Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Hadi gözün Aydın Buda benimki bugün 5. Gün

Eklentiler

• F572ED9C-5D3A-40FA-BD3E-2F6BB0FE0ABB.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 6AF634BC-1187-4B5A-8198-E8FD55FDF613.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 70
Hadi gözün Aydın Buda benimki bugün 5. Gün
Insallah canım hepimizin gozu aysın ınsallah diyorum ya onemlı olan betanın duzenlı Bı sekılde artması 2 defa kimyasal gecırdım Normla yollarla olmustu biri biride asılama sımdı aynı seyı tup bebekte de yasarım diye cok korkuyorum acıkcası

Korkma dua et inşallah güzel olur

Kızlar merhaba bende dün transferimi oldum İnşalalh hayırlı haberler almak nasip olur Var mi yakınlarda transfer olan ya da olacak olan

cnm genetik test verdiniz mi hiç..kan pıhtılaşman olabilir mi? bende düşük yaptım.genetik test verdim kan pıhtılaşması çıktı ve düşük sebeplerinden biriymiş..

cnm genetik test verdiniz mi hiç..kan pıhtılaşman olabilir mi? bende düşük yaptım.genetik test verdim kan pıhtılaşması çıktı ve düşük sebeplerinden biriymiş..
Verdim canım kanda pırtılasma var ilkinde oğrenmıstık kan sulandırıcı iğne oluyorum

Selam kızlar
bende 6 eylül de oldum transferimi bebişlerimi alıp geldim inşallah pozitif haberleri vermek nasip olsun eylül topiği canlansın Zaman geçmiyor sanki en zoru da şu bekleme süreci değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…