Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Canim ben bildigim sekilde yorumlayayim daha once bu hastaliklarla enfekte olmussun vucudunda bagisiklik var aktif bir hastaligin yok ama gecmiste bu hastaliklari gecirmis ama fark etmemissin
Yani kötü bir durum yok anlattığına bildiklerine göre canım. Çok teşekkür ederim

Kızlar şu Google iyice kafamı bulandırdı beklediğim tahliller bunlardı . Gözünüzü seveyim anlayan varsa baksın beni de aydınlatsın
Googleye cok takilma bagisikligin olmasi kotu birsey degil ama toxoplazma icin bira
Yani kötü bir durum yok anlattığına bildiklerine göre canım. Çok teşekkür ederim
Rahat ol kuzu skntili bisi gorunmuyor

Ara ara olabilir bundan sonra acile gitme artık evde iğneni vur yat dinlen dedi
Ara ara olabilir bundan sonra acile gitme artık evde iğneni vur yat dinlen dedi
Canım çok şükür durum stabil demekki. Yat dinlen hiçbişeye kalkma hatta yattığın yerden kalkarken yan dön de kalk yavaşça . Ben paso yatıyorum valla

Merhaba kızlar bayadır girmiyordum gruba:) biz
İyiyiz bugün doktor randevum vardı çok şükür herşey iyi gidiyor dedi 2 haftada bir kontrole çağırıyor 8. Haftayı bitirdik :) 12. Haftada ikili tarama yapılacakmış onu bekliyoruz

Canim nerlerdesin yaaa merak ettik cok sevindim masallahh saglikla ilerlesin ben de yarin gidicem cok heyecan basti kizimida gpturcem kardesinin kalbini duycak insallah

Canim nerlerdesin yaaa merak ettik cok sevindim masallahh saglikla ilerlesin ben de yarin gidicem cok heyecan basti kizimida gpturcem kardesinin kalbini duycak insallah
Ya ne kadar güzel bir an inşallah hepimizin çok güzel ilerler hep birlikte mutlu sona ulaşırız valla her gittiğimde benim kalbim ağzımda atıyo acaba ne oldu diye

Onun dışında sürekli uyumaktan başka bir belirtim hala yok kontrole gittikçe anlıyorum hamile olduğumu
Hayırlısı olsun canım tekrardan bende aynıyım bu aralar bulantılarım da kesildi gibi nerdeyse uyku dışında doğru düzgün belirtim kalmadı korkuyorum her görmediğim gün keşke hep görebilsek

Bende çalışıyorum ama çalışmakta iyi geliyor yoksa ben sürekli kendimi dinleyen psikopat bir insana dönüşecektim 6. Haftadan beri başladım işe

Hayırlısı olsun canım tekrardan bende aynıyım bu aralar bulantılarım da kesildi gibi nerdeyse uyku dışında doğru düzgün belirtim kalmadı korkuyorum her görmediğim gün keşke hep görebilsek
Ya senin bulantı azaldı mı? Ben iki gün bulantı ilacı içtim dün akşam içmedim ama şimdi bulantım yok benimde azalmış heralde korktum . Göğüs ağrım da azaldı ve adet öncesi ince bir ağrı olurdu ilk başta öyle bir ağrım var iki gündür

Kahveden tiksindim ben günde 5-6 fincan içerdim yani 3 haftadır ağzıma süremedim kokusu bile miğdemi kaldırıyo

Geçen hafta çok inanılmaz bulantılarım oldu şuan çok şükür sadece acıktığım zamanlar oluyor bende aldım bulantı hapı ama zorladım kendimi içmedim düzeldi kendi kendine arada mide yanmalarım çok oluyor ama

Ayy bende sevdiğim şeylerden tiksinir oldum sigara kullanıyordum normalde asla bırakamam diyordum ama geçen haftaki bulantılarım sağolsun 2 günde sigarayı bıraktırdı bana
Kuzi bende sigara sarap oldukca fazlaydi tedaviye basladigm gun biraktim 3 ay oldu canimda hic istemiyor sukur ama sarap sarap sarap delircem doktoruma sordm kesinlikle hayr dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…