• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Nasıl oldun Özlem🧡

ben de galiba 19. gün gitmiştim keseye, seni biraz daha bekletirse kalp atışıyla birlikte çıkarsın bari😇 çifte sevinç olsun❤️

zaten teste de az kaldı🙏🧡
Canım ben habire test yapmaya gideceğim galiba.Valla Cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım Doktoru mutlu eden bir sonuç olur da çağırır artık keseye 🙏🤲🧿❤️💜 bugün daha iyiyim sağol , gelmedi kanamam.Yaa nasıl geçecek bilmiyorum bu 9 ay , herşey yolunda gidecek mi gitmeyecek mi diye düşünüp durmaktan 😊Sen nasılsın Özge’ciğim .Umarım herşey yolunda gidiyordur.kalp atışını kaçıncı gün dinlemeye gideceksin?

Canım ben habire test yapmaya gideceğim galiba.Valla Cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım Doktoru mutlu eden bir sonuç olur da çağırır artık keseye 🙏🤲🧿❤️💜 bugün daha iyiyim sağol , gelmedi kanamam.Yaa nasıl geçecek bilmiyorum bu 9 ay , herşey yolunda gidecek mi gitmeyecek mi diye düşünüp durmaktan 😊Sen nasılsın Özge’ciğim .Umarım herşey yolunda gidiyordur.kalp atışını kaçıncı gün dinlemeye gideceksin?

Süper🙏 ben de pazartesi gidiyorum kalp atışını dinlemeye

bugün aynı şeyi söyledim kardeşime ya iyice controlfreek mi derler ne derler öyle oldum 🥺sürekli her şeyin yolunda olduğundan emin olmak istiyorum, içeriyi röntgenleyebilsem bbg evi gibi sabahtan akşama izlerim sanırım 🙄

Purple ikisini aynı anda görmüştü yanlış hatırlamıyosam hem keseyi hem kalp atışını aynı anda görmüştü🙏 seninki de o hesap olacak kesin🧡🙏🙏

Süper🙏 ben de pazartesi gidiyorum kalp atışını dinlemeye

bugün aynı şeyi söyledim kardeşime ya iyice controlfreek mi derler ne derler öyle oldum 🥺sürekli her şeyin yolunda olduğundan emin olmak istiyorum, içeriyi röntgenleyebilsem bbg evi gibi sabahtan akşama izlerim sanırım 🙄

Purple ikisini aynı anda görmüştü yanlış hatırlamıyosam hem keseyi hem kalp atışını aynı anda görmüştü🙏 seninki de o hesap olacak kesin🧡🙏🙏
Eve ultrasound cihazı alıp bakmalıyız sürekli 😂😅Canım inşallah 🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿

aa hiç korkma sakın ilacını da bırakma bende oldu hafif kahverengi transferin 3. günü müydü neydi

tutuunmuş olabilir onun lekelenmeleri biraz bi kaç gün sürebilir, hatta hasteneden de söylemişlerdi ufak tefek lekelenme vs olursa normal diye

inşallah tutunuyodur🙏🧡🧡
Merhaba 3 gün embriyosu pazartesi günü transfer oldum transfer gününü sayarsam 3 gün bugün sabah uyandığımdan beri kahverengi lekelenme var günlük ped tamamı kirleniyor çok afedersiniz. Koyu kahve değilde açık kahve şeklinde sizdede böylemi olmuştu

Merhaba 3 gün embriyosu pazartesi günü transfer oldum transfer gününü sayarsam 3 gün bugün sabah uyandığımdan beri kahverengi lekelenme var günlük ped tamamı kirleniyor çok afedersiniz. Koyu kahve değilde açık kahve şeklinde sizdede böylemi olmuştu

benim 5. gün embriyosuydu ya 2. ya da 3. günü hafif lekelenme olmuştu, kısa sürdü

sendeki gibi lekelenme yaşayanlar da oldu ama pozitif olup

ilaçların regl olmayı engellemesi lâzım aksatmıyorsun değil mi?

içini ferah tut 🙏 böyle olabilir ama mutlaka doktorunu da bilgilendir

inşallah şu an kazı yapıyordur ve tutunuyordur minik🧡🙏🙏

benim 5. gün embriyosuydu ya 2. ya da 3. günü hafif lekelenme olmuştu, kısa sürdü

sendeki gibi lekelenme yaşayanlar da oldu ama pozitif olup

ilaçların regl olmayı engellemesi lâzım aksatmıyorsun değil mi?

