Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

E epoh34 benimde daha önceki denememden tek farkım transfer gününden itibaren ağzıma sigara sürmedim belki önden bırakamadım keşke yapsaydım daha hazırlasaydım kendimi ama olmadı sonn gün son kez içtim sonra dedimki bebeğim benimle içmeyeceğim. Kiii sağlam tirtakiyimdir. Lütfen sende bırak

Maşallah canım ya çok sevindim

20 yıl içtim zıkkımı, hayatta bırakamam diyordum. 4. Denemede doktor bırakmazsan tüp bebek tedavine başlamam deyince ( geçen sene Kasım) bir şokla bıraktım.Bir daha da sürmem ağzıma, bırakmış olmama rağmen geçen tedavi başarısız oldu ama bence etkiliyor sigara, belki de vücut anca temizledi. Lütfen E epoh34 bırak

Canım inşallah Benim de ikinci denemem de kimyasal olmuştu.o yüzden biliyorum yaşadığın duyguyu.Ama bak herşey yolunda.İnşallah kalp atışlarını da duyacağız

Transferin 12. Günü oldu canım baya kırmızı bi leke geldi sonrasında tekrar kan istedi benden doktorum değer 2 katına çıktığı için sorun yok dedi sen kalp atışını da duymuşsun zaten canım tedirgin olma bol bol dinlen dua oku bebeğinle konuş Rabbim hepimize kucağımızıda almaya nasip etsin

Purple tatlım ileri yaş anne adayları olarak inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri Bu 5. Deneme en dikkat etmediğim denememdi,her gün çalışmıştım.O kadar olmayacağına inanıyordum.Tabii daha birşey bitmiş değil, yeni başlıyor maceralar.Umarım mutluluğumuz kursağımızda kalmaz.Amin

Canım çok tebrik ederim Rabbim kucağınada almayı nasip etsin değerin gayet güzel ne olır olumsuz düşünme pozitif düşün bende de oldu lekenme çoğu kişide oluyor zateb ben çok inanıyorum kalp atışınıda duyacaksın kucağınada alacaksın çok çok amin

KIZLARRRRRRR, ilkinde mi tuttu sizin daha sonrasında mı yoksa?
Ya benim adetimin 9.günü progestron 4 çıktı. Bu yüzden transfer iptal edilebilir deniyor şuan ne yapmam gerekli çok odaklamıştım kendimi. Dondurulmuş 5.gün embriyo transferim olacaktı 12 ekimde..

adetin 9.günü progestron 4 çıktı, ertelenebilir dedi transfer doktor. 12 ekim transferdi. sizce düşer mi bu progestron yaa

Ben hala şoktayım.Devam eder mi acaba?Hiç inanamıyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Ayy nolur bunu yapmaaaaaaa
Oldu artık diye düşüneceksin rahatlayıp tadını çıkaracaksın bi sorun olacaksa zaten olacak çaresi var mı? Ama sen şimdiden bunların endişesine düşüp kendini üzme bebeğinide üzersin. Güzel düğün ki güzel olsunLütfennn

Bende sana dedim ya ondan olacak olacaksa ne kadar düşünüp üstüne düşüp boş kalıp kafayı yediğimiz zamanlarda olmadı bu bebişlerGerçekten kendini oyalayıp düşünmemek stres yapmamak çok etken bence

rahim duvarı kalınlığı işte, bende de olmuştu. ertelenmişti. üzme kendini 1 ay daha beklersin en fazla. bu yüzden tutmayıp üzüleceğine, sabırla vucudunun buna hazırlanmasını bekle tatlım. kendini de strese sokma daha başlarda, transferden sonra yeterince stres oluyorsun zaten

Tamam İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Umarım şu keseleri de görürsünüz siz

Devam eder tabi, sağlıkla kucağına alacaksın çok tebrik ederim, senin sonucunu görmek için girmiştim sayfaya, çok mutlu oldum senin adına
Devam eder tabi, sağlıkla kucağına alacaksın çok tebrik ederim, senin sonucunu görmek için girmiştim sayfaya, çok mutlu oldum senin adına
Canım benim 5. Denemede bu mucize olduysa senin de kesin olacak.Ne olur sadece dua et , olacağı içime doğuyor

40 yaşında bulunca korkuyor insan ya birşey olursa diye.Gerçi her olumsuzluk Allah’ın takdiri, bilemeyiz ne olacağını.Dediğin gibi şimdi olumlu düşünme vakti.İnşallah sağlıkla gelir ,bekliyoruz 4 gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…