Yap bize de soyle amaYapicam kız eğer 2 3 gün sonra bidaha yaparım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap bize de soyle amaYapicam kız eğer 2 3 gün sonra bidaha yaparım
Hangisini düşüneceğime şaşırdım Allah gönlümüze göre verir inş
Oyle bisey yapmadan duracaklarsa dediginiz gibi evde durmasinlar daha iyiKesinlikle
Dene bakalim tum dualarimiz seninle canimYarın yazarım kızlar pek cift göreceğimi düşünmüyorum ama umut işte.
Valla zaten öle görümcem en iyisi anneme gidicemOyle bisey yapmadan duracaklarsa dediginiz gibi evde durmasinlar daha iyi
Benim esim yine iyi, herseyime yardim ediyor çok sukur, olmasi gereken de bu.
Kadin olarak sorumluluklarimiz daha agir gercekten Allah yardimcimiz olsun
eger çatlatma iğnesi vurulduysan henüz erken 13-14. gün yapmalısınSizce? 8. Gün
hayır düşünmüyorum en azından bi 3 ay çünkü herhangi bir sıkıntımız yok normal birliktelikten bir farkı yok çok umutlanmıştım ama şuan akışa bırakma kararı aldım 15 aylık evliyim 36 yaşındayım sanırım o yüzden panik yaptım ama artık bıraktım Rabbim ne zaman nasip ederse baş göz üstüneHaklısın valla ben de Ağustos ayında olumsuz sonuç aldım. Şimdi 2. Aşılama yaptirdim. Sen tekrar yaptıracak misin?
inşallah nasip eder bana sana herkese :)Evet ben de iste kendimi zor tutuyorum daha önce yazdigim gibi nötr olmaya da calisiyorum
Insallah bir daha ki asilaman tutar canim
Hafif silik bi cizgi gordum sankiiii!Günaydın kızlar Eki Görüntüle 3477519
Panik yapmamak herek 50 yasindakiler bile doguruyor ya, kendini ne zmn hazir hissedersen o zaman yaptir ruh halin de onemli… inan ki nasipten otesi yokhayır düşünmüyorum en azından bi 3 ay çünkü herhangi bir sıkıntımız yok normal birliktelikten bir farkı yok çok umutlanmıştım ama şuan akışa bırakma kararı aldım 15 aylık evliyim 36 yaşındayım sanırım o yüzden panik yaptım ama artık bıraktım Rabbim ne zaman nasip ederse baş göz üstüne
Amin amin amin…. Insan basina gelmeden anlamiyormus bu zorluguinşallah nasip eder bana sana herkese :)
Erken test canım ve o çizgi sonradan çıkmadı hemen belli oldu, ama tabi çatlama iğnesini etkisi de olabilirHafif silik bi cizgi gordum sankiiii!
Normal test mi yoksa erken test mi bu?
Normalde ignenin etkisi 10 gun suruyormus yani simdi bir ihtimal haftaya pozitifi gorebiliriz insallah oyledir yaErken test canım ve o çizgi sonradan çıkmadı hemen belli oldu, ama tabi çatlama iğnesini etkisi de olabilir
Merhaba canim, hemen umutsuzluğa kapilma, testi biraz erken yapmissin yine de kisiden kisiye cok fark ediyor, oyle dusunmeden 14.gununu bekle derimKızlar bende 3 Eylül de aşılama oldum. 5 ve 6. Günlerde göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Fakat şuan aşılama günü dahil 9. Günüm . Hiç bir belirti yok. Acaba tutmadı mı. Zaten dün 8. Gündü . Ve erken gebelik testi yaptım. Kocaman bir negatif .
Belirtilerin gitmesi çok üzdü beniMerhaba canim, hemen umutsuzluğa kapilma, testi biraz erken yapmissin yine de kisiden kisiye cok fark ediyor, oyle dusunmeden 14.gununu bekle derim
anliyorum… asilama sonrasi ilaç kullandin mi peki?Belirtilerin gitmesi çok üzdü beni