Evet 12. Gün 807 14. Gün 1726 çıkmıştı benim de aklıma o ihtimal geldi eğer ikizse diye onu da nasipse yarın öğreneceğiz
Vermez olur muyum tek yada çift diye yazarım.Aslinda bugün gidecektim pazar diye hepsi kapaliymis nasip yarına bakalımAyyy çokk heyecanlııııyrn hemen bize de haber ver çok merak ediyorum
O haftalarda gidenler alttan muayene ile.gorebilir keseyi.Ustten görmek için daha geç olmalı benim doktorum da kan testinden sonra 10-14 gün sonra kalp atışı için git dedi.Hic kese için gün vermedi.Ben de zaten alttan muayene olmak istemedigim için bekledim 6+0 oluyorum yarın gideceğim.Erken olsun diye acele etme kese görülmez görülse yolk oluşmamış olur bir de onun stresini yaşama boş gebelik mı niye olmadı diye.Gec olsun temizinden olsunYaa bende bakıyorum herkesin doktoru 4 yada 5. Haftada keseye çağırmış benimki taa 1 ekime verdi 6+0 oluyorum yani amaç acaba kalp atışıyla birlikte mi görmek yoksa kalp için de erkense bari ben keseyi göreydim şu arada değil mi düşünmeden duramıyorum
O haftalarda gidenler alttan muayene ile.gorebilir keseyi.Ustten görmek için daha geç olmalı benim doktorum da kan testinden sonra 10-14 gün sonra kalp atışı için git dedi.Hic kese için gün vermedi.Ben de zaten alttan muayene olmak istemedigim için bekledim 6+0 oluyorum yarın gideceğim.Erken olsun diye acele etme kese görülmez görülse yolk oluşmamış olur bir de onun stresini yaşama boş gebelik mı niye olmadı diye.Gec olsun temizinden olsunBunca zaman beklemisiz bir hafta daha bekleriz
Bende 6+0 oluyorum salı gününe çağırdı ama günler geçmiyor sankiYaa bende bakıyorum herkesin doktoru 4 yada 5. Haftada keseye çağırmış benimki taa 1 ekime verdi 6+0 oluyorum yani amaç acaba kalp atışıyla birlikte mi görmek yoksa kalp için de erkense bari ben keseyi göreydim şu arada değil mi düşünmeden duramıyorum
Evet 12. Gün 807 14. Gün 1726 çıkmıştı benim de aklıma o ihtimal geldi eğer ikizse diye onu da nasipse yarın öğreneceğiz
Nasip bakalım görebilirim de haftaya da kalabilir o da kişiden kişiye değişiyor kimisi 6. Haftada kimisi 8. Haftada duyuyor.Saglikla ilerlesinler de hiç acelem yok benimYaa evet çok haklısın o da ayrı bi stres.. demek böyle çagırmaları daha iyi ozmn sen yarın kısmetse kalp atışını görürsün demekki bende görürüminşallah
Yaa bende bakıyorum herkesin doktoru 4 yada 5. Haftada keseye çağırmış benimki taa 1 ekime verdi 6+0 oluyorum yani amaç acaba kalp atışıyla birlikte mi görmek yoksa kalp için de erkense bari ben keseyi göreydim şu arada değil mi düşünmeden duramıyorum
Evet yakın baya gittin mi kese için.Kacinci gundesinbizim değerlerimiz çok yakın
benim de 12. günde 734 çıkmıştı
14. günde de 1547
Bende 6+0 oluyorum salı gününe çağırdı ama günler geçmiyor sanki
Allah bu sefer yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar nasip etsin inşaallahKimler Ekim başı gibi sonuç bekliyor. Test tarihim 2 Ekim, heyecanım dorukta.4 kere olumsuz tüp bebek denenem var. Bu 5. Denemem .Ne olur dua edin, ne olur ben de bir evlat sahibi olayım
Amin canım inşallahAllah bu sefer yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar nasip etsin inşaallah
Kimler Ekim başı gibi sonuç bekliyor. Test tarihim 2 Ekim, heyecanım dorukta.4 kere olumsuz tüp bebek denenem var. Bu 5. Denemem .Ne olur dua edin, ne olur ben de bir evlat sahibi olayım
senin bence kesin kalp de duyulacak
Evet yakın baya gittin mi kese için.Kacinci gundesin
Hadi inşallahsenin bence kesin kalp de duyulacak
Hayırlı haberlerle dön inş.Yarin dönünce yazacağım sonucuben de cuma günü gidiyorum keseye
bugün daha 15. günüm
sen benden öncesinmutlaka yaz
Pozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.
Benim sürekli değil ama ara ara oldu geçti sonra yine tekrarladı o şekilde devam etti.Test ten sonrada çok şiddetli sancı çektimPozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?