Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

lekelenme geçti çok şükür 3gün sürdü şu an yok inşallah 9ekimde keseyi görmek için çağırdı doktor belki kalp atışını da duyarız

Bende 18 eylülde transfer olmustum bugün baktırdım 215 çıktı bende çok mutluyum
Merhaba ,tebrik ederim ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz varmıydı ? Idrar testlerinde cizgi çıkıyormuydu ve gitdikce koyulaşdımı? Bende 18 eylul 2adet 5gun embriyosu transfer oldum .testlerde silik cizgi çıkıyor , 1gün arayla bugün 2ci kaset testini yaptım amma koyulaşma pek yok gibi .erken gebelik testi bi tık daha koyu çıkıyor. O da düşünüyorum ki , daha hassas oldugu için öyle çıkıyor . Hiç belirti de yok.Biliyorum cok kez dediler burda da belirti aramayın ,ama yinede insanın kafasında soru kalıyor .

Siz kaç kere denediniz?Yaşım benim 39 ve 4 kere olmadığı için ben de sanki bu embriyolar ben de durmak istemiyor diye düşünüyorum.umut oldunuz bana,sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. inşallah biz de bir gün güzel haberleri alırız. Çok istiyorum

Ohh kızlar ne güzel bu hafta sıradan gidiyoruz demekkii inşallah güzel haberlerle gelelim sende bizi habersiz bırakma
Ahh inşallah canım yaa bu kese görme ve kalp atışı duymak benim için en önemli aşama gibi daha önce boş gebelik geçirdiğim için sanırım. İnsan nerde problem yaşadıysa sanki orda takılı kalıyor

Pozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.
Canım test günümün üstünden 8 gün geçti hala adet sancısı gibi arada geliyor. İnternette bebek büyüdüğü için böyle olduğu yazıyor umarım öyledir

yaşlarımız da yakın ben de aralık'ta 39 oluyorum
6 yıldır asla olmadı bir kere pozitif görmemiştim
2 tane de tüp bebek transferim olmuştu ikisi de negatifti
bu son transferde pozitifi yakaladık

inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız

Evet 1 yaş var aramızda neredeyse, ben de Kasım’da 40 oluyorum Ayy benim de ilk tüp bebek denememde hiç döllenme olmadı.Eşim ve ben sigara kullanıyorduk, eşimde morfoloji ve hız problemi vardı.Doktor bu nedenlerle embriyonuz oluşmadı dedi.2. Denemede kimyasal oldu , testte pozitifi görmüştüm ama değer düştü hemen sonraki Testte. Sonra doktor değiştirmiştim, yeni doktor tüplerimdeki sıvı yüzünden tüplerimi aldı ama yine negatif oldu. 4. Denemede çok umutluydum, başka bir doktora gittim , eski transferlerim tazeydi bu dondurulmuş denemek istedi.2 ay üstüste yumurta topladı, sigarayı tamamen bırakmıştık ikimizde.Rahmi dinlendirdi, çizik attı, serumlar verdi.Transfer oldum bu kez tuttu dedim ama yine olmadı Şimdi aynı doktorda dondurulmuşlardan kalanlar transfer edildi.Bu kez ekstra birşey yapılmadı.Olursa olacak hayırlısı olsun Çok istiyorum ama kaderden öte de yol olmuyor maalesef.Çok sevindim umut oldunuz bana Allah sağsalim kucağınıza aldırsın.

merhaba, tüp bebek tedavisi gördüm. İlk deneme transfer sonrası 10. Gün 83 çıktı beta hcg. 15. Gün ikinci teste gittim. 175 çıktı. Doktorum yeterli artış degil dedi pazartesi tekrar görmek istedi 2 gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim. Bu şekilde olup sonucu iyi olan değeri 2 kat yükselen oldu mu? Cevabınız benim için umut olabilir, teşekkür ederim şimdiden..

hepimiz birbirinden farklı ve hem madden hem de ruhen yorucu süreçlerden geçiyoruz

benim keseyi göreceğimin ertesi günü sizin test sonucunuz olacak
inşallah güzel haberler alacağız

Benimde silik çizgi çıkıyordu 2 gündür bugün sabah kan verdim.kasık ve bel ağrısı oluyordu bende
İnş seninde pozitif çıkar normalde salı verin demişlerdi doktorumuzu aradım salı tekrar vercez artışa bakmak için

Bence en iyisini yapmış canım ya ben 5+0 keseyi gördüm bebek görmedim bu sefer de 1 haftadır için içimi yiyor ya bos gebelikse falan diye. En güzeli hepsini bir arada gör kurtul

Son düzenleme:
Benim de kan testi günüm salı . İdrar testlerinde pek koyulaşma görmediğim için şimdi çok inanamıyorum. inşallah güzel haber paylaşırım

Bence en iyisini yapmış canım ya ben 5+0 keseyi gördüm bebek görmedim bu sefer de 1 haftadır için içimi yiyor ya bos gebelikse falan diye. En güzeli hepsini bir arada gör kurtul

Dimi ya şimdi düşününce diyorum iyi ki öyle yapmış.. sızlanmıcam hiç paşa paşa cumayı bekliyorumm bu süreç de ayrı zor tamam her ay bi heyecan 9 ay endişeler bitmiyor ama şu ilk kıpırtıyı bi görsek bi nebze rahatlayacağız

Kızlar merhaba
Transfer olduktan sonra idrar yolu enfeksiyonu devam eden varmı aranızda
Yada olan birini biliyomusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…