- 1 Mart 2021
- 330
- 329
- 33
Buna sevinelim bence İyiki tiksinmişsiniz :)Ayy bende sevdiğim şeylerden tiksinir oldum sigara kullanıyordum normalde asla bırakamam diyordum ama geçen haftaki bulantılarım sağolsun 2 günde sigarayı bıraktırdı bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna sevinelim bence İyiki tiksinmişsiniz :)Ayy bende sevdiğim şeylerden tiksinir oldum sigara kullanıyordum normalde asla bırakamam diyordum ama geçen haftaki bulantılarım sağolsun 2 günde sigarayı bıraktırdı bana
Aslında hamilelikte 1 kadeh şaraba izin veriliyor diye biliyordum canım aman boşver içme bebişin içinKuzi bende sigara sarap oldukca fazlaydi tedaviye basladigm gun biraktim 3 ay oldu canimda hic istemiyor sukur ama sarap sarap sarap delircem doktoruma sordm kesinlikle hayr dedi
Yoksa başka türlü bırakamazdımBuna sevinelim bence İyiki tiksinmişsiniz :)
Maşallah ben transferden 3 gün sonra başladımBende çalışıyorum ama çalışmakta iyi geliyor yoksa ben sürekli kendimi dinleyen psikopat bir insana dönüşecektim 6. Haftadan beri başladım işe
Ben mühendisim işim arazi ölçümleri ve sonra ofiste ya da evde proje çizimi ama araziye çıkamadığım için askıya aldım . Ofis açacaktım yeni onu da erteledim bir yıl bakalım olsun yeter ki sağlıkla gelsin de bebeklerimiz . Annem de yanımda eşim de yardımcı çay bile demletmiyorlar . Son embriyolarımızdı Allah bağışlasın inşallah başka çaremiz kalmadıMaşallah ben transferden 3 gün sonra başladım
Yaa benden günde bir iki içiyordum ve seviyordum içmeyi şimdi adı bile midemi bulandırıyorAyy bende sevdiğim şeylerden tiksinir oldum sigara kullanıyordum normalde asla bırakamam diyordum ama geçen haftaki bulantılarım sağolsun 2 günde sigarayı bıraktırdı bana
Masallah kuzum vok sevindim saglikla buyusunKizlarr selamlar ben de dr a gittim bugun kalbini duyduk cook sukur 8+3 uz iki hafta sonra fetal dna yaptir dedii
Keske benide bulandirsa olsa bir sise icicem.smdiYaa benden günde bir iki içiyordum ve seviyordum içmeyi şimdi adı bile midemi bulandırıyor
Ben rapor aldım baya başlarda 2 düşüğüm var korktum açıkçası ayakta durmaktan sonra başladımMaşallah ben transferden 3 gün sonra başladım
Benzermiş haftalarımız bende 8+4Kizlarr selamlar ben de dr a gittim bugun kalbini duyduk cook sukur 8+3 uz iki hafta sonra fetal dna yaptir dedii
Bi iki gun arayla olduk ya transfer tahmin etmistim ben de size fetal onerdi mi napcaksinizzBenzermiş haftalarımız bende 8+4
En iyisini yapmışsın canım Allah kucağına aldırsın inşallah bir yerlerden fedakarlık yapıyoruz evlat içinBen mühendisim işim arazi ölçümleri ve sonra ofiste ya da evde proje çizimi ama araziye çıkamadığım için askıya aldım . Ofis açacaktım yeni onu da erteledim bir yıl bakalım olsun yeter ki sağlıkla gelsin de bebeklerimiz . Annem de yanımda eşim de yardımcı çay bile demletmiyorlar . Son embriyolarımızdı Allah bağışlasın inşallah başka çaremiz kalmadı
Arada çok canım istiyor 1 tane belki içiyorum hala malesef ama normal zamana göre baya bıraktırdıYaa benden günde bir iki içiyordum ve seviyordum içmeyi şimdi adı bile midemi bulandırıyor
Çok şükür canım hayırlısıyla duymuşsun kalp atışını da fetal dna biraz maliyetli diye duymuştum herkese şart koşmuyorlar bildiğim kadarıyla ikili taramayı yeterli görmed miKizlarr selamlar ben de dr a gittim bugun kalbini duyduk cook sukur 8+3 uz iki hafta sonra fetal dna yaptir dedii
En iyisini yapmışsın canım boşver bebişinden önemli değil benimde ilki kimyasal olmuştu bu ikinci Allah nasip etti çok şükür ben ön muhasebeciyim masa başı olunca 3 gün yattım yetti banaBen rapor aldım baya başlarda 2 düşüğüm var korktum açıkçası ayakta durmaktan sonra başladım
Öyle birşey demedi cnm ikili taramaya gel dedi bana bir sorun çıkarsa o zaman yaptırmayı düşünüyorum fetal DNA yı açıkçasıBi iki gun arayla olduk ya transfer tahmin etmistim ben de size fetal onerdi mi napcaksinizz
Ben ilkinde de yaptirdim test bunda da yaptiralim dedik ikiliye hic girmedimÇok şükür canım hayırlısıyla duymuşsun kalp atışını da fetal dna biraz maliyetli diye duymuştum herkese şart koşmuyorlar bildiğim kadarıyla ikili taramayı yeterli görmed mi
gereksiz yere de rapor almak istemedim açıkçası çünkü birşey olacaksa evde de oluyo ben evdeyken 2 kere düşük yaptım diğerlerinde hiç çalışmamıştım. Olacağı varsa engelleyemiyoruz malesefEn iyisini yapmışsın canım boşver bebişinden önemli değil benimde ilki kimyasal olmuştu bu ikinci Allah nasip etti çok şükür ben ön muhasebeciyim masa başı olunca 3 gün yattım yetti bana
Anladim canim insallah hayirli sonuclar olsunÖyle birşey demedi cnm ikili taramaya gel dedi bana bir sorun çıkarsa o zaman yaptırmayı düşünüyorum fetal DNA yı açıkçası