- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Hayırlı olsun benimde 2 eylül dondurulmuş embriyom konulcakKızlar benim de yarın yumurtam toplanacak. Taze transfer olacak kısmetse. 1 Eylül transfer 12 eylül test günü bakalım kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun benimde 2 eylül dondurulmuş embriyom konulcakKızlar benim de yarın yumurtam toplanacak. Taze transfer olacak kısmetse. 1 Eylül transfer 12 eylül test günü bakalım kısmet
Yarın başlıyorum kuzum iğnelere. Bir önceki transfer hazırlığında kalçadan 3 günde 1 oluyordu ve çok ağrıyordu. Şimdi başka iğneye geçiyorum hergün göbekten olcak. Bilmiyorum bu nasıl.Kızlar progestan iğne kullanan var mı herkesin acıtıyormu iğne
Hayırlı olsun canım transferlerimiz arka arkaya olucak :) iğne dün ilkini vuruldum çok acısı bugünkü daha iyiydi valla sonu güzel olsunda Allahın izniyleYarın başlıyorum kuzum iğnelere. Bir önceki transfer hazırlığında kalçadan 3 günde 1 oluyordu ve çok ağrıyordu. Şimdi başka iğneye geçiyorum hergün göbekten olcak. Bilmiyorum bu nasıl.
Çok çekiyoruz inşallah sonucu güzel olsun
Hayırlı olsun canım transferlerimiz arka arkaya olucak :) iğne dün ilkini vuruldum çok acısı bugünkü daha iyiydi valla sonu güzel olsunda Allahın izniyle
Öncelikle hayırlı olsun canım tedavin sonu pozitifle, sağlıklı bir bebişle son bulsunMerhabalar kızlar ben 26 ağustosta yumurtalar toplandı 22 tane toplandı 15 i döllenmeye hazırdı hepsi şimdilik bölünmeye devam ediyo dediler ama transfer için bi sonraki ay regl olmayı bekleyecek doktorum nie bekletiyolar bilginiz var mı ?
Çok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için Allah hepimize olumlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah ilk deneme çok bilgim de yok açıkçası o yüzden buraya katılıp sormak istedimÖncelikle hayırlı olsun canım tedavin sonu pozitifle, sağlıklı bir bebişle son bulsun
Çok fazla sayıda yumurta topladığında su birikmesi yani ohss olabilir diye doktorum bana da taze transfer önermemişti. Endişe etme ve doktoruna güven bence, hem dondurulmuş transferlerde tutunma ihtimali biraz daha artıyor. İnşallah bir sonraki ay transferin olur ve pozitif haber alırsın
İyi yaptın canım her zaman sor tabi, illa bir bilen, tecrübe edinmiş arkadaşımız vardır. Güzel haberlerini bekliyorumÇok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için Allah hepimize olumlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah ilk deneme çok bilgim de yok açıkçası o yüzden buraya katılıp sormak istedim
Doktorum ali öner işlemlerim izmir irenbede yapılıyor 2 eylül transfer Tek 5.gün embriyosu konucak eşim riskli diye çift konulsun istemiyor bende korkuyorum ikiz gebelikten teke karar verdik bakalımNerde tedavi görüyosun benim de 3 Eylül transfer heyecanlı endişeli korkulu mutlu bi garip hissediyorum kendimi
Kaç embriyo transfer olcak?
Ben ilk tedavide kullanmıştım çok kötüydü otururken bile çok canım yanıyorduKızlar progestan iğne kullanan var mı herkesin acıtıyormu iğne
İkiz gerçekten zor canım. İnşallah tek seferde kavuş bebişineDoktorum ali öner işlemlerim izmir irenbede yapılıyor 2 eylül transfer Tek 5.gün embriyosu konucak eşim riskli diye çift konulsun istemiyor bende korkuyorum ikiz gebelikten teke karar verdik bakalım
Merhaba ben bu ay transfer oldum ilkim tutmadı şimdi ikinci denemem inşallah güzel sonuçlar alırım... İnşallah Allah'ım hep isteyenlere bir an önce vermeyi nasip etsinEylül'ü es mi geçiyorsunuz kızlar? Kimsenin tedavisi yok mu? Bir ben miyim?
İlki neden tutmamıştı cnm sorun neydi bnde ilk denemem olck adet olunca gitcm eğer kis yoksa tedaviye başlıycağız dedi doktırMerhaba ben bu ay transfer oldum ilkim tutmadı şimdi ikinci denemem inşallah güzel sonuçlar alırım... İnşallah Allah'ım hep isteyenlere bir an önce vermeyi nasip etsin
Bnde iki embriyo yerleştrck buay eğer kis yoksa tedaviye başlıycm dedi doktorumİkiz gerçekten zor canım. İnşallah tek seferde kavuş bebişine
İlki embriyolarım gelişmedi eşimde ve bende hiç bir sorunumuz yok kist dahi yok.. İnşallah sende kist yoktur Allah'ım hep isteyenlere bir an önce versin sen hangi hastaneye gidiyorsunİlki neden tutmamıştı cnm sorun neydi bnde ilk denemem olck adet olunca gitcm eğer kis yoksa tedaviye başlıycağız dedi doktır
İlki embriyolarım gelişmedi eşimde ve bende hiç bir sorunumuz yok kist dahi yok.. İnşallah sende kist yoktur Allah'ım hep isteyenlere bir an önce versin sen hangi hastaneye gidiyorsudevlet
devlet hastanesindeİlki embriyolarım gelişmedi eşimde ve bende hiç bir sorunumuz yok kist dahi yok.. İnşallah sende kist yoktur Allah'ım hep isteyenlere bir an önce versin sen hangi hastaneye gidiyorsun