Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Benim 13 kaliteli yumurtadan 1 tane embriyo dondurulmuştu transfer edilecek diye bekliyordum doktor ikimize de genetik test yapılmasını istedi. Tekrar yumurta toplamanın uygun olacağını düşünüyor. Genetik için ikimizden de kan almışlardı bugün sonucu çıkmış hiçbir sorun yok her şey gayet iyi dediler. E o zaman sorun ne niye embriyo oluşmadı gerçekten kafayı yicem artık

Bende de kan pıhtılaşması var. Doktor gebelik olursa iğne vericem 9 ay hergün bunu göbekten yapacaksın dedi.

Kızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim

Eklentiler

• 598AD62F-41C3-4BED-99CB-1B3B26650A1A.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 43
  • B5012939-F359-4C16-BC70-B487D9C49C9E.jpeg
    125 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba eylülün güzel anneleri benim yas 32, yurtdisindayim. Dondurulmus 4. gün embriyosu transferi olucam insallah 13ünde. Subat ayindan beri bekliyorum hep birseyler cikti ertelenmek durumunda kaldi, pazartesiye nasipmis. Benim 2. denememizden 3 yasinda bir kizim var Allah bagislarsa. Sonrasinda kizim 11 aylikken dogal yolla hamile kalip 20. haftasinda bebegimi kaybettim bir daha da hamile kalamadim, bu 4. deneme olucak. Ikinci cizgiyi gören annelere hayirlisiyla devaminin gelmesini diliyorum

Ben de şimdi yaptım test tam vaktin de sordun İkinci çizgi çok net olmasa da var duruyor inşallah devam ederSen ne yaptın
Ayyy coook sevindim sağlıkla gelsin kuzucum sağlıkla artsın insallah .seni çok merak ettim bebegını kaybetmiştin daha önce diye hatırlıyorum .hastanedeyım su an naturel siklusta olacak benım o yüzden bi haftadır sadece folik kullandım .bugün 2.doktor randevum var sıramı beklıyorum bakalım doktor bugün ne diyecek ?tahmını 20 Eylül benım transfer

Şimdiden tedavin hayırlı olsun.Sonun da mutlu olacagin sonuçlar olsun inşallah.Stres sakinlik çok etkiliyor.Ben de ilk iki deneme o kadar stres vardı ki her telefon çaldığında yüreğin ağzımda açardım embriyolog ararken.Transfer sonra yine her gün belirti ara oldu mu diye düşün.3.deneme bıraktım artık çok rahattım çok şükür bu sabah silikte olsa ikinci çizgiyi gördük inşallah ilerler.Demem o ki basarabildigin kadar sakin ol transferden sonra da dikkat et kendini oyala güzel haberlerini bekliyorum

Evet canım doğru hatirliyorsun. Allah razı olsun.Darisi bekleyen herkese olsun.Senin de az kalmış senden de güzel mutlu haberler bekliyorum inşallah
İlk kural sakinlik unutma

Çok sevindim canım bu sefer olmasına kesinlikle haklısın stres, kafaya takmak bunlar en büyük etken.. ne yazık ki elimizde olmadan oluyor ben bi de çalışıyorum 7-8 saat sürekli ayakta olucam transfer sonrası 1 gün evdeyim. Sonrasında çalışmam gerek. Doktor bi zararı yok diyor ama içim rahat değil.Fiziksel açıdan geçtim zaten çalışmak stresli bişey. Bilmiyorum bi yandan diyorum boşver çalış kafana takmazsın zaman geçer, bi yandan da etkiler mi diyorum.. kafam çok karışık

Evet canım doğru hatirliyorsun. Allah razı olsun.Darisi bekleyen herkese olsun.Senin de az kalmış senden de güzel mutlu haberler bekliyorum inşallah
İlk kural sakinlik unutma
Kaçıncı günde test yaptın canım? Bi de böyle bi değişiklik hissedip mi yaptın testi yoksa sadece merak edip mi yaptın?

Çok sağol canım.Rapor alma imkanın varsa 2-3 gün yatmani yani evde olmanı tavsiye ederim.Nasipte varsa her turlu olur evet ama insanın kafasında acabalar kalıyor onu yaşamamak için 3 gün kalmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…