Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Çok geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın 🤲 😔
Çok teşekkür ederim zaten hastaneden çıktığımdan beri sürekli olarak yatıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler. Kalp atışı ve gelişimi iyi durumda önemli olan bu dedi doktorumuz. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı olsun artık. Baska çaremiz yok.

Çok teşekkür ederim zaten hastaneden çıktığımdan beri sürekli olarak yatıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler. Kalp atışı ve gelişimi iyi durumda önemli olan bu dedi doktorumuz. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı olsun artık. Baska çaremiz yok.
Saglıkla ilerlesin inşallah canım dinlen bol bol 🤲🧿

Kendini üzme inşallah iyi olur 🤲 wc harici kalkma sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 Allah yardımcın olsun canm

Benim bir sorum olacaktı :) doğal siklusa donmuş embriyo transferi olacak bende, aşağı yukarı adetin daha doğrusu döngünün kaçıncı günü yapılıyor bu tür transferler. Bilgisi olan var mı acaba

Benim bir sorum olacaktı :) doğal siklusa donmuş embriyo transferi olacak bende, aşağı yukarı adetin daha doğrusu döngünün kaçıncı günü yapılıyor bu tür transferler. Bilgisi olan var mı acaba
Sanırım yine bizim dönem gibi. Benim dondurulmuş embriyom vardı. 12 Eylül regl ilk günümdü 30 eylülde transfer oldu. Rahim kalınlığı için ilaç kullandırıyorlar

Kızlar şu Google iyice kafamı bulandırdı beklediğim tahliller bunlardı . Gözünüzü seveyim anlayan varsa baksın beni de aydınlatsın 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_2352.jpeg
    IMG_2352.jpeg
    109,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_2351.jpeg
    IMG_2351.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 37
Yok canım çıktı olarak geldiğinizde getirin diyolar. Sağol kuzum inşallah dediğin gibidir💕 Çünkü google bu tahlillerle ilgili baya acımasız 🙃

Kızlar şu Google iyice kafamı bulandırdı beklediğim tahliller bunlardı . Gözünüzü seveyim anlayan varsa baksın beni de aydınlatsın 🙏🏻
Canim ben bildigim sekilde yorumlayayim daha once bu hastaliklarla enfekte olmussun vucudunda bagisiklik var aktif bir hastaligin yok ama gecmiste bu hastaliklari gecirmis ama fark etmemissin

X