Aa gecmis olsun kizKızlar nasılsınız? Ben 2 gündür aşırı grip oldum boğazım falan yanıyor heryerim ağrıyor. Tam buldum grip olacak zamani
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasın inşallahMerhaba canim insallah pozitifi gorursun
İnşallah ağrılar tutunma belirtisidirAz kaldı kızlar sıkalım dişimiziama bu arada da korkuyorum karnıma ağrılar girince bugün oldu ağrı da
Kacinci günündü seninCanım benim sakın ol. Mesela bende bu ağrıları belirti olarak değilde adet sancısı sanıyorum. Sıfır belirtiyle pozitif gören çok fazla
Amin amin çok zor bir sınavRabbim kimseyi belirsizlikle hemde bu belirsizlikle sınamasın
Yazarım canım inşallah seninde olumlu olur aynı gün olmuşuzHemen yaz sonucunu canım
Yok canim ne kusuru ben de 4 eylul’de oldum ve ilk asilamam, ilk 24 saati cok agrili gecti bende sonra bi kahverengi akintim oldu bir kac gun gogus agrilari su an ara sira sancilarim var en çok belimde
Sen bi test yap yine de korkma her şerde var bir hayırYarın sabah ilk idrarla yaparım diye düşünüyorum zaten cumartesi kan vereceğim yine de sonuça korkuyorum
Aslinda seninki gecen sefer silik cikmisti ya belki yarina daha belirgin olur yapBende yarın yapmayı düşünüyorum, aslında cmrts pazar daha iyi olur ama sabirsizlaniyorum
Ben eşime söylemedim kızAslinda seninki gecen sefer silik cikmisti ya belki yarina daha belirgin olur yap
Ben de yarin yapacaktim bitane ama esim vazgecirttibur hafta daha bekle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?