içini ferah tut 🙏 böyle olabilir ama mutlaka doktorunu da bilgilendir

inşallah şu an kazı yapıyordur ve tutunuyordur minik🧡🙏🙏
İnşallah canım estrofem progestan coraspin imom kullanıyorum düzenli kullanıyorum aslında seninde lekelenme açık kahve miydi benim açık kahve korktum Bi an

İnşallah canım estrofem progestan coraspin imom kullanıyorum düzenli kullanıyorum aslında seninde lekelenme açık kahve miydi benim açık kahve korktum Bi an
Bu arada Allah razı olsun güzel duaların için tşk ederim Allah senide evladına bağışlasın inşallah 🙏🌺

aynen çook açık kahveydi ben tutunma olabilir diye geçirmiştim içimden, bence seninki de öyle ama şimdi kan versen erken olabilir çıkmayabilir

doktoruna ya da asistanına da hiç yazmaktan çekinme
ben "kalçadan vurulduğum iğneler çok fena yapıyor, bunun bi çaresi yok mu" diye bile yazdım🙈arnica krem önerdiler, hiç çekinmeden sor en azından asistana sor içini rahatlat

ama bu lekelenmeler olabilir diye transferden sonra söylemişti doktorum

sen bir de kendini çok yorma fırsat buldukça dinlenir pozisyonda kal

bir de bi izle bakalım devam edecek mi lekelenme tahminimce çok yüksek ihtimalle kesilir

inşallah güzel haberini alıcaz🙏🙏🙏🧡🧡

aynen çook açık kahveydi ben tutunma olabilir diye geçirmiştim içimden, bence seninki de öyle ama şimdi kan versen erken olabilir çıkmayabilir

doktoruna ya da asistanına da hiç yazmaktan çekinme
ben "kalçadan vurulduğum iğneler çok fena yapıyor, bunun bi çaresi yok mu" diye bile yazdım🙈arnica krem önerdiler, hiç çekinmeden sor en azından asistana sor içini rahatlat

ama bu lekelenmeler olabilir diye transferden sonra söylemişti doktorum

sen bir de kendini çok yorma fırsat buldukça dinlenir pozisyonda kal

bir de bi izle bakalım devam edecek mi lekelenme tahminimce çok yüksek ihtimalle kesilir

inşallah güzel haberini alıcaz🙏🙏🙏🧡🧡
Tmm canım benim çok rahatlattın beni çok çok tşk ederim saolun🙏🥰şimdi yazdım doktoruma yerleşme olabilir korkma bol bol dinlen dedi aynısını söyledi bu kadar erken yerleşme olurmu🤔şaşkınım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🥰

Canım açık kahve olursa korkma, ben de 11. Gün ve 14.gün olmuştu .14. Gün olan pedime bayağı gelmişti ama çok şükür birşey olmadı.İlaçlarını aksatma, doktoruna haber et.Bekle , kırmızı olmayınca rengi korkmayın diyorlar.

Tmm canım benim çok rahatlattın beni çok çok tşk ederim saolun🙏🥰şimdi yazdım doktoruma yerleşme olabilir korkma bol bol dinlen dedi aynısını söyledi bu kadar erken yerleşme olurmu🤔şaşkınım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🥰

ohhh, süpersin çok iyi yaptın🧡 olur olur bak ben 2. ya da 3. günüydü bende de oldu

inşallah tutunuyo şu an🙏🧡🧡 dinlen bol bol🧡

3 çizgi rahim kalınlığıyla ilgili bişey mi acaba öyle mi olması gerekiyomuş. Benim salı günü kontrolüm var 😊
Tüpleriniz alındıktan sonra tekrar hsg çektirdiniz mi? Sizinle benzer bir hikayemiz var. Umarım sonu da benzer olur 🥰🙏

Kızlar bu ay reglinde tedaviye baslicaktim benim amh düşük eşimde 3.7 varikosel var tek taraflı 9 kaşıma doktor randevu vermis ameliyat olacak peki benim tüp bebek ne olur ertelenirmi ertelenirse kaç ay ertelenir napicam bilmiyorum üniversite hastanesine gidiyoruz ikimizde muhatap alincak doktor yok 24 ekim reglim aramamı istemişlerdi bilgisi olan varmi ameliyat sonrası hemen tüp bebek yapılirmi

Çektirmedim doktorum istemedi 😊 Gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah 🙏🏻 Transfer yakın mı😊
13 ekimde mens olacağım. Sonrasında uygunsa transfer gerçekleşecek sanırım. 20 Ağustos’ta laparoskopi ile tüplerim alındı. 10 temmuzda opu olmuştum. Bakalım hayırlısı ☺️

Back