Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Benim diğer iki denemem de en son 8 ml den 3 gün sonra transfer olmuştu.ozamana kadar da 9-10 olmuştur herhalde ama tutmadı ikisi de.İnsallah bu sefere artık
İnşallah cnm tutması kadar devam etmeside önemli.benm 17 hafta sonlandırıldı daha 2ay önce .nasibimiz inşallah güzel olur bu seferrahim kalınlığınada 7 ve üstü yetiyor zaten.bende bi toparlayım da baslayım istiyrm eylülde

Aaa çok üzüldüm tutmaması ayrı tutup o.haftalarda durması ayrı üzüntü gerçekten.Sebebi araştırıldı mı ona göre pgt yaptırırsın

Merhaba arkadaşlar
Yaş/31
2.deneme (dondurulmuş embrıyo )
bende 7 Eylül de 2. Tüp bebek transferim olucak. İlki negatif çıktı taze transferdi . İnş güzel haberleri alırız arkadaşlar …

Merhaba arkadaşlar
Yaş/31
2.deneme (dondurulmuş embrıyo )
bende 7 Eylül de 2. Tüp bebek transferim olucak. İlki negatif çıktı taze transferdi . İnş güzel haberleri alırız arkadaşlar …
Senin de az kalmış güzel sonuçlar olsun inşallah.Transfer zamanın adetin kaçıncı gününe denk geliyor tarih belli olduğuna göre

Senin de az kalmış güzel sonuçlar olsun inşallah.Transfer zamanın adetin kaçıncı gününe denk geliyor tarih belli olduğuna göre
Transfer zamanın da adetli olmuyorsun ki şuan adetimin 3. Günündeyim. Doktora dün gittim gün verdi cnm

Transfer zamanın da adetli olmuyorsun ki şuan adetimin 3. Günündeyim. Doktora dün gittim gün verdi cnm
Biliyorum adetli olunmuyor 3. Günün olduğuna göre 19. Gününe denk geliyor 7 Eylül.Benim de 7. Günüm adetim 3 Eylül transfer benim de 19. Güne denk geliyor .Diğer iki transfer de 13. Gün yapılmıştı o yüzden sordum.Bu sefer uzun geldi ama çoğunlukla bu günlerde yapılıyormuş anladim ki önce ki denemelerim.erken yapılmış

İlk transferim adetimden 12 gün sonra yapıldı canım. Bu daha Kısa evet. Ne güzel aynı gün transfer olucaz, haberleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…