Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Hazel, papatya, patilisever gibi birçok arkadaş vardı kızlar neredesiniz merak ettim sizi ne durumdasınız
Ay ben yazıyorum aradaaa sizlereee şimdi girdim ben de küçük cadı bar ya onun peşindeyim malum tatil iki gündür kalp atışına gitcem perş çocuk artık 8 haftalık olmuştur herhalde mide bulantısı kasık ağrısı devam ben de durumlar böyle sizler neler yapıosunuz ne xamandı dr lar

Ben yarın gidiyorum canım 7. Haft olacak yarın . Mide bulantısı çok fazla bugün de baş dönmesi başladı

Yayla çorbası ve kahvaltı ile günü geçiriyorum. Başa dönmesi de tansiyonum düşüyor galiba yarın soracam doktora
Evet düşüyodur açlıktan bana da ilk başlarda oldu tansiyon öenmli dikkat etmekte fayda var of benim de kasık ağrım çok bugün yoruldum die herhalde hiç hamile gibi davranmıorum ki otur kalk koştuğum bile oldu çocuğun peşine unutuyorum perş dr um inşallah geçer ağrım die dua ediorum dinlenicem inş şimdi uyudu kızım

Ama dikkat et lütfen. Gerekirse yardım al ilk 3 ay çok önemli çok uğraştık bak transferdi falan yüzdük sonuna geldik

Hazel, papatya, patilisever gibi birçok arkadaş vardı kızlar neredesiniz merak ettim sizi ne durumdasınız
Bende arada yazıyorum canım. Bugün 7 haftalık olduk ayın 6 7 si gibi kontrole gel dedi doktorum . İstediği tahlillerde kanlar normal ama idrarda enfeksiyon ve idrar kültüründe bakteri üremesi var inşallah sorun olmaz korkuttu beni .

Kızlar bişey soracağım doktorumun istediği tahlillerde toksoplazma ıgg ve ıgm vardı diğer sonuçlarım çıktı e nabızda görünüyor ama bunlar yok bir bilgisi olan var mı acaba?

Kızlar bişey soracağım doktorumun istediği tahlillerde toksoplazma ıgg ve ıgm vardı diğer sonuçlarım çıktı e nabızda görünüyor ama bunlar yok bir bilgisi olan var mı acaba?
Onlarinda gorunmesi gerekti canim ilginc birde bakteri uremesi icin korkma bendede cikmisti icerisinde 1 sase bulunan antibiyotik verdi doktorum gece son idrardan snra ictm.yattim hic bisey kalmamis korkma yani ondan

Onlarinda gorunmesi gerekti canim ilginc birde bakteri uremesi icin korkma bendede cikmisti icerisinde 1 sase bulunan antibiyotik verdi doktorum gece son idrardan snra ictm.yattim hic bisey kalmamis korkma yani ondan
Anladım canım teşekkür ederim. Acaba onlar daha mı geç çıkan tahliller diye düşündüm bende çünkü gittiğim kadın doğum bütün tahlilleri hepsini istediğini söyledi onlar bir türlü çıkmadı napcam bilmiyorum

Belkid3 verdigin kurumla alakalı gec cikiyor olabilir istedim dediyse istemistir canim merak etme

Benim verdiğim bazı tahliller anlaraya gönderiliyormuş bir hafta sonra çıkacak dedi normal bence

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kanama alanı için nasıl tedavi oldunuz ? Pruloton iğne kullandnz mı?
Kullanılan cihaza göre hafta değişiyor bence
Kusura bakmayın girmemistim bir kac gündür. Kanama için 1 gün hastanede yattım orda iğne ve serum taktılar. Düşük ve kasılma önleyici bir tedaviydi. Bugün kontrolüm vardı ama maalesef kanama alanım büyümüş kan sulandiriciları kesinlikle kullanmayacaksın ve sürekli yatacaksın dedi. 2 gün sonra tekrar gel dedi. Duruma göre gene yatış verecek sanırım.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kanama biter dikkatli ol lütfen hiç kalkma

Çok geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kanama biter dikkatli ol lütfen hiç kalkma
Çok teşekkür ederim zaten hastaneden çıktığımdan beri sürekli olarak yatıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler. Kalp atışı ve gelişimi iyi durumda önemli olan bu dedi doktorumuz. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı olsun artık. Baska çaremiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…