• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

13 ekimde mens olacağım. Sonrasında uygunsa transfer gerçekleşecek sanırım. 20 Ağustos’ta laparoskopi ile tüplerim alındı. 10 temmuzda opu olmuştum. Bakalım hayırlısı ☺️
Benim de 7 temmuz opu 7 Ağustos laparoskopi oldu 19 Ağustos’ta adet oldum ve doktor rahimin hazır olduğunu söyledi hemen başladık transfer işlemlerine 7 eylülde de transfer oldu. Sizde doktor direk iki adet bekleyelim mi dedi yoksa ilkinde hazır mı değildi.

Eki Görüntüle 2915808 İyi akşamlar arkadaşlar 8 eylülde dondurulmuş çift embiriyo transferi yapıldı bugün akşam üzeri test yaptım 1 dk sonra çok zor gördüğüm silik bi çizgi oldu 4 5 dk sonra fotoğraftada çıktı umarım tutunmuşlardır herşey yolunda gider bu 3. Tüp bebek denemem 2. Kimyasal olmuştu
Kimyasalllarda kan değeriniz kaçtı

Günaydın kızlar benimde sabah uyandığımda hafif kahverengi lekelenmenin geldiğini gördüm biraz sonra doktoru arayacağım inşallah önemli bir şey yoktur 🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔

Günaydın kızlar benimde sabah uyandığımda hafif kahverengi lekelenmenin geldiğini gördüm biraz sonra doktoru arayacağım inşallah önemli bir şey yoktur 🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔
Kaçıncı gününüz bugün?
Birçok arkadaşta transferden sonraki hafta oldu bu. Telaş etmeyin. 😉
Doktorunuza bilgi verdiyseniz bazısı fitili iğneyle değiştiriyor o kadar. 😉

Transfer günü de sayarsak bugün 30. Gün cumartesi kese için çağırmıştı doktorum
Kahverengi leke aktif kanama olmadığını, eskiden olan kanamanın döküldüğünü gösterir. İçiniz rahat olsun. 😉
Bebeğiniz sizinle inşallah. 🥰

Şimdi hemşiresiyle görüştüm normal dedi çok şükür kırmızı renkte ve bir pedi dolduracak şekilde olursa sıkıntıymış kahverengi lekelenme yerleşme kanamaları normal dedi 🙏🙏🙏🙏
Oh oh, çok şükür. 🥰
İçin daha da rahatlamıştır. 😉
İlaçlarını değişmedi o zaman dii mi?
Neler kullanıyordun?

Kasık ağrıları azalan varmı? 7 haftalığız 5 6 ya göre çok çok az artık benim 3 günde kahverengi lekelenmem olmuştu az az kese ve kalp atışını duymuştuk çok şükür kızlar

Kasık ağrıları azalan varmı? 7 haftalığız 5 6 ya göre çok çok az artık benim 3 günde kahverengi lekelenmem olmuştu az az kese ve kalp atışını duymuştuk çok şükür kızlar
Ben de aşırı nadir bel ağrısı oldu şuan hiç birşey yok mide sorunu hariç. Sanki hamile değilim 😂😂

Back