Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi yazacaktım. Ağustos ayında aşılama yaptırdım. O kadar emindim ki pozitif olacağına ama negatif oldu. Zaten aşılama yapılırken canım çok yandı. Bir tane çocuğum var önüne arkasına bakmayacağım artık dedim. 2 senedir bekliyorduk. Sonra pcos diyeti ve c-life a başladım. Bu ay pozitif sonuç aldım şükürAĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPMIŞ VE NEGATİV İLE SONUÇ ALMIŞ BİRİ OLARAK LÜTFEN DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIN VE KESİNLİKLE 14. GÜNÜ BEKLEYİN AKSİ DURUMDA YAPILAN HER İDRAR VE KAN TESTİ KAFA KARIŞTIRACAKTIR
İNŞALLAH POZİTİF SONUÇLAR ALIRSINIZ .
Aynen canim illa hemen olsun diye bi sey yokHafta sonu yapmiyorlar, artik denk gelirse de yapacak bisey yok biraz kafam dinlenir o 2 hafta çok zor geçti
Çok sukur canim, beslenmenin vucuda etkisini yapmasi icin en az 3 ay devam edilmesi gerekiyormus seninki cok hizli etki yapmis masallah c-life i ilk kez duydumAynı şeyi yazacaktım. Ağustos ayında aşılama yaptırdım. O kadar emindim ki pozitif olacağına ama negatif oldu. Zaten aşılama yapılırken canım çok yandı. Bir tane çocuğum var önüne arkasına bakmayacağım artık dedim. 2 senedir bekliyorduk. Sonra pcos diyeti ve c-life a başladım. Bu ay pozitif sonuç aldım şükür
Gluten ve süt ürününü kesti. Diyetisyen ile gittim. Bir sürü takviye ilaç önerdi. Kıvırcık nane çayı, inositol içeren bir takviye, d vitamini, magnezyum gibi. Süt yerine badem sütü verdi. İlk günleri detoks gibiydi. Aralıklı oruç gibi günde 2 öğün besleniyordumÇok sukur canim, beslenmenin vucuda etkisini yapmasi icin en az 3 ay devam edilmesi gerekiyormus seninki cok hizli etki yapmis masallah c-life i ilk kez duydum
Pcos diyetinde aceba gluteni de kestin mi? Gluten onerilmiyormus diyorlar bize nasil beslendiginin bi ornegini de verirmisin ?
Benim yurt disindaki doktorum da bana takviye vermisti ayni sekilde inositol magnezyum vs vardi 6 ay kullandim.Gluten ve süt ürününü kesti. Diyetisyen ile gittim. Bir sürü takviye ilaç önerdi. Kıvırcık nane çayı, inositol içeren bir takviye, d vitamini, magnezyum gibi. Süt yerine badem sütü verdi. İlk günleri detoks gibiydi. Aralıklı oruç gibi günde 2 öğün besleniyordum
Insallah guzel sonuclar alirsin sen de canim, uzulup aglamak bisey getirmiyor malesef ben uzuldum ama bir kac saat sonra gecti, zamana ihtiyacimiz var her an bir mucize olabilir, ben dusunmemeye karar verdimSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bayağıdır giremiyorum tel bozuldu özledim sizlerle konuşmayı neler yapitiniz Z zoz29 Y Yagmur1y senin için üzüldüm canım inşallah önümzdeki ay nasp olur bende uzuldum ağladim ama elden birşey gelmiyor kimseyle konuşmak istemiyirum dedim eşimle bile konuşmak gelmedi içinden çok umutluydum çünkü hala bir de dilek kapım acikmiş tel bozuldu kimseyle konuşamadım keşke. Başka birşey dileseymişim dedim ben ara verdim doktorum öyle istedi iki ay üst üsde ilaç ağir olur dedi sponten devam bakalım inşallah 2. Aşılamayı önümuzde ki regl sonrası yapacak inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz öpüyorum ikinizi de haber verin gelişmelerden
