- 30 Eylül 2018
- 100
- 116
- 53
İnşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olurEvet 12. Gün 807 14. Gün 1726 çıkmıştı benim de aklıma o ihtimal geldi eğer ikizse diye onu da nasipse yarın öğreneceğiz
lekelenme geçti çok şükür 3gün sürdü şu an yok inşallah 9ekimde keseyi görmek için çağırdı doktor belki kalp atışını da duyarızEvt cnm bende öyleyim gece açlıktan uyanıyorm sanırsın günlerdir bişey yememişimbulantı kusma öyle illet bişeyki olmadıgına şükret bence inş da olmaz Gebelikte genel tansiyon düşük olur benmde öyledir senin gbi. Lekelenmen olmştu senin ne durumda yoktur inşallah devam etmiyo dimi
Merhaba ,tebrik ederim ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende 18 eylülde transfer olmustum bugün baktırdım 215 çıktı bende çok mutluyum
Siz kaç kere denediniz?Yaşım benim 39 ve 4 kere olmadığı için ben de sanki bu embriyolar ben de durmak istemiyor diye düşünüyorum.umut oldunuz bana,sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. inşallah biz de bir gün güzel haberleri alırız. Çok istiyorumben de artık kendime diyordum ki yok özge senin bedeninde bi çocuk barınamıyo, benim de neredeyse 6 yıl olacak, negatif görmekten iflahım kesildi, hâlâ inanamıyorum
senin de olacakgüzel düşünelim güzel olsun
idrar testi yaptın mı hiç
ben kan testine 1 gün kala artık dayanamadım
Ahh inşallah canım yaa bu kese görme ve kalp atışı duymak benim için en önemli aşama gibi daha önce boş gebelik geçirdiğim için sanırım. İnsan nerde problem yaşadıysa sanki orda takılı kalıyorOhh kızlar ne güzel bu hafta sıradan gidiyoruz demekkii inşallah güzel haberlerle gelelim sende bizi habersiz bırakma
Canım test günümün üstünden 8 gün geçti hala adet sancısı gibi arada geliyor. İnternette bebek büyüdüğü için böyle olduğu yazıyor umarım öyledirPozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.
İnşallah canımCanım test günümün üstünden 8 gün geçti hala adet sancısı gibi arada geliyor. İnternette bebek büyüdüğü için böyle olduğu yazıyor umarım öyledir
Siz kaç kere denediniz?Yaşım benim 39 ve 4 kere olmadığı için ben de sanki bu embriyolar ben de durmak istemiyor diye düşünüyorum.umut oldunuz bana,sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. inşallah biz de bir gün güzel haberleri alırız. Çok istiyorum
Evet 1 yaş var aramızda neredeyse, ben de Kasım’da 40 oluyorumyaşlarımız da yakınben de aralık'ta 39 oluyorum
6 yıldır asla olmadı bir kere pozitif görmemiştim
2 tane de tüp bebek transferim olmuştu ikisi de negatifti
bu son transferde pozitifi yakaladık
inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
Evet 1 yaş var aramızda neredeyse, ben de Kasım’da 40 oluyorumAyy benim de ilk tüp bebek denememde hiç döllenme olmadı.Eşim ve ben sigara kullanıyorduk, eşimde morfoloji ve hız problemi vardı.Doktor bu nedenlerle embriyonuz oluşmadı dedi.2. Denemede kimyasal oldu , testte pozitifi görmüştüm ama değer düştü hemen sonraki Testte. Sonra doktor değiştirmiştim, yeni doktor tüplerimdeki sıvı yüzünden tüplerimi aldı ama yine negatif oldu. 4. Denemede çok umutluydum, başka bir doktora gittim , eski transferlerim tazeydi bu dondurulmuş denemek istedi.2 ay üstüste yumurta topladı, sigarayı tamamen bırakmıştık ikimizde.Rahmi dinlendirdi, çizik attı, serumlar verdi.Transfer oldum bu kez tuttu dedim ama yine olmadı Şimdi aynı doktorda dondurulmuşlardan kalanlar transfer edildi.Bu kez ekstra birşey yapılmadı.Olursa olacak hayırlısı olsun Çok istiyorum ama kaderden öte de yol olmuyor maalesef.Çok sevindim umut oldunuz bana Allah sağsalim kucağınıza aldırsın.
Benimde silik çizgi çıkıyordu 2 gündür bugün sabah kan verdim.kasık ve bel ağrısı oluyordu bendeMerhaba ,tebrik ederim ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbelirtileriniz varmıydı ? Idrar testlerinde cizgi çıkıyormuydu ve gitdikce koyulaşdımı? Bende 18 eylul 2adet 5gun embriyosu transfer oldum .testlerde silik cizgi çıkıyor , 1gün arayla bugün 2ci kaset testini yaptım amma koyulaşma pek yok gibi .erken gebelik testi bi tık daha koyu çıkıyor. O da düşünüyorum ki , daha hassas oldugu için öyle çıkıyor . Hiç belirti de yok.Biliyorum cok kez dediler burda da belirti aramayın ,ama yinede insanın kafasında soru kalıyor .
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallahİnşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur
Bence en iyisini yapmış canım ya ben 5+0 keseyi gördüm bebek görmedim bu sefer de 1 haftadır için içimi yiyor ya bos gebelikse falan diye. En güzeli hepsini bir arada gör kurtulYaa bende bakıyorum herkesin doktoru 4 yada 5. Haftada keseye çağırmış benimki taa 1 ekime verdi 6+0 oluyorum yani amaç acaba kalp atışıyla birlikte mi görmek yoksa kalp için de erkense bari ben keseyi göreydim şu arada değil mi düşünmeden duramıyorum
18 transfer günüm 28 inde baktır dedi ben bugün baktırdım 215 geldicnm önceki transferimde doktor 12 gün sonra test ver dedi
12.gün betam 546 idi.
pazartesi günüm transferim var.
Benim de kan testi günüm salı . İdrar testlerinde pek koyulaşma görmediğim için şimdi çok inanamıyorum. inşallah güzel haber paylaşırımBenimde silik çizgi çıkıyordu 2 gündür bugün sabah kan verdim.kasık ve bel ağrısı oluyordu bende
İnş seninde pozitif çıkar normalde salı verin demişlerdi doktorumuzu aradım salı tekrar vercez artışa bakmak için
Bence en iyisini yapmış canım ya ben 5+0 keseyi gördüm bebek görmedim bu sefer de 1 haftadır için içimi yiyor ya bos gebelikse falan diye. En güzeli hepsini bir arada gör kurtul
lekelenme geçti çok şükür 3gün sürdü şu an yok inşallah 9ekimde keseyi görmek için çağırdı doktor belki kalp atışını da duyarız
Ben de haber bekliyorumAyyy çokk heyecanlııııyrn hemen bize de haber ver çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?