- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Hadi gözün Aydın Buda benimki bugün 5. GünBen dun gece yaptım canım hastanede tanudugım Bı kız vardı aynı anda transferimiz olmustu o yapmıs oyle bende dun gece yaptım 2.cızgı hemen cıktı 1 dk bile dolmadan hemen belirdi bugun 9.gun artık yarin kan testi gunum onemlı olan 2 kat arta arta gitmesi kızlar
Canım belirtin var mı hiç ?Doğal siklus olarak transferim oldu rahmin hazırlandı ilaçsız ondan Buda ikinci testim hemde ikinci idrarla
Insallah canım hepimizin gozu aysın ınsallah diyorum ya onemlı olan betanın duzenlı Bı sekılde artması 2 defa kimyasal gecırdım Normla yollarla olmustu biri biride asılama sımdı aynı seyı tup bebekte de yasarım diye cok korkuyorum acıkcasıHadi gözün Aydın Buda benimki bugün 5. Gün
Hafif arada kasık batmasıCanım belirtin var mı hiç ?
Korkma dua et inşallah güzel olurInsallah canım hepimizin gozu aysın ınsallah diyorum ya onemlı olan betanın duzenlı Bı sekılde artması 2 defa kimyasal gecırdım Normla yollarla olmustu biri biride asılama sımdı aynı seyı tup bebekte de yasarım diye cok korkuyorum acıkcası
Kaçıncı gündü seninbenim ki de sanki iyice görünür oldu gibi :)
:) profil resmimi değiştirdim sabahtan beri konuşuyorduk ya 6.günü olanKaçıncı gündü senin
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. Hayırlı haberler alırsın umarımKızlar merhaba bende dün transferimi oldumİnşalalh hayırlı haberler almak nasip olur Var mi yakınlarda transfer olan ya da olacak olan
Amin inşallah Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun inşallah canım. Hayırlı haberler alırsın umarım
Hadi bakalım inşallah güzel olur:) profil resmimi değiştirdim sabahtan beri konuşuyorduk ya 6.günü olan
Canım transfer günü duş aldın mı ?Hadi bakalım inşallah güzel olur
Yok 2. Gün aldımCanım transfer günü duş aldın mı ?
Bende 3. Günün de alıcam canım.Yok 2. Gün aldım
Al canımBende 3. Günün de alıcam canım.
cnm genetik test verdiniz mi hiç..kan pıhtılaşman olabilir mi? bende düşük yaptım.genetik test verdim kan pıhtılaşması çıktı ve düşük sebeplerinden biriymiş..Insallah canım hepimizin gozu aysın ınsallah diyorum ya onemlı olan betanın duzenlı Bı sekılde artması 2 defa kimyasal gecırdım Normla yollarla olmustu biri biride asılama sımdı aynı seyı tup bebekte de yasarım diye cok korkuyorum acıkcası
Verdim canım kanda pırtılasma var ilkinde oğrenmıstık kan sulandırıcı iğne oluyorumcnm genetik test verdiniz mi hiç..kan pıhtılaşman olabilir mi? bende düşük yaptım.genetik test verdim kan pıhtılaşması çıktı ve düşük sebeplerinden biriymiş..
Hadi gözün Aydın Buda benimki bugün 5. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?