Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Yaa bende bakıyorum herkesin doktoru 4 yada 5. Haftada keseye çağırmış benimki taa 1 ekime verdi 6+0 oluyorum yani amaç acaba kalp atışıyla birlikte mi görmek yoksa kalp için de erkense bari ben keseyi göreydim şu arada değil mi düşünmeden duramıyorum

O haftalarda gidenler alttan muayene ile.gorebilir keseyi.Ustten görmek için daha geç olmalı benim doktorum da kan testinden sonra 10-14 gün sonra kalp atışı için git dedi.Hic kese için gün vermedi.Ben de zaten alttan muayene olmak istemedigim için bekledim 6+0 oluyorum yarın gideceğim.Erken olsun diye acele etme kese görülmez görülse yolk oluşmamış olur bir de onun stresini yaşama boş gebelik mı niye olmadı diye.Gec olsun temizinden olsun Bunca zaman beklemisiz bir hafta daha bekleriz

Yaa evet çok haklısın o da ayrı bi stres.. demek böyle çagırmaları daha iyi ozmn sen yarın kısmetse kalp atışını görürsün demekki bende görürüminşallah

Bende 6+0 oluyorum salı gününe çağırdı ama günler geçmiyor sanki

Yaa evet çok haklısın o da ayrı bi stres.. demek böyle çagırmaları daha iyi ozmn sen yarın kısmetse kalp atışını görürsün demekki bende görürüminşallah
Nasip bakalım görebilirim de haftaya da kalabilir o da kişiden kişiye değişiyor kimisi 6. Haftada kimisi 8. Haftada duyuyor.Saglikla ilerlesinler de hiç acelem yok benim

senin bence kesin kalp de duyulacak

Kimler Ekim başı gibi sonuç bekliyor. Test tarihim 2 Ekim, heyecanım dorukta.4 kere olumsuz tüp bebek denenem var. Bu 5. Denemem .Ne olur dua edin, ne olur ben de bir evlat sahibi olayım

Canım benimmm inşallh bu sondur dua edicem senin için ve tüm bekleyenlere rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallhh güzel düşün olacak inşallah
senin bence kesin kalp de duyulacak

İnşallah cnm göreceğiz bakalım kalp atışı duyulmasa da bebeği görürüz hiç degilse belki

Pozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.

bende hiç belirti olmadı sadece regl sancısı vardı
Allaaah geliyo galiba demiştim neyse ki sadece sancıymış, olurmuş bu arada regl ağrısı

Pozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.
Benim sürekli değil ama ara ara oldu geçti sonra yine tekrarladı o şekilde devam etti.Test ten sonrada çok şiddetli sancı çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…