- 9 Ekim 2020
- 5.731
- 7.672
- 148
Ben suan rahim kalinlastirma aşamasındayım salı günü kontrolüm var bakalım kaç ml olmuş ne kadar olması lazım öğreneceğim.Herkes şuan beklemede sanırım
min 7 ama tüp bebek dr ları 9 ve üstünü istiyor genelde ama tutacaksa 7ilede tutuyor benm tutmustuBen suan rahim kalinlastirma aşamasındayım salı günü kontrolüm var bakalım kaç ml olmuş ne kadar olması lazım öğreneceğim.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHayırlı olsun şimdiden.Her şey gönlünüzce olsun.Guzel haberleri vermek de nasip olsun inşallah
Benim diğer iki denemem de en son 8 ml den 3 gün sonra transfer olmuştu.ozamana kadar da 9-10 olmuştur herhalde ama tutmadı ikisi de.İnsallah bu sefere artıkmin 7 ama tüp bebek dr ları 9 ve üstünü istiyor genelde ama tutacaksa 7ilede tutuyor benm tutmustu
İnşallah cnm tutması kadar devam etmeside önemli.benm 17 hafta sonlandırıldı daha 2ay önce .nasibimiz inşallah güzel olur bu seferBenim diğer iki denemem de en son 8 ml den 3 gün sonra transfer olmuştu.ozamana kadar da 9-10 olmuştur herhalde ama tutmadı ikisi de.İnsallah bu sefere artık
Donmuş transfer mi olcaksnValla adeti beklemek de ne stresliymiş ya :)
Aaa çok üzüldüm tutmaması ayrı tutup o.haftalarda durması ayrı üzüntü gerçekten.Sebebi araştırıldı mı ona göre pgt yaptırırsınİnşallah cnm tutması kadar devam etmeside önemli.benm 17 hafta sonlandırıldı daha 2ay önce .nasibimiz inşallah güzel olur bu seferrahim kalınlığınada 7 ve üstü yetiyor zaten.bende bi toparlayım da baslayım istiyrm eylülde
Senin de az kalmış güzel sonuçlar olsun inşallah.Transfer zamanın adetin kaçıncı gününe denk geliyor tarih belli olduğuna göreMerhaba arkadaşlar
Yaş/31
2.deneme (dondurulmuş embrıyo )
bende 7 Eylül de 2. Tüp bebek transferim olucak. İlki negatif çıktı taze transferdi . İnş güzel haberleri alırız arkadaşlar …
Transfer zamanın da adetli olmuyorsun ki şuan adetimin 3. Günündeyim. Doktora dün gittim gün verdi cnmSenin de az kalmış güzel sonuçlar olsun inşallah.Transfer zamanın adetin kaçıncı gününe denk geliyor tarih belli olduğuna göre
Biliyorum adetli olunmuyor 3. Günün olduğuna göre 19. Gününe denk geliyor 7 Eylül.Benim de 7. Günüm adetim 3 Eylül transfer benim de 19. Güne denk geliyor .Diğer iki transfer de 13. Gün yapılmıştı o yüzden sordum.Bu sefer uzun geldi ama çoğunlukla bu günlerde yapılıyormuş anladim ki önce ki denemelerim.erken yapılmışTransfer zamanın da adetli olmuyorsun ki şuan adetimin 3. Günündeyim. Doktora dün gittim gün verdi cnm
aynenDonmuş transfer mi olcaksn
Hadi hayırlı olsun diyelim ben daha tedaviye başlamafım bir sonraki regl beklıyrm
İlk transferim adetimden 12 gün sonra yapıldı canım. Bu daha Kısa evet. Ne güzel aynı gün transfer olucaz, haberleşirizBiliyorum adetli olunmuyor 3. Günün olduğuna göre 19. Gününe denk geliyor 7 Eylül.Benim de 7. Günüm adetim 3 Eylül transfer benim de 19. Güne denk geliyor .Diğer iki transfer de 13. Gün yapılmıştı o yüzden sordum.Bu sefer uzun geldi ama çoğunlukla bu günlerde yapılıyormuş anladim ki önce ki denemelerim.erken yapılmış
Hepimize hayırlı olsun :) Daha yumurtaların toplanmadı o zaman senin ?Hadi hayırlı olsun diyelim ben daha tedaviye başlamafım bir sonraki regl beklıyrm
yok cnm ben ilk bebegı kaybettim 2 17haftalk bu ikinci deneme olcak donmuslarla denicez suan 2regl bitti 3.yle düşünüyrmHepimize hayırlı olsun :) Daha yumurtaların toplanmadı o zaman senin ?
Benim 3 Eylül transfer tarihim yazarim zaten yineİlk transferim adetimden 12 gün sonra yapıldı canım. Bu daha Kısa evet. Ne güzel aynı gün transfer olucaz, haberleşiriz
2 eylülde benimde transferim var… birlikte gün sayacağız ve inşallah hayırlı ve mutlu sona ulaşacağızKızlar merhaba yaşım 30 mayıs ayında yumurtalarım toplandı 2 eylül transferim var Allahtan engel çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?