- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Tabiki hemde ikinci idrarlaCanım hemen çıktı mı peki ikinci çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki hemde ikinci idrarlaCanım hemen çıktı mı peki ikinci çizgi
Sende yaz mutlaka canımçok sevindim gelişmeleri mutlaka yaz <3
Canım pozitif inşallah kat kat artsınTabiki hemde ikinci idrarla
Gözün aydın maşallah artık direkt kan testi yaptır seneşim erken gebelik testi yap dedi 5 dk çıktı 5. Gün transferin
Evet ama bugün erken değil miGözün aydın maşallah artık direkt kan testi yaptır sen
Canım hamilesin kan testi de yaptıreşim erken gebelik testi yap dedi 5 dk çıktı 5. Gün transferin
Yaptıracağım yarınCanım hamilesin kan testi de yaptır
Bu arada nerde tedavi oldunuz sorun neydi sizdeYaptıracağım yarın
Tek sorun pkoBu arada nerde tedavi oldunuz sorun neydi sizde
Bende pkoluyum genelde pkolarda hep okuduğum kadarıyla 1 denemede oluyor kaç yumurta çıktı sizde kaç tanesi döllendiTek sorun pko
Adana başkent kışlada erhan şimşek
40 Yumurta çıktı 36 tanesi döllndi ama 19 adet donduruldu en kaliteliBende pkoluyum genelde pkolarda hep okuduğum kadarıyla 1 denemede oluyor kaç yumurta çıktı sizde kaç tanesi döllendi
Kaçıncı gün embriyosuEvet ama bugün erken değil mi
Çok iyimiş valla pkolular çok şanslı40 Yumurta çıktı 36 tanesi döllndi ama 19 adet donduruldu en kaliteli
8 adet 3. Günlerdi 11 adeti 5. Gün embriyoları
Biraz öyleÇok iyimiş valla pkolular çok şanslı
Vuruldum canim transferİn 3.gunuGonapetly iğnede vuruldun mu transfer sonrası günlerde
Ben dun gece yaptım canım hastanede tanudugım Bı kız vardı aynı anda transferimiz olmustu o yapmıs oyle bende dun gece yaptım 2.cızgı hemen cıktı 1 dk bile dolmadan hemen belirdi bugun 9.gun artık yarin kan testi gunum onemlı olan 2 kat arta arta gitmesi kızlar
Canim o iğnenin etkisi 14. Gune kadar devam edebiliyor . Sen suan kan versen çıkar idrarda silik çizgi varsa kana çoktan geçmiş demektir önce kan a sonra idrara geçiyor çünkü.Bende öyle düşünüyorum iğneyi vurulduğumuz günü sayoyyoruz değil mi
13 günde geçmiştir artık canımCanim o iğnenin etkisi 14. Gune kadar devam edebiliyor . Sen suan kan versen çıkar idrarda silik çizgi varsa kana çoktan geçmiş demektir önce kan a sonra idrara geçiyor çünkü.
Insallah bebegin seninledir