Verdim canım kanda pırtılasma var ilkinde oğrenmıstık kan sulandırıcı iğne oluyorum
Evet düzenli yerlerde var düzensizlikleri de var dedi. İnşallah bu kadar zorluğa rağmen tutunur sımsıkıHayırlı uğurlu olsun transferiniz..
Rahim içindeki düzensizlikleri ultrasondan mu görüp söyledi doktor?
5. Gün embriyosenin kaçıncı gün embriyosuydu acaba maaşallah erkenden görünmüş tebrikler
İllime_06 ne durumdasın güzel haberlerlerini beklıyorumHerşey gönlünce olsun güzel haberi vermek de nasip olsun inşallah.Benim de nasipse 3 Eylül de transfer olacak. Adetin kaçıncı gününe denk geliyor transferin
Gıttıkce koyulasıyor gıbı cok sevındım canım ınsallah vardır bende birazdan kan tahlili vermeye gıdıcem sonunda 10.gun geldı cattıKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Merhabalar Yasmin nasılsın ? 3eylulde transfer olmuşsun var mı belirtiler3eylulde transfer olacam.ins hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun
Hadi bakalım yaz mutlaka ben 8. Gün veririm kanıGıttıkce koyulasıyor gıbı cok sevındım canım ınsallah vardır bende birazdan kan tahlili vermeye gıdıcem sonunda 10.gun geldı cattı
Hadi guzel haberlerle gel inşallahGıttıkce koyulasıyor gıbı cok sevındım canım ınsallah vardır bende birazdan kan tahlili vermeye gıdıcem sonunda 10.gun geldı cattı
Ben de şimdi yaptım test tam vaktin de sordunİllime_06 ne durumdasın güzel haberlerlerini beklıyorum
Merhabalar yesiko iyi misin ? Sonucunu bizimle dr paylaş .Allah güzel haberler aldırsın cnmSelam kızlar 2 eylülde transferim oldu 2 embriyo Dualarınızda bu ablanızda unutmayınız
Ayyy coook sevindim sağlıkla gelsin kuzucumBen de şimdi yaptım test tam vaktin de sordunİkinci çizgi çok net olmasa da var duruyor inşallah devam eder Sen ne yaptın
Şimdiden tedavin hayırlı olsun.Sonun da mutlu olacagin sonuçlar olsun inşallah.Stres sakinlik çok etkiliyor.Ben de ilk iki deneme o kadar stres vardı ki her telefon çaldığında yüreğin ağzımda açardım embriyolog ararken.Transfer sonra yine her gün belirti ara oldu mu diye düşün.3.deneme bıraktım artık çok rahattım çok şükür bu sabah silikte olsa ikinci çizgiyi gördük inşallah ilerler.Demem o ki basarabildigin kadar sakin ol transferden sonra da dikkat et kendini oyala güzel haberlerini bekliyorumMerhaba eylülün güzel anneleribenim yas 32, yurtdisindayim. Dondurulmus 4. gün embriyosu transferi olucam insallah 13ünde. Subat ayindan beri bekliyorum hep birseyler cikti ertelenmek durumunda kaldi, pazartesiye nasipmis. Benim 2. denememizden 3 yasinda bir kizim var Allah bagislarsa. Sonrasinda kizim 11 aylikken dogal yolla hamile kalip 20. haftasinda bebegimi kaybettim bir daha da hamile kalamadim, bu 4. deneme olucak. Ikinci cizgiyi gören annelere hayirlisiyla devaminin gelmesini diliyorum
Evet canım doğru hatirliyorsun. Allah razı olsun.Darisi bekleyen herkese olsun.Senin de az kalmış senden de güzel mutlu haberler bekliyorum inşallahAyyy coook sevindim sağlıkla gelsin kuzucumsağlıkla artsın insallah .seni çok merak ettim bebegını kaybetmiştin daha önce diye hatırlıyorum .hastanedeyım su an naturel siklusta olacak benım o yüzden bi haftadır sadece folik kullandım .bugün 2.doktor randevum var sıramı beklıyorum bakalım doktor bugün ne diyecek ?tahmını 20 Eylül benım transfer
Çok sevindim canım bu sefer olmasınaŞimdiden tedavin hayırlı olsun.Sonun da mutlu olacagin sonuçlar olsun inşallah.Stres sakinlik çok etkiliyor.Ben de ilk iki deneme o kadar stres vardı ki her telefon çaldığında yüreğin ağzımda açardım embriyolog ararken.Transfer sonra yine her gün belirti ara oldu mu diye düşün.3.deneme bıraktım artık çok rahattım çok şükür bu sabah silikte olsa ikinci çizgiyi gördük inşallah ilerler.Demem o ki basarabildigin kadar sakin ol transferden sonra da dikkat et kendini oyala güzel haberlerini bekliyorum
Ayyy coook sevindim sağlıkla gelsin kuzucumsağlıkla artsın insallah .seni çok merak ettim bebegını kaybetmiştin daha önce diye hatırlıyorum .hastanedeyım su an naturel siklusta olacak benım o yüzden bi haftadır sadece folik kullandım .bugün 2.doktor randevum var sıramı beklıyorum bakalım doktor bugün ne diyecek ?tahmını 20 Eylül benım transfer
Kaçıncı günde test yaptın canım? Bi de böyle bi değişiklik hissedip mi yaptın testi yoksa sadece merak edip mi yaptın?Evet canım doğru hatirliyorsun. Allah razı olsun.Darisi bekleyen herkese olsun.Senin de az kalmış senden de güzel mutlu haberler bekliyorum inşallah
İlk kural sakinlik unutma
Çok sağol canım.Rapor alma imkanın varsa 2-3 gün yatmani yani evde olmanı tavsiye ederim.Nasipte varsa her turlu olur evet ama insanın kafasında acabalar kalıyor onu yaşamamak için 3 gün kalmaya calis.Çok sevindim canım bu sefer olmasınakesinlikle haklısın stres, kafaya takmak bunlar en büyük etken.. ne yazık ki elimizde olmadan oluyor ben bi de çalışıyorum 7-8 saat sürekli ayakta olucam transfer sonrası 1 gün evdeyim. Sonrasında çalışmam gerek. Doktor bi zararı yok diyor ama içim rahat değil.Fiziksel açıdan geçtim zaten çalışmak stresli bişey. Bilmiyorum bi yandan diyorum boşver çalış kafana takmazsın zaman geçer, bi yandan da etkiler mi diyorum.. kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?