm benim inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızSende durumlar nasıl?Sizde sorun neydi?