ne dedim sana
Maşallah canım yaSana dua ediyorum şuanLütfen sağlıklı olduğuna dair güzel haberler al.Benim 11. Gün sonucu 199,23 çıktı. 5. Denememde oldu galiba bu iş tabii dış gebelik falan değilse.Allah’ım bizimde yüzümüz güler inşallah , sağsalim kucağımıza alırız.
insallah canımCanım Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.Yolumuz uzun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
20 yıl içtim zıkkımı, hayatta bırakamam diyordum. 4. Denemede doktor bırakmazsan tüp bebek tedavine başlamam deyince ( geçen sene Kasım) bir şokla bıraktım.Bir daha da sürmem ağzıma, bırakmış olmama rağmen geçen tedavi başarısız oldu ama bence etkiliyor sigara, belki de vücut anca temizledi. Lütfen E epoh34 bırak
Ben hala şoktayım.Devam eder mi acaba?Hiç inanamıyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Maşallah canım yaçok sevindim
Canım inşallahİnşallah hala inanamıyorum 2. Tüp bebek kimyasal olmuştu 2. Testte değer düşmüştü ilk değer de zaten çok düşükdü 40 dı o yüzden şuan hala inanamıyorum şaka gibi geliyo sebinçden ağlarım diyodum gram yok şu kalp atışlarınıda bi duysam Allahın izniyle tamam diycem tam olarak olmasada bi kendimi hamile olarak görücem
Transferin 12. Günü oldu canım baya kırmızı bi leke geldi sonrasında tekrar kan istedi benden doktorum değer 2 katına çıktığı için sorun yok dedi sen kalp atışını da duymuşsun zaten canım tedirgin olma bol bol dinlen dua oku bebeğinle konuş Rabbim hepimize kucağımızıda almaya nasip etsinLekelenmelerin ne zaman olmuştu canım benimde iki gündür kahverengi Lekelenmelerim var çok tedirgin oldum doktora gittik Bi sorun olmadığını söyledi fazla ayakta kalma dedi bebeğimizin kalp atışını da duyduk ama yine de emin olamadım, içimde korku var hala
Purple tatlımYaaaaaaaa biliyordummmmmm
Çok çok sevindim inan gözlerim böyle şuangözün aydın sağlıkla ilerleyecek inşallah. 11.gün için harika bir değer şimdi sakinleş ve inan karnını sev dua et kendini yorma sakın
Merhaba canım benim ilk deneme tuttu çok şükürKIZLARRRRRRR, ilkinde mi tuttu sizin daha sonrasında mı yoksa?
Canım benim 5. Denemede tuttu.40 yaşına girmeme 1 ay kalaKIZLARRRRRRR, ilkinde mi tuttu sizin daha sonrasında mı yoksa?
Canım çok tebrik ederim Rabbim kucağınada almayı nasip etsin değerin gayet güzel ne olır olumsuz düşünme pozitif düşün bende de oldu lekenme çoğu kişide oluyor zateb ben çok inanıyorum kalp atışınıda duyacaksın kucağınada alacaksın çok çok aminŞoktayım şuan,5. deneme olduğu in hiç imkan vermiyordumevet kullanıyorum fitil ve kan sulandırıcı.Devam eder mi acaba?Umarım erkenden beni bırakıp gitmez Her bekleyiş zor Çok kalbi duranlar oluyor ilerleyen haftalarda.İnşallah bırakmaz beni o kadar yıldan sonra buldum
Ya benim adetimin 9.günü progestron 4 çıktı. Bu yüzden transfer iptal edilebilir deniyor şuan ne yapmam gerekliKIZLARRRRRRR, ilkinde mi tuttu sizin daha sonrasında mı yoksa?
Devam eder tabi, sağlıkla kucağına alacaksınBen hala şoktayım.Devam eder mi acaba?Hiç inanamıyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Ben hala şoktayım.Devam eder mi acaba?Hiç inanamıyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Purple tatlımileri yaş anne adayları olarak inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri Bu 5. Deneme en dikkat etmediğim denememdi,her gün çalışmıştım.O kadar olmayacağına inanıyordum.Tabii daha birşey bitmiş değil, yeni başlıyor maceralar.Umarım mutluluğumuz kursağımızda kalmaz.Amin
rahim duvarı kalınlığı işte, bende de olmuştu. ertelenmişti. üzme kendini 1 ay daha beklersin en fazla. bu yüzden tutmayıp üzüleceğine, sabırla vucudunun buna hazırlanmasını bekle tatlım. kendini de strese sokma daha başlarda, transferden sonra yeterince stres oluyorsun zatenYa benim adetimin 9.günü progestron 4 çıktı. Bu yüzden transfer iptal edilebilir deniyor şuan ne yapmam gerekliçok odaklamıştım kendimi. Dondurulmuş 5.gün embriyo transferim olacaktı 12 ekimde..
adetin 9.günü progestron 4 çıktı, ertelenebilir dedi transfer doktor. 12 ekim transferdi. sizce düşer mi bu progestron yaa
TamamAyy nolur bunu yapmaaaaaaa
Oldu artık diye düşüneceksin rahatlayıp tadını çıkaracaksın bi sorun olacaksa zaten olacak çaresi var mı? Ama sen şimdiden bunların endişesine düşüp kendini üzme bebeğinide üzersin. Güzel düğün ki güzel olsunLütfennn
Devam eder tabi, sağlıkla kucağına alacaksınçok tebrik ederim, senin sonucunu görmek için girmiştim sayfaya, çok mutlu oldum senin adına
Canım benim 5. Denemede bu mucize olduysa senin de kesin olacak.Ne olur sadece dua et , olacağı içime doğuyorDevam eder tabi, sağlıkla kucağına alacaksınçok tebrik ederim, senin sonucunu görmek için girmiştim sayfaya, çok mutlu oldum senin adına
40 yaşında bulunca korkuyor insan ya birşey olursa diye.Gerçi her olumsuzluk Allah’ın takdiri, bilemeyiz ne olacağını.Dediğin gibi şimdi olumlu düşünme vakti.İnşallah sağlıkla gelir ,bekliyoruz 4 gözleCanım çok tebrik ederim Rabbim kucağınada almayı nasip etsin değerin gayet güzel ne olır olumsuz düşünme pozitif düşün bende de oldu lekenme çoğu kişide oluyor zateb ben çok inanıyorum kalp atışınıda duyacaksın kucağınada alacaksın çok çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?