Benim de 7 temmuz opu 7 Ağustos laparoskopi oldu 19 Ağustos’ta adet oldum ve doktor rahimin hazır olduğunu söyledi hemen başladık transfer işlemlerine 7 eylülde de transfer oldu. Sizde doktor direk iki adet bekleyelim mi dedi yoksa ilkinde hazır mı değildi.13 ekimde mens olacağım. Sonrasında uygunsa transfer gerçekleşecek sanırım. 20 Ağustos’ta laparoskopi ile tüplerim alındı. 10 temmuzda opu olmuştum. Bakalım hayırlısı
Kimyasalllarda kan değeriniz kaçtıEki Görüntüle 2915808 İyi akşamlar arkadaşlar 8 eylülde dondurulmuş çift embiriyo transferi yapıldı bugün akşam üzeri test yaptım 1 dk sonra çok zor gördüğüm silik bi çizgi oldu 4 5 dk sonra fotoğraftada çıktı umarım tutunmuşlardır herşey yolunda gider bu 3. Tüp bebek denemem 2. Kimyasal olmuştu
Kaçıncı gününüz bugün?Günaydın kızlar benimde sabah uyandığımda hafif kahverengi lekelenmenin geldiğini gördüm biraz sonra doktoru arayacağım inşallah önemli bir şey yoktur
Transfer günü de sayarsak bugün 30. Gün cumartesi kese için çağırmıştı doktorumKaçıncı gününüz bugün?
Birçok arkadaşta transferden sonraki hafta oldu bu. Telaş etmeyin.
Doktorunuza bilgi verdiyseniz bazısı fitili iğneyle değiştiriyor o kadar.
Kahverengi leke aktif kanama olmadığını, eskiden olan kanamanın döküldüğünü gösterir. İçiniz rahat olsun.Transfer günü de sayarsak bugün 30. Gün cumartesi kese için çağırmıştı doktorum
İnşallah canım benim yaaKahverengi leke aktif kanama olmadığını, eskiden olan kanamanın döküldüğünü gösterir. İçiniz rahat olsun.
Bebeğiniz sizinle inşallah.
Oh oh, çok şükür.Şimdi hemşiresiyle görüştüm normal dedi çok şükür kırmızı renkte ve bir pedi dolduracak şekilde olursa sıkıntıymış kahverengi lekelenme yerleşme kanamaları normal dedi
Yok canım değiştirmedi estrofem ecopirin enox iğne prednol 3günde bir proluton iğne Protestan fitil estrofem i öğle araları fitil olarak kullanıyorumOh oh, çok şükür.
İçin daha da rahatlamıştır.
İlaçlarını değişmedi o zaman dii mi?
Neler kullanıyordun?
Benim de bugğn 30. Günüm ve sabah uyandığım da minnacık bana da leke gelmişti. Bence normal diye düşünüyorum ben…Transfer günü de sayarsak bugün 30. Gün cumartesi kese için çağırmıştı doktorum
Hiç belli olmaz canım, bazen idrarda geç çıkabiliyo.9. Gün idrar testimde negatif çıktı artık pozitife dönmez herhalde
Evet canım kırmızı aktif kanama olmadıktan sonra sıkıntı yok dedi benim biraz biraz lekelenmeler devam ediyorBenim de bugğn 30. Günüm ve sabah uyandığım da minnacık bana da leke gelmişti. Bence normal diye düşünüyorum ben…
İnşallah hiç umudum kalmadıHiç belli olmaz canım, bazen idrarda geç çıkabiliyo.
Testler de bozuk olabiliyo.
Kan tahlilini bekle bakalım, değişen çok oldu.
Ya yapma ama böyle, daha geçen bi arkadaş yazdı.İnşallah hiç umudum kalmadı
benim kaşık agrılarım olmuyor ama bel agrısı oluyorKasık ağrıları azalan varmı? 7 haftalığız 5 6 ya göre çok çok az artık benim 3 günde kahverengi lekelenmem olmuştu az az kese ve kalp atışını duymuştuk çok şükür kızlar
benim de iki gündür çok fazla bel ağrım, bel fıtığı da var bende. puff çok zorlanıyorum çalışırkenbenim kaşık agrılarım olmuyor ama bel agrısı oluyor
Ben de aşırı nadir bel ağrısı oldu şuan hiç birşey yok mide sorunu hariç. Sanki hamile değilimKasık ağrıları azalan varmı? 7 haftalığız 5 6 ya göre çok çok az artık benim 3 günde kahverengi lekelenmem olmuştu az az kese ve kalp atışını duymuştuk çok şükür kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?