35 yaşındayım. Antalya’da oturuyorum. 5 sene evliyim 5 sene istiyoruz sebepsiz infertilite var.Benim ilk deneme inş ve son )))
25 Haziran da OPU oldum şuan 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.
Normalde ağustosta ikinci adetle transfer hazırlama yapacağız ama iptal oldu(((dün doktor söyledi(((yani rahim iyice temizlememiş ve transfer yapsam tutmaz diyor. Ve embriyo kaybetmek istemiyorum dedi bu yüzden eylüle ertelendik
Pko var mı sende canimBen de varımBugün adetimin ikinci günü muayeneye gittim ve rahim transfere hazırmış bugün ilaçları kullanmaya başladım transferim eylülü bulacak. Yaklaşık 2 hafta önce laparoskopi ve histereskopi oldum iki tüpüm de alındı o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz. İlk denememiz olcak. 31 yumurta toplandı 13 tanesi 5. Gün 1. Kalite olarak donduruldu beni bekliyo bakalım
CanımHepimize hayırlı olsun :) Daha yumurtaların toplanmadı o zaman senin ?
yaz canım hayırlı haberlerini bekliyorumBenim 3 Eylül transfer tarihim yazarim zaten yine
Hayırlı olsun bol ve kaliteli yumoslarin olsun inşallahYas 28, 6 ay icinde 2 asilama yaptirdik ama olmadi ve tup bebege karar verildi. Bahceciye gidiyorum. Dun regl 2.gunumde hayirlisi ile tedaviye basladik. Gonal f ve merional verdi doktorum. Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah
İyi geceler herşey gönlünce olsun inşallah.Diger denemen yeni miydi tanıdık geldin başka gruptan sankiHerkese iyi geceler
Bugun adet oldum, yarın kontrole gıdıcem transfer için ben de gün sayıyorum artık, 2.denemem, yaş 32
Tesekkür ederimİyi geceler herşey gönlünce olsun inşallah.Diger denemen yeni miydi tanıdık geldin başka gruptan sanki
yaa ne güzel inşallah canım tek mi çift mi transfer olucak2 eylülde benimde transferim var… birlikte gün sayacağız ve inşallah hayırlı ve mutlu sona ulaşacağız
Tutar ve bu yıl için Son denemen olur.Tesekkür ederimNisanda taze transfer olmustum, cok da eskı sayılmaz
Hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah Güzel haberlerini bekliyoruzselamlar benımde 21 agustosta yapıldı eylulde sonucum bellı olcak bende aranıza katılmak ıstedım 5. gun embrıyosu koyuldu 5 adet de dondurttum ınsallah hepımız guzel haberler alırızzzz
Çok büyük geçmiş olsunyok cnm ben ilk bebegı kaybettim 2 17haftalk bu ikinci deneme olcak donmuslarla denicez suan 2regl bitti 3.yle düşünüyrm
Amin cnm inşallahÇok büyük geçmiş olsunAllah sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize
Evet var ama sayısı fazla olmasına rağmen kalitesi iyi çıktı çok şükürPko var mı sende canim
benimde sayı fazla olunca kalitesi çıkıcaklar diye çok korkmuştum heycanlı birsüreçti şimdi daha heycanlısı transfere geldi sıraEvet var ama sayısı fazla olmasına rağmen kalitesi iyi çıktı çok şükür
İnş GğZel haberlerimizi birbirimize verirHerkese iyi geceler
Bugun adet oldum, yarın kontrole gıdıcem transfer için ben de gün sayıyorum artık, 2.denemem, yaş 32
İnşallahİnş GğZel haberlerimizi birbirimize verir
Çok geçmiş olsun gerçekten hoş.olmayan şeyler yasamissiniz.İyi bir doktora rastlamak gerçekten çok büyük bir şans.Sizin de Allah'tan çok uzun sürmemiş 2. Denemede denk gelmiş.Bu tarz şeyler yaşayıp kaç transfer olanlar var.Dilerim pozitif sonuç alirsinizKizlar merhaba
Bende 34 yasindayim. Bu ikinci transferim olcak. Lutfen hikayemi dikkatle okuyun kendinize ornek alin.