Aşılama yapılmadan önce kan tahlili yapıldı prolaktinim sınır değerden yüksek çıktı. Onun için ilaç verdi. Belki ondan dolayı da aşılama sonrası hemen gebe kalmış olabilirim. Benim gebelik istemimin 1 yılı kanamalı geçti. 5 tane doktora gittim hiç biri bulamadı. En son bir doktor polip dedi histeroskopi ile polip çıkarıldı. 4 ay yasak koydu. Şikayetlerim de geçmişti. Tam düşüneceğim yine kanama sorunum başladı. Doğum kontrol hapı kullanınca kesiliyor ama bu sefer de bebek olmuyordu. Bu döngüden çıkamıyordum. Bu sefer son doktorum da çare bulamadı. Enfeksiyondan olabilir diye fitil hap verdi o dönem zaten korunmam gerekiyor diye olmadı. 1 yılı da bu şekilde gitti. En son memlekette aşılama yaptırmaya karar verdim. Aşılama yaptırdığım ay kanamam olmadığı için çok umutluydum. Kesin tutacak. Bak lekelenmem bile olmadı diyorum ama tutmadı. Bu ay da ara kanama lekelenme görmedim. Doktor pcos genelde regl gecikmesiyle gösterir diyor benim regl 30-35 gün içinde gelirdi o arada lekelenme olmayan gün sayısı 1 hafta anca oluyordu.Benim yurt disindaki doktorum da bana takviye vermisti ayni sekilde inositol magnezyum vs vardi 6 ay kullandim.
Gluteni ve sutu ben de kesmeyi dusunuyorum pazartesi diyetisyen randevum var bakalim ben de beslenmeme daha çok dikkat edeceğim
Geçmiş olsun baya inişli çıkışlıymis senin süreç… benim de prolaktinim hafif yuksek amh de oyle ama adetlerim genellikle duzenli oldugu icin gordugum tum doktorlar sebepsiz infertilite dedi. Herhangi bir sorun yasamadim, hatta inositol’lu aldigim takviyeye ek olarak sonlarda « çuha çiçeği tohumu yağı » kapsülleri kullandim (ingilizcede evening primrose oil diye geçiyor Türkiye’de satisi var mu yaygin mi bilmiyorum) adet sancilarima cok iyi geldi, tekrar başlayacağim ona da.Aşılama yapılmadan önce kan tahlili yapıldı prolaktinim sınır değerden yüksek çıktı. Onun için ilaç verdi. Belki ondan dolayı da aşılama sonrası hemen gebe kalmış olabilirim. Benim gebelik istemimin 1 yılı kanamalı geçti. 5 tane doktora gittim hiç biri bulamadı. En son bir doktor polip dedi histeroskopi ile polip çıkarıldı. 4 ay yasak koydu. Şikayetlerim de geçmişti. Tam düşüneceğim yine kanama sorunum başladı. Doğum kontrol hapı kullanınca kesiliyor ama bu sefer de bebek olmuyordu. Bu döngüden çıkamıyordum. Bu sefer son doktorum da çare bulamadı. Enfeksiyondan olabilir diye fitil hap verdi o dönem zaten korunmam gerekiyor diye olmadı. 1 yılı da bu şekilde gitti. En son memlekette aşılama yaptırmaya karar verdim. Aşılama yaptırdığım ay kanamam olmadığı için çok umutluydum. Kesin tutacak. Bak lekelenmem bile olmadı diyorum ama tutmadı. Bu ay da ara kanama lekelenme görmedim. Doktor pcos genelde regl gecikmesiyle gösterir diyor benim regl 30-35 gün içinde gelirdi o arada lekelenme olmayan gün sayısı 1 hafta anca oluyordu.
Canim sen ne yaptin adet oldun mu?Hayırlı olsun gözün aydın canım. Pcos diyeti ve c life nedir
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Tez zamanda sende güzel, hayırlı haberler alırsın inşallahGeçmiş olsun baya inişli çıkışlıymis senin süreç… benim de prolaktinim hafif yuksek amh de oyle ama adetlerim genellikle duzenli oldugu icin gordugum tum doktorlar sebepsiz infertilite dedi. Herhangi bir sorun yasamadim, hatta inositol’lu aldigim takviyeye ek olarak sonlarda « çuha çiçeği tohumu yağı » kapsülleri kullandim (ingilizcede evening primrose oil diye geçiyor Türkiye’de satisi var mu yaygin mi bilmiyorum) adet sancilarima cok iyi geldi, tekrar başlayacağim ona da.
