- 14 Ağustos 2022
- 169
- 210
- 28
Yani kötü bir durum yok anlattığına bildiklerine göre canım. Çok teşekkür ederimCanim ben bildigim sekilde yorumlayayim daha once bu hastaliklarla enfekte olmussun vucudunda bagisiklik var aktif bir hastaligin yok ama gecmiste bu hastaliklari gecirmis ama fark etmemissin
Googleye cok takilma bagisikligin olmasi kotu birsey degil ama toxoplazma icin biraKızlar şu Google iyice kafamı bulandırdı beklediğim tahliller bunlardı . Gözünüzü seveyim anlayan varsa baksın beni de aydınlatsın
Rahat ol kuzu skntili bisi gorunmuyorYani kötü bir durum yok anlattığına bildiklerine göre canım. Çok teşekkür ederim
Çok şükür canım amin inşallahCanım duyduk kalp atışını çok şükürinanılmaz bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Ara ara olabilir bundan sonra acile gitme artık evde iğneni vur yat dinlen dediKuzum iyi dinlen öyle hızlı kalkma yAttığın yerden, doktor ne söyledi bu duruma
Ara ara olabilir bundan sonra acile gitme artık evde iğneni vur yat dinlen dedi
Canım çok şükür durum stabil demekki. Yat dinlen hiçbişeye kalkma hatta yattığın yerden kalkarken yan dön de kalk yavaşça . Ben paso yatıyorum vallaAra ara olabilir bundan sonra acile gitme artık evde iğneni vur yat dinlen dedi
Canim nerlerdesin yaaa merak ettikMerhaba kızlar bayadır girmiyordum gruba:) biz
İyiyiz bugün doktor randevum vardı çok şükür herşey iyi gidiyor dedi 2 haftada bir kontrole çağırıyor8. Haftayı bitirdik :) 12. Haftada ikili tarama yapılacakmış onu bekliyoruz
Ya ne kadar güzel bir anCanim nerlerdesin yaaa merak ettikcok sevindim masallahh saglikla ilerlesin ben de yarin gidicem cok heyecan basti kizimida gpturcem kardesinin kalbini duycak insallah
Ay bende paso yatıyorum işe gidip geliyorum iş yerinde de uzanma fırsatım oluyor ama doktor yine de 10. Haftaya kadar istirahat edelim dediCanım çok şükür durum stabil demekki. Yat dinlen hiçbişeye kalkma hatta yattığın yerden kalkarken yan dön de kalk yavaşça . Ben paso yatıyorum valla
Hayırlısı olsun canım tekrardan bende aynıyım bu aralar bulantılarım da kesildi gibi nerdeyse uyku dışında doğru düzgün belirtim kalmadı korkuyorum her görmediğim gün keşke hep görebilsekOnun dışında sürekli uyumaktan başka bir belirtim hala yok kontrole gittikçe anlıyorum hamile olduğumu
Ya senin bulantı azaldı mı? Ben iki gün bulantı ilacı içtim dün akşam içmedim ama şimdi bulantım yok benimde azalmış heralde korktum . Göğüs ağrım da azaldı ve adet öncesi ince bir ağrı olurdu ilk başta öyle bir ağrım var iki gündürHayırlısı olsun canım tekrardan bende aynıyım bu aralar bulantılarım da kesildi gibi nerdeyse uyku dışında doğru düzgün belirtim kalmadı korkuyorum her görmediğim gün keşke hep görebilsek
Kahveden tiksindim ben günde 5-6 fincan içerdimHayırlısı olsun canım tekrardan bende aynıyım bu aralar bulantılarım da kesildi gibi nerdeyse uyku dışında doğru düzgün belirtim kalmadı korkuyorum her görmediğim gün keşke hep görebilsek
Yoğun mu çalışıyorsunuz arkadaşlar. Ben ara verdimBende çalışıyorum ama çalışmakta iyi geliyor yoksa ben sürekli kendimi dinleyen psikopat bir insana dönüşecektim6. Haftadan beri başladım işe
Geçen hafta çok inanılmaz bulantılarım oldu şuan çok şükür sadece acıktığım zamanlar oluyor bende aldım bulantı hapı ama zorladım kendimi içmedim düzeldi kendi kendine arada mide yanmalarım çok oluyor amaYa senin bulantı azaldı mı? Ben iki gün bulantı ilacı içtim dün akşam içmedim ama şimdi bulantım yok benimde azalmış heralde korktum . Göğüs ağrım da azaldı ve adet öncesi ince bir ağrı olurdu ilk başta öyle bir ağrım var iki gündür
Ayy bende sevdiğim şeylerden tiksinir oldum sigara kullanıyordum normalde asla bırakamam diyordum ama geçen haftaki bulantılarım sağolsun 2 günde sigarayı bıraktırdı banaKahveden tiksindim ben günde 5-6 fincan içerdimyani 3 haftadır ağzıma süremedim kokusu bile miğdemi kaldırıyo
Kuzi bende sigara sarap oldukca fazlaydi tedaviye basladigm gun biraktim 3 ay oldu canimda hic istemiyor sukur ama sarap sarap sarap delircem doktoruma sordm kesinlikle hayr dediAyy bende sevdiğim şeylerden tiksinir oldum sigara kullanıyordum normalde asla bırakamam diyordum ama geçen haftaki bulantılarım sağolsun 2 günde sigarayı bıraktırdı bana
Ben çalışıyorum açıkçası evde oturmak bana yaramıyor zaten ev işi temizlik yemek bile yapmıyorum ama eşim yapıyo sağ olsun işten çıkınca hepsiniYoğun mu çalışıyorsunuz arkadaşlar. Ben ara verdim