Çok teşekkür ederim zaten hastaneden çıktığımdan beri sürekli olarak yatıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler. Kalp atışı ve gelişimi iyi durumda önemli olan bu dedi doktorumuz. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı olsun artık. Baska çaremiz yok.Çok geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın
İnşallah sağlıklı devam ederÇok teşekkür ederim zaten hastaneden çıktığımdan beri sürekli olarak yatıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler. Kalp atışı ve gelişimi iyi durumda önemli olan bu dedi doktorumuz. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı olsun artık. Baska çaremiz yok.
Saglıkla ilerlesin inşallah canım dinlen bol bolÇok teşekkür ederim zaten hastaneden çıktığımdan beri sürekli olarak yatıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler. Kalp atışı ve gelişimi iyi durumda önemli olan bu dedi doktorumuz. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı olsun artık. Baska çaremiz yok.
Kendini üzme inşallah iyi olurÇok teşekkür ederim zaten hastaneden çıktığımdan beri sürekli olarak yatıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler. Kalp atışı ve gelişimi iyi durumda önemli olan bu dedi doktorumuz. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı olsun artık. Baska çaremiz yok.
Canım ben gittim çok şükür duyduk kalp atışınıA aysimapapatya ne yaptın canım dr uu ?? Benim yarın ki iptal oldu cumartesiye aldık bi göremedim bebişin kalbini ya üç hafta bitio
Canım duyduk kalp atışını çok şükürA aysimapapatya bende merak ettim canım nasıl geçti
Ayyy çok sevindim maşallah barikallahCanım ben gittim çok şükür duyduk kalp atışınıneden iptal oldu senin
Sağol canım senden de güzel haberler alırız inşallah. Sağlıklı büyüsün de iki gün daha bekle canım bişey olmazAyyy çok sevindim maşallah barikallahDr un amlyatı çıktı eşimle de saatler uymuo gene kaldık cumartesiye
Sanırım yine bizim dönem gibi. Benim dondurulmuş embriyom vardı. 12 Eylül regl ilk günümdü 30 eylülde transfer oldu. Rahim kalınlığı için ilaç kullandırıyorlarBenim bir sorum olacaktı :) doğal siklusa donmuş embriyo transferi olacak bende, aşağı yukarı adetin daha doğrusu döngünün kaçıncı günü yapılıyor bu tür transferler. Bilgisi olan var mı acaba
Canım doktoruna gönderdin mi bende bunları yaptırmıştım Google den bakma kafayı yersin doktor a gönderdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadıKızlar şu Google iyice kafamı bulandırdı beklediğim tahliller bunlardı . Gözünüzü seveyim anlayan varsa baksın beni de aydınlatsın
Yok canım ayın 7 sinde gideceğim gelirken getirirsin dedi bekleyeceğim mecburenCanım doktoruna gönderdin mi bende bunları yaptırmıştım Google den bakma kafayı yersin doktor a gönderdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Telefon da bakmıyorlar mı bana da getir demişti erken çıkınca attım baktılar bir sıkıntı yoktur içini ferah tutYok canım ayın 7 sinde gideceğim gelirken getirirsin dedi bekleyeceğim mecburen
Aynen pyle boşver Google doktorunu dinleYok canım çıktı olarak geldiğinizde getirin diyolar. Sağol kuzum inşallah dediğin gibidirÇünkü google bu tahlillerle ilgili baya acımasız
Canim ben bildigim sekilde yorumlayayim daha once bu hastaliklarla enfekte olmussun vucudunda bagisiklik var aktif bir hastaligin yok ama gecmiste bu hastaliklari gecirmis ama fark etmemissinKızlar şu Google iyice kafamı bulandırdı beklediğim tahliller bunlardı . Gözünüzü seveyim anlayan varsa baksın beni de aydınlatsın