Daha once yazdim gercekten zamana ihtiyacimiz var umarim bebisin saglikli gelir canim ve sana da saglik getirir
Darisi tüm isteyenlerin basina
Canim normalde 2 veya 3. Günden itibaren başlarKızlar adetin kaçıncı günü Gonalf benim adete 4.gunum 3.asilamam daha öncekilerde ilacı kaçıncı gün kullandığımı net hatırlamıyorum doktorda öğle arasına girdiği için ilacı yazıp çıktı
Teşekkür ederim 4.gün gittim zaten haftasonu araya girdiği için sekreter 5.gün başla dedi artık bugünden itibaren kullanırım bende rabbim cümlemizin yardımcısı olsunCanim normalde 2 veya 3. Günden itibaren başlar
Canım çok çok geçmiş olsun senden uzak olsun ama benim ablaminda goguslerine süt giriyordu ara kanamaydi sürekli kadın dogumcular hicbisey bulamadı rahimden değil denildi endokrinde beyin emarinda hipofiz bezinde sıkıntı çıktı ilaç kullanımına başlanıldı ve tedavi olmayınca gebeliğe en büyük engel. Doğuştan hipofiz bezi çalışmayıp tedavi olunca kendiliğinden gebe kalan kuzenimde var tabiAşılama yapılmadan önce kan tahlili yapıldı prolaktinim sınır değerden yüksek çıktı. Onun için ilaç verdi. Belki ondan dolayı da aşılama sonrası hemen gebe kalmış olabilirim. Benim gebelik istemimin 1 yılı kanamalı geçti. 5 tane doktora gittim hiç biri bulamadı. En son bir doktor polip dedi histeroskopi ile polip çıkarıldı. 4 ay yasak koydu. Şikayetlerim de geçmişti. Tam düşüneceğim yine kanama sorunum başladı. Doğum kontrol hapı kullanınca kesiliyor ama bu sefer de bebek olmuyordu. Bu döngüden çıkamıyordum. Bu sefer son doktorum da çare bulamadı. Enfeksiyondan olabilir diye fitil hap verdi o dönem zaten korunmam gerekiyor diye olmadı. 1 yılı da bu şekilde gitti. En son memlekette aşılama yaptırmaya karar verdim. Aşılama yaptırdığım ay kanamam olmadığı için çok umutluydum. Kesin tutacak. Bak lekelenmem bile olmadı diyorum ama tutmadı. Bu ay da ara kanama lekelenme görmedim. Doktor pcos genelde regl gecikmesiyle gösterir diyor benim regl 30-35 gün içinde gelirdi o arada lekelenme olmayan gün sayısı 1 hafta anca oluyordu.
Şikayetlerim bitti şükür. Hamileyim bu aradaCanım çok çok geçmiş olsun senden uzak olsun ama benim ablaminda goguslerine süt giriyordu ara kanamaydi sürekli kadın dogumcular hicbisey bulamadı rahimden değil denildi endokrinde beyin emarinda hipofiz bezinde sıkıntı çıktı ilaç kullanımına başlanıldı ve tedavi olmayınca gebeliğe en büyük engel. Doğuştan hipofiz bezi çalışmayıp tedavi olunca kendiliğinden gebe kalan kuzenimde var tabi
İstersen sende doktorunla danış hiç yoktan sorunun nedenini bulabilirsin. Tabi inşallah sende yoktur ama tedbir bizden takdir Rabbimden en yakın zamanda en güzel şekilde bebislerimize kavuşuruz inşallah (bu arada ablaminda 3 çocuğu var asla hamile kalınmaz durumu değil ama ara kanama gerçekten çok can sıkıcı olduğu için nedenlerinden biri budur diye yazmak istedim yanıltıcı olmasın)
İyi bari geçmesine sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahŞikayetlerim bitti şükür. Hamileyim bu arada
İnşallah Rabbim dileyen herkese versinİyi bari geçmesine sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah