Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Maşallah ben transferden 3 gün sonra başladım
Ben mühendisim işim arazi ölçümleri ve sonra ofiste ya da evde proje çizimi ama araziye çıkamadığım için askıya aldım . Ofis açacaktım yeni onu da erteledim bir yıl bakalım olsun yeter ki sağlıkla gelsin de bebeklerimiz . Annem de yanımda eşim de yardımcı çay bile demletmiyorlar . Son embriyolarımızdı Allah bağışlasın inşallah başka çaremiz kalmadı

En iyisini yapmışsın canım Allah kucağına aldırsın inşallah bir yerlerden fedakarlık yapıyoruz evlat için

Kizlarr selamlar ben de dr a gittim bugun kalbini duyduk cook sukur 8+3 uz iki hafta sonra fetal dna yaptir dedii
Çok şükür canım hayırlısıyla duymuşsun kalp atışını da fetal dna biraz maliyetli diye duymuştum herkese şart koşmuyorlar bildiğim kadarıyla ikili taramayı yeterli görmed mi

Ben rapor aldım baya başlarda 2 düşüğüm var korktum açıkçası ayakta durmaktan sonra başladım
En iyisini yapmışsın canım boşver bebişinden önemli değil benimde ilki kimyasal olmuştu bu ikinci Allah nasip etti çok şükür ben ön muhasebeciyim masa başı olunca 3 gün yattım yetti bana

Çok şükür canım hayırlısıyla duymuşsun kalp atışını da fetal dna biraz maliyetli diye duymuştum herkese şart koşmuyorlar bildiğim kadarıyla ikili taramayı yeterli görmed mi
Ben ilkinde de yaptirdim test bunda da yaptiralim dedik ikiliye hic girmedim

En iyisini yapmışsın canım boşver bebişinden önemli değil benimde ilki kimyasal olmuştu bu ikinci Allah nasip etti çok şükür ben ön muhasebeciyim masa başı olunca 3 gün yattım yetti bana
gereksiz yere de rapor almak istemedim açıkçası çünkü birşey olacaksa evde de oluyo ben evdeyken 2 kere düşük yaptım diğerlerinde hiç çalışmamıştım. Olacağı varsa engelleyemiyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…