ben ilk denememi banu kumbak florya medicalde oldum. Kendisine buradan hakaret vari konusup malzeme vermek istemiyorum. Sadece Allaha havale ediyorum. Subat 2020 de baslayan surecte hazirana kadar her reglimde benden hormon testi istedi ve her defasinda tibben uygun degilsin diyip geri cevirdi. Benim sorunum bu arada su: cikolata kisti hastasiydim ve ameliyat oldum o da yumurta rezervimi azaltmis sonra ogrendimki tuplerimde de sorun varmis sonra buarada rahim flmi cektirmeyi kendi basima akil ettim ve tuplerimdeki sorunu bulduk sonra bunu ben burda ki hastanede yapamam diyen banu hoca beni sisli kolan birol vurala yonlendirdi ameliyatiminoldum mukemmel bir sekilde aldik tupleri iyisin dedi. Sonra bir iki ay bekledik. Banu hoca hazirsin hadi transfer dedi. Ucuncu gun tek embriyo. Rahim temizdi. Ama talihsizligum dedim ya doktorumdu. Baskasinin yaptigi ameliyat temiz mi degil mi diye ilgilenmeden ikinci bir rahim flmi istemeden bodozdan transferi yapti. Ve sonuc mu tabi ki negatif cunku icerde hala tuplerimden parca kalmis ve sizintisi rahme gidiyormus haliylede embriyo ne kadar guzel olursa olsun bu halde tutmazmis. Sonra ne mi oldu Allahim once Allah sonra Aret Kamar. O adama bayiliyorum pozitif enerjisine vs. ben hespslasmak icin banu hocayi aradigimda neden boyle yaptiniz diye sordugumda bana senin gibibyumurtasi kalmamis kadindan gitsinler de bes yumurta toplayip embriyo olustursun diyen o kadina inat Allahima bin sukur 7 yumurta ve dört embriyo oluştu bin şükürKlomenle büyyüttük sadece cunkü ipneler bana yaramıyormuş. Suanda estrofem alıyorum sadece cuma kontrol rahim istediği gibi kalınlaşmaya başladıyss progestrona falan başlıycaz. Allah hepimizin yardımıcı olsun emeğini boşa cıkarmasın kollarını boş bırakmasın önce hayırlısı. İnşallah hayırlı güzel mutlu edici sonuçlar alırsınız. Ben de sımdı daha iym umutluyum.
çok geçmiş olsun doğru doktoru bulmak çok zor ve çok önemli çok geçmeden bulmanıza sevindim inşallah herşey istediğiniz gibi olurKizlar merhaba
Bende 34 yasindayim. Bu ikinci transferim olcak. Lutfen hikayemi dikkatle okuyun kendinize ornek alin.
ben ilk denememi banu kumbak florya medicalde oldum. Kendisine buradan hakaret vari konusup malzeme vermek istemiyorum. Sadece Allaha havale ediyorum. Subat 2020 de baslayan surecte hazirana kadar her reglimde benden hormon testi istedi ve her defasinda tibben uygun degilsin diyip geri cevirdi. Benim sorunum bu arada su: cikolata kisti hastasiydim ve ameliyat oldum o da yumurta rezervimi azaltmis sonra ogrendimki tuplerimde de sorun varmis sonra buarada rahim flmi cektirmeyi kendi basima akil ettim ve tuplerimdeki sorunu bulduk sonra bunu ben burda ki hastanede yapamam diyen banu hoca beni sisli kolan birol vurala yonlendirdi ameliyatiminoldum mukemmel bir sekilde aldik tupleri iyisin dedi. Sonra bir iki ay bekledik. Banu hoca hazirsin hadi transfer dedi. Ucuncu gun tek embriyo. Rahim temizdi. Ama talihsizligum dedim ya doktorumdu. Baskasinin yaptigi ameliyat temiz mi degil mi diye ilgilenmeden ikinci bir rahim flmi istemeden bodozdan transferi yapti. Ve sonuc mu tabi ki negatif cunku icerde hala tuplerimden parca kalmis ve sizintisi rahme gidiyormus haliylede embriyo ne kadar guzel olursa olsun bu halde tutmazmis. Sonra ne mi oldu Allahim once Allah sonra Aret Kamar. O adama bayiliyorum pozitif enerjisine vs. ben hespslasmak icin banu hocayi aradigimda neden boyle yaptiniz diye sordugumda bana senin gibibyumurtasi kalmamis kadindan gitsinler de bes yumurta toplayip embriyo olustursun diyen o kadina inat Allahima bin sukur 7 yumurta ve dört embriyo oluştu bin şükürKlomenle büyyüttük sadece cunkü ipneler bana yaramıyormuş. Suanda estrofem alıyorum sadece cuma kontrol rahim istediği gibi kalınlaşmaya başladıyss progestrona falan başlıycaz. Allah hepimizin yardımıcı olsun emeğini boşa cıkarmasın kollarını boş bırakmasın önce hayırlısı. İnşallah hayırlı güzel mutlu edici sonuçlar alırsınız. Ben de sımdı daha iym umutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?