Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

yaa senin hikayen aynı benimkine benziyor. Bende geçen sene haziranda opu olmuştum, 2 tane embriyo vardı, ağustosta transfer olacaktı doktor daha hazır olması için eylüle ertelemişti. O zaman ne kadar çok ağlamıştım ağustostan eylüle kadar hep üzülerek geçmişti. Eylülde transfer oldu ve tuttu. 2 aylık kızım var şu an. İnşallah hikayenin sonu da benzer. Hayırlısıyla pozitifi görürsün

Pko var mı sende canim

Yas 28, 6 ay icinde 2 asilama yaptirdik ama olmadi ve tup bebege karar verildi. Bahceciye gidiyorum. Dun regl 2.gunumde hayirlisi ile tedaviye basladik. Gonal f ve merional verdi doktorum. Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah

Herkese iyi geceler
Bugun adet oldum, yarın kontrole gıdıcem transfer için ben de gün sayıyorum artık, 2.denemem, yaş 32

Yas 28, 6 ay icinde 2 asilama yaptirdik ama olmadi ve tup bebege karar verildi. Bahceciye gidiyorum. Dun regl 2.gunumde hayirlisi ile tedaviye basladik. Gonal f ve merional verdi doktorum. Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah
Hayırlı olsun bol ve kaliteli yumoslarin olsun inşallah

selamlar benımde 21 agustosta yapıldı eylulde sonucum bellı olcak bende aranıza katılmak ıstedım 5. gun embrıyosu koyuldu 5 adet de dondurttum ınsallah hepımız guzel haberler alırızzzz

Tesekkür ederim Nisanda taze transfer olmustum, cok da eskı sayılmaz
Tutar ve bu yıl için Son denemen olur.
selamlar benımde 21 agustosta yapıldı eylulde sonucum bellı olcak bende aranıza katılmak ıstedım 5. gun embrıyosu koyuldu 5 adet de dondurttum ınsallah hepımız guzel haberler alırızzzz
Hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz

Evet var ama sayısı fazla olmasına rağmen kalitesi iyi çıktı çok şükür
benimde sayı fazla olunca kalitesi çıkıcaklar diye çok korkmuştum heycanlı birsüreçti şimdi daha heycanlısı transfere geldi sıra

Kizlar merhaba
Bende 34 yasindayim. Bu ikinci transferim olcak. Lutfen hikayemi dikkatle okuyun kendinize ornek alin.
ben ilk denememi banu kumbak florya medicalde oldum. Kendisine buradan hakaret vari konusup malzeme vermek istemiyorum. Sadece Allaha havale ediyorum. Subat 2020 de baslayan surecte hazirana kadar her reglimde benden hormon testi istedi ve her defasinda tibben uygun degilsin diyip geri cevirdi. Benim sorunum bu arada su: cikolata kisti hastasiydim ve ameliyat oldum o da yumurta rezervimi azaltmis sonra ogrendimki tuplerimde de sorun varmis sonra buarada rahim flmi cektirmeyi kendi basima akil ettim ve tuplerimdeki sorunu bulduk sonra bunu ben burda ki hastanede yapamam diyen banu hoca beni sisli kolan birol vurala yonlendirdi ameliyatiminoldum mukemmel bir sekilde aldik tupleri iyisin dedi. Sonra bir iki ay bekledik. Banu hoca hazirsin hadi transfer dedi. Ucuncu gun tek embriyo. Rahim temizdi. Ama talihsizligum dedim ya doktorumdu. Baskasinin yaptigi ameliyat temiz mi degil mi diye ilgilenmeden ikinci bir rahim flmi istemeden bodozdan transferi yapti. Ve sonuc mu tabi ki negatif cunku icerde hala tuplerimden parca kalmis ve sizintisi rahme gidiyormus haliylede embriyo ne kadar guzel olursa olsun bu halde tutmazmis. Sonra ne mi oldu Allahim once Allah sonra Aret Kamar. O adama bayiliyorum pozitif enerjisine vs. ben hespslasmak icin banu hocayi aradigimda neden boyle yaptiniz diye sordugumda bana senin gibibyumurtasi kalmamis kadindan gitsinler de bes yumurta toplayip embriyo olustursun diyen o kadina inat Allahima bin sukur 7 yumurta ve dört embriyo oluştu bin şükür Klomenle büyyüttük sadece cunkü ipneler bana yaramıyormuş. Suanda estrofem alıyorum sadece cuma kontrol rahim istediği gibi kalınlaşmaya başladıyss progestrona falan başlıycaz. Allah hepimizin yardımıcı olsun emeğini boşa cıkarmasın kollarını boş bırakmasın önce hayırlısı. İnşallah hayırlı güzel mutlu edici sonuçlar alırsınız. Ben desımdı daha iym umutluyum.

Çok geçmiş olsun gerçekten hoş.olmayan şeyler yasamissiniz.İyi bir doktora rastlamak gerçekten çok büyük bir şans.Sizin de Allah'tan çok uzun sürmemiş 2. Denemede denk gelmiş.Bu tarz şeyler yaşayıp kaç transfer olanlar var.Dilerim pozitif sonuç alirsiniz

çok geçmiş olsun doğru doktoru bulmak çok zor ve çok önemli çok geçmeden bulmanıza sevindim inşallah herşey istediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…