- 21 Temmuz 2016
- 203
- 213
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Var gibi ama bu testler lh hormonu ölçüyor betahgc ölçer mi bilmiyorum canım stres olma sabret kız 5 gün çok erken betahgc salımında 7.gün erken gebelik yap benceKızlar ovulasyon testi gebelik sonucu içinde kullanılır mı sizce??
Evde vardı bir sürü, bugün 5.günü transferimin. Dayanamadım bi yapiyim dedim.
Çok silik görüyorum sanki
Bunu baz alıp şimdiden sevinmiyorum tabi asıl günümü bekleyeceğim kan için.
Paylaşmak istedim
Ben de heyecanla bekliyor olacağım yazınn bize de sonucu umarım sevinirizzz16si büyük gün
Ali Beyden memnun musunuz? izmirde başka gçrüştüğünüz doktor oldu muDoktorum ali öner işlemlerim izmir irenbede yapılıyor 2 eylül transferTek 5.gün embriyosu konucak eşim riskli diye çift konulsun istemiyor bende korkuyorum ikiz gebelikten teke karar verdik bakalım
İlk tedavilerimde hergün test yapıyordum deli gibi kaset test 6.gün belli olan erken gebelik hamile kaldım 2 kez ama gelişmedi kalp atımı olmadı kürtaj oldum. Son tedavimde de negatif çıktı ama kaset testlerde pozitif çizgi vardı yanılttı beni 16 sında kan vericem bugün 3.günüm dedim kendime sakın test yapma inan strese sokuyor çizgi var mı yok mu silik ama diye düşünmek önemli olan 2 ye katlanması kan değeri bu tedavimde aşırı rahatım pek kafaya takmıyorumMerhaba kızlar bugün benim 7.günüm yarın 8 olacak inşallah ve kanda baktıracağım akşam iş çıkışı 5. Gün embriyosu benim iyi başta test gününe kadar dayanamayan var mı
Sonuç belli oldumuKızlar minnoşlarımı alıp geldim teyzeleri inşllah güzel haberide vermek nasip olır
Şuanlık memnunum daha sonucumu almadım birde irenbede ümit hanımla görüştüm oda çok iyi bir doktor ama çoo yoğun kendisiAli Beyden memnun musunuz? izmirde başka gçrüştüğünüz doktor oldu mu
Hayır daha test ypmadım bugün 6.günüm ama belirtim yok çok ümitli değilimSonuç belli oldumu
Hayırlısı olsun ilk denemenmiHayır daha test ypmadım bugün 6.günüm ama belirtim yok çok ümitli değilim
Evet canım 2 eylül 2 adet 5.gün embriyosu konuldu bakalım hayırlısı siz ne aşamadınız canımHayırlısı olsun ilk denemenmi
Benim ilk denemem tutmadı bu ikinci denemem 28 Ağustos 2 adet 3. Gün embriyosu konuldu bana yarın sonucu öğreneceğim inşallah sende bende hayırlı sonuçlar alırız.Evet canım 2 eylül 2 adet 5.gün embriyosu konuldu bakalım hayırlısı siz ne aşamadınız canım
İnşallah canım evde test yaptın mı hiç belirtilerin varmıBenim ilk denemem tutmadı bu ikinci denemem 28 Ağustos 2 adet 3. Gün embriyosu konuldu bana yarın sonucu öğreneceğim inşallah sende bende hayırlı sonuçlar alırız.
Sadece kasik ağrılarım var evde test yapmadımİnşallah canım evde test yaptın mı hiç belirtilerin varmı
Bende kan vermeyi düşünüyorum sonucunuzu yazarmısınızMerhaba kızlar bugün benim 7.günüm yarın 8 olacak inşallah ve kanda baktıracağım akşam iş çıkışı 5. Gün embriyosu benim iyi başta test gününe kadar dayanamayan var mı
Bende idrar testlerini yapmaya başladım evde. Normalde haftaya perşembe test günüm ama pazartesi kam vermeyi planlıyorum.Merhaba kızlar bugün benim 7.günüm yarın 8 olacak inşallah ve kanda baktıracağım akşam iş çıkışı 5. Gün embriyosu benim iyi başta test gününe kadar dayanamayan var mı
Sen evde test yaptinmiİnşallah canım evde test yaptın mı hiç belirtilerin varmı
Hayır yapmadım yarın yaparım belki 7.gün oluyorSen evde test yaptinmi
Hayırlısı olur inşallahHayır yapmadım yarın yaparım belki 7.gün oluyor
Hepimiz için canım yarın güzel haberini bekliyorumHayırlısı olur inşallah
Tmm canimHepimiz için canım yarın güzel haberini bekliyorum