- 19 Eylül 2024
- 378
- 217
- 32
Bugn transferimin 9. Gunu 3. Gun emriyosuyduIyı guzel artmışş 2 gun sonra
kaçıncı gunun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugn transferimin 9. Gunu 3. Gun emriyosuyduIyı guzel artmışş 2 gun sonra
kaçıncı gunun canım
Çok güzel hayırlısıyla kucağına al inşallahCikti ilki 12 ydi buda 28 cikti kuzucum
Ne kadar silik bi çekip atsanaKizlar bugün transferimin 8 .günü sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizler yaptinizmi test silik çizgi görüp pozitif olan varmı
16 Eylül canımSen ne zaman transfer oldun canim
Kuzum senin test gunun ne zamandi o sigara varya beni nasil zorluyir anlatamam ben hem sarap hemd3 agir sigara tuketicisiyim doktorum bundan kaynakli.bile amh dusuklugum olabilcegini soyledi neler yapiyoruz kndimizeMaşallah canım bende içiyorum ama şimdi günde 1 2 ye düşürdüm yarım yarım
Bende bi liste gormustum arkadasim.agistos ayinda fln yaomislar oyle bir listedenmi bahsediyorsun iste agustosta transfer olanlar yaslari vs vs yaziyorduKızlar listesi nerde
Herhangi bir belirtin oluyormu? Ben sürekli bir belirti arıyorum. Ama tık
Ne kadar silik bi çekip atsana
MaşaAllah canım Baya erken ogrenmıssın Saglıkla kucagına al InsaAlalhBugn transferimin 9. Gunu 3. Gun emriyosuydu
Yarın kuzum test günüm ginede içmemeye çalış canimKuzum senin test gunun ne zamandi o sigara varya beni nasil zorluyir anlatamam ben hem sarap hemd3 agir sigara tuketicisiyim doktorum bundan kaynakli.bile amh dusuklugum olabilcegini soyledi neler yapiyoruz kndimize
Hadi guzel haberler insallah merqkla bekliyorum canim benim hayirli haberlerYarın kuzum test günüm ginede içmemeye çalış canim
Insallah bir sorun olusmaz kuzum tes3kkur ederim rabbim.isteyen herkes3 nasip etsin insallah hepimiz icin dua ediyorumMaşaAllah canım Baya erken ogrenmıssın Saglıkla kucagına al InsaAlalh
Tesekur ederim canım benim gebelik testini paylaştım üst tarafta bakabilirmisin sence varmı gebelikHadi guzel haberler insallah merqkla bekliyorum canim benim hayirli haberler
Kuzum bence var yaaaaa bnde boyle gorup test yaptim var bence hadi insallahhhj erken gebelik testimi o yaptiginTesekur ederim canım benim gebelik testini paylaştım üst tarafta bakabilirmisin sence varmı gebelik
Ay hadi İnşallah kuzum evet canım erken gebelik testi seninde gözün aydın olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin insallahKuzum bence var yaaaaa bnde boyle gorup test yaptim var bence hadi insallahhhj erken gebelik testimi o yaptigin
Amin kuzum yarin guzel haberlerini bekliyorum insallahAy hadi İnşallah kuzum evet canım erken gebelik testi seninde gözün aydın olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin insallah
Merhaba cnm doktoruma pazar pazar sorup rahatsız etmek istemedim biraz fazla halsizleşyirdi hastalık beni bende ilaç taraftarı değilim açıkçası şnsallah sorunsuz ilerler senin sürecin nasıl cnmMerheba arkadasim transferden sonra kullanamiyorsun onu biliyorum ama transfer hazirlik surecinde farkli olabilir bol c vitamini tuket kuzum en kisa surede toparlan